ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ως γνωστόν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, είναι διορισμένη- μέσω ΚΥΣΕΑ- από το εχθρικό προς την Ελλάδα Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, των γνωστών Κοσμοκρατόρων ROTHSCHILDS.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Απόδειξη στα γεγονότα στο ΜΑΤΙ, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν κάνανε ΤΙΠΟΤΑ διά τη διάσωση των Ελλήνων κατοίκων, κατόπιν διαταγών του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.

Τους άφησαν και κάηκαν, και πνίγηκαν, κατόπιν εντολών του εχθρικού προς τον Ελληνισμό Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ ενεργοποίησε στο ΜΑΤΙ , το σύστημα HAARP, γιαυτό και οι ισχυροί άνεμοι. Το σύστημα HAARP, δημιούργησε τοπικά βαρομετρικό Υψηλό & Χαμηλό, με αποτέλεσμα τη ροή του ανέμου την ώρα της πυρκαγιάς. Το σύστημα HAARP νέκρωσε πάσαν ηλεκτρική & ηλεκτρονική ενέργεια.

Ήθελαν πολλούς νεκρούς………………

Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης των γνωστών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Αυτό η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!

Υπ’ όψιν ότι οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας, πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό.

Ο Ελληνικός Λαός πληρώνει και το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μας καταστρέφει.

Όλα τα έσοδα του Ελληνικού Κράτους πηγαίνουν στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, στη Σιωνιστική Ε.Ε. και στους Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες των ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

Η Washington post γράφει, «Ακόμη τέσσερες δεκαετίες ΛΙΤΟΤΗΤΑ για τους Έλληνες».

Τόσα χρειάζεται ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ότι περισσέψει διατίθεται για τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού. Γιαυτό έκοψαν τις συντάξεις, γιατί τις χρειάζεται ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι πολιτικοί είναι πειθήνια όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των γνωστών Επικυρίαρχων της Γης.

Οι εφορίες του Ελληνικού Κράτους (Δ.Ο.Υ.) δουλεύουν – εν αγνοία τους- για τους δανειστές Κοσμοκράτορες.

Οι ΜΚΟ που δρούν στη χώρα μας είναι του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΣΟΡΟΣ, εχθρού των Ελλήνων.

Η κατάσταση χειροτέρεψε με την εκλογή των Σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, υπαλλήλων των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.

Τίποτα δεν υπάρχει το Εθνικό Ελληνικό.

Απόδειξη τα Εθνικά μας θέματα, όπου κάνουν κουμάντο οι ξένοι.

Στο Σκοπιανό θέμα, και στη συμφωνία των Πρεσπών, κάνουν κουμάντο οι ξένοι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ξεπουλάνε τη Θράκη στους Τούρκους, την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων, το Αιγαίο στους Τούρκους, την Ήπειρο στους Αλβανούς, ότι διατάξει η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση.

Βλέπε προφητεία της Άννας Μπενάκη προς τον Πρόεδρο Παπούλια.

Όλα αυτά, αντιστάσεως μη ούσης από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είσθε οι Στρατηγοί του ΝΑΤΟ, όχι της Ελλάδος.

Υπ’ όψιν ότι οι Κυβερνήσεις των γειτονικών Βαλκανικών κρατών, είναι Εθνικιστικές.

Σε εμάς ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Τα πάντα τα έδωσαν οι Σιωνιστές πολιτικοί μας, στην εξυπηρέτηση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι πολιτικοί μας είναι Διεθνιστές, Εθνομηδενιστές, Σιωνιστές.

Δεν κοιτάνε τα συμφέροντα της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, αλλά τα συμφέροντα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, διά της σιωπής των, και της υποταγής των στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, πράττει- (εν αγνοία της)- εναντίον των Ελληνικών συμφερόντων, εναντίον του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος-Πατρίδος, και εναντίον του Ελληνικού Συντάγματος. (Άρθρον 120).

Δηλαδή διαπράττει- ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ- Εθνική προδοσία, υποτασσόμενη στο εχθρικό ΝΑΤΟ.

Σε περίπτωση Τουρκικής Στρατιωτικής επιθέσεως, θα αμυνθούν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να ηττηθούμε, κατόπιν διαταγών του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και οι Τούρκοι να καταλάβουν Εθνικά Ελληνικά εδάφη και θάλασσες.

«Τοίς εκείνων ρήμασι πειθόμενοι», του εχθρικού ΝΑΤΟ, των ΣΟΡΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το ΚΥΣΕΑ που τους εκλέγει, τελεί υπό τις διαταγές του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ.

Διά του λόγου το αληθές, βλέπε επιστολή της ΕΛ.ΛΑ.Σ. προς την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Βλέπε ομολογία Καμμένου, Υπουργού ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ, «Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στο Στρατό μας να δράσει, για να διασώσει τους Έλληνες στο ΜΑΤΙ».

Βλέπε δηλώσεις της Αμερικανο-Εβραίας ΣΑΡΑΣ ΠΕΪΛΙΝ υποψηφίας για αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Βλέπε υποταγή των Στρατηγών & Ναυάρχων στο εχθρικό ΝΑΤΟ.

Με την υποταγή τους αυτή στο εχθρικό ΝΑΤΟ, ΘΕΤΤΟΥΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & ΓεωπολιτικήςΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ3
ΝΑΤΟ & ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ & N.W.O.
ΝΑΤΟ-ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΡ@@ΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ .ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΒΡΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΓΡΙΠΩΘΗΚΕ Ο ΓΡΥΠΑΙΟΣ Ή ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΡΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΚΕΤΟ ΠΕΟΣ.ΔΛΔ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ .ΚΥΡΙΕ ΠΕΟΣ ΜΕ ΓΡΙ ΚΟΦΤΗΝ ΣΕ ΝΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΣΤΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΥΓΚ ΑΓΚΡΡ ΓΡΡΡ ΓΡΑΟΥΡΡΡ ΚΕ ΑΙΣΗ ΣΤΗ ΣΠΥΛΟΙΑ ΜΕΝΥΣ?

   Διαγραφή
 2. Μα τι πινεις κυρ Αντωνη και κατεβαζεις αυτες
  τι αρλουμπες;
  Μηπως παιρνεις ληγμενα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Giannis Panterakis

  ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ,ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Σ'ΑΥΤΕΣ

  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ Η ΔΕΚΑΚΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ...
  "ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ"...

  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ "ΨΙΘΙΡΙΣΤΕΣ" ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΓΙΑ ΑΡΘΡΟ 120 ΚΛΠ ΚΛΠ...

  ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ...

  ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ Η ΧΩΡΑ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΤΑΜΙ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ...

  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 5-6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ....ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΣ...!!!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΠΛΟ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ", ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ..."ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

  Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,..."ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ..."ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ...ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...

  "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
  Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ...ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ...ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η..."ΥΠΟΘΕΣΗ"...

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η..."ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ..."ΠΑΡΟΥΜΕ".

  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ..."ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ..."ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ..."ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ..."ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ..."ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ..."ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ..."ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

  ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ..."ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΠΟΥ..."ΒΡΙΖΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ, "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ..."ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ"...

  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ, ΘΥΜΟΝΟΥΜΕ, ΚΛΑΙΜΕ, ΓΕΛΑΜΕ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ "ΒΡΙΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

  ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ, ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΑΝΑΡΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΙ' ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ..."ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ" ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΤΑ..."ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ" ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ..."ΓΑΛΛΙΚΑ"..

  Ε' ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ, ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ, ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ.
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ "ΧΥΔΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΣΩΡΡΑΣ" ? ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ..."ΤΣΙΜΠΗΣΕ" ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ...

  ΒΑΛΕ ΚΙ' ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ..."ΕΥΓΕΝΙΚΑ" ΘΑ ΤΟΥΣ ... ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.


  ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...