ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Ρόθτσιλντ. … εκτός απο τρείς!

Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελεγχόταν από τους Ρόθτσιλντ.

Αυτές ήταν:

Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran
Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά… τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ. Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:

Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran
Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας από τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:

Cuba
North Korea
Iran
Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ.

Το 1930: Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρόθτσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων

loading...

1 thought on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Ρόθτσιλντ. … εκτός απο τρείς!

  1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ BRICS ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ (BRAZIL, RUSSIA, INDIA, CHINA, SOUTH AFRICA). (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.