Ρε εσείς οι πολιτικοί έχετε πάρει χαμπάρι ότι δεν είμαστε αθάνατοι ...πεθαίνουμε !


Το να κοροϊδέυεις ανθρώπους για να τους κλέψεις την ψήφο ειδικά κάποιας ηλικίας ας πούμε 75 χρονών και πάνω είναι...ατιμία !
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί οτι οι πολιτικοί τάζετε πράγματα να κάνετε αλλά δεν τα κάνετε ποτέ !

Εντάξει οι νέοι ανθρωποι θα σας πάρουν χαμπάρι και δεν θα σας ξαναψηφήσουν η αν θελεις για το ψέμα που τους λέτε εχουν τον χρόμο να σας τιμωρήσουν....οι ηλικιωμένοι ομως ;;; που μπορει να πεθάνουν ας πουμε 1 εβδομάδα η 1 μήνα μετά τις εκλογές χώρίς εσείς να εχετε κάνει αυτο που τους ΤΑΞΑΤΕ ,,πώς μπορουν να σας τιμωρήσουν;; Αλλα και εσείς πώς μπορείτε να κοιμόσαστε τα βράδια ξέροντας πως έχετε ξεγελάσει τουλάχιστον τα γεροντάκια;;;loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΑΚΟΥΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ: ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΠΠΟΥ !!!!!! ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή