Ρ.Δούρου: «Κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων στα αποκαΐδια, θα επανέλθω»

Γυρίσαμε την πλάτη σε στημένα ρεπορτάζ – αγιογραφίες αναφέρει η Ρένα Δούρου απαντώντας στις επικρίσεις ότι απέχει από την τηλεόραση μετά τις φωτιές. Προτάσσει το έργο της Περιφέρειας και μιλά για προσπάθεια εξόντωσης προσώπων και παιχνίδι εντυπώσεων με φόντο τα αποκαΐδια.

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η Ρένα Δούρου σε όσους την επικρίνουν ότι «κρύφτηκε» κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τις φονικές πυρκαγιές με τους 95 νεκρούς στην ανατολική Αττική.

Με ανάρτησή της στο facebook η Περιφερειάρχης Αττικής, κατηγορεί όσους την εγκαλούν για την απουσία της από την τηλεόραση ότι επιχειρούν στρεψοδικία και επιχειρούν να κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων με φόντο τα θύματα και τα αποκαΐδια, για να αποσπάσουν κομματικά οφέλη.

Στους 95 οι νεκροί από τις πυρκαγιές, κατέληξε ένας άντρας στο νοσοκομείο





Αφήνει επίσης αιχμές, για «στημένα» ρεπορτάζ, πορτρέτα — αγιογραφίες στα ΜΜΕ και αιρετούς να «σβήνουν τις φωτιές» και να δίνουν οδηγίες στην Πυροσβεστική.

Η Περιφερειάρχης τονίζει πως η σιωπή και η ευπρέπεια, δεν είναι αδυναμία και αναφέρεται στο έργο που γίνεται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων της Αττικής, για τη στήριξη της Πυροσβεστικής αλλά και για την πρόληψη των πυρκαγιών.

loading...

9 thoughts on “Ρ.Δούρου: «Κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων στα αποκαΐδια, θα επανέλθω»

  1. Η σιωπη των αμνων τελειωσε.Τα λεκτικα τρικ δεν θαμπωνουν πια.Ως πολιτεια ειχατε ολιγωρια ,Θανασιμη.Οι 95 νεκροι μας,μιλουν για αυτο.

  2. Δυστυχώς δεν είναι μόνο 95 τα αδικοχαμένα αδέρφια μας …Και η Δούρου αντι να είναι φυλακή ,έχει μούτρα και μιλάει.

  3. ΜΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΣΙΚΛΟΥ ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ

  4. Όχι μόνο δεν παραιτήθηκε,
    όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά παριστάνει και το θύμα!
    Γνήσια αριστερή η Δούρου.

  5. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΤΣΑΚΩΣΕ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΠΟΣΤΟ ΤΙ ΒΟΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ Η ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΕΚΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΑΥΤΗ. ΓΕΡΗ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΤΩΝ 44 ΕΤΩΝ. ΠΟΙΟ ΚΟΠΟΥΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ? ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΩΝ..

  6. Θέλει τέχνη να έχεις θράσος. Και της κυρίας δεν της λείπει η τέχνη.

  7. Θέλει ένα καλό μπερντακι να συνέλθει και να κόψει τα χασισια

  8. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΥΔΑΠ ΜΕ 16.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΥΝ 5.800 ΑΥΤΗ. ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΕΡΓΟΣ ΑΥΤΗ.
    ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

  9. *Καπου εδω ο Γ.Κ του εκλεισε το τηλεφωνο…
    Αποτελεσμα ο Γ.Κ εδωσε γραμμη στο κωμα του να στηριχθει"μονοκουκι"η υποψηφια με τον"ΨΣΥΡΙΖΑ"Ρενα Δουρου!!!
    Μαλιστα ο προεδροs του ΛΑΟΣ γνωστοποιησε την αποφαση του στον Αλεξη Τσιπρα οταν οι δυο ανδρεs συναντηθηκαν τυχαια σε αεροπλανο προs την Θεσ/νικη με τον προεδρο του Συριζα να απαντα με ενα χαμογελο!!!

    *Ερωτηση δημοσιογραφου:στον Γ.Κ:
    Γιατι στηριξατε την Δουρου ενω βριζετε τον Τσιπρα;;;
    Ο εναs ειναι μπανανα και ο αλλοs ειναι φραουλα…Και στην κορφη κανελα!

    Κουιζ:Τι πτηνο ηταν αυτο που την καταεχεσε την οφσορρρ βαμενη αγραματη μπρωεδρασ;

Comments are closed.