Άννα Βίσση για τις πυρκαγιές: Δεν φταίει και ο άνθρωπος που διοικεί αυτή τη χώρα;

«Είναι πολύ άσχημο να χάνεις τους κόπους μιας ζωής αλλά δεν συγκρίνεται ο πόνος του να χάνεις δικούς σου ανθρώπους», είπε σε δηλώσεις της η Άννα Βίσση
Δέκα μέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι η Άννα Βίσση μίλησε πρώτη φορά για το σπίτι της αδερφής της και της μητέρας που καταστράφηκαν ολοσχερώς αλλά και για το ποιοι έχουν την
ευθύνη για τους ανθρώπους που τόσο άδικα και τραγικά έχασαν τη ζωή τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στο «TV ONE» της Κύπρου περιέγραψε την πρώτη εικόνα που αντίκρισε, ενώ αποκάλυψε τι απώλειες είχαν στην οικογένεια της.

Αρχικά ανέφερε πως: «Την πρώτη μέρα που το μάθαμε ήταν ένα νέο συγκλονιστικό. Ένιωσαν τα παιδιά ότι έχασαν τα πάντα και όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν ο ένας τον άλλον την επόμενη μέρα η υλική απώλεια ξεχάστηκε. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις τους κόπους μιας ζωής αλλά δεν συγκρίνεται ο πόνος του να χάνεις δικούς σου ανθρώπους και αυτά που μάθαμε εκ των υστέρων και ακόμα εκκρεμούν πάρα πολλοί αγνοούμενοι, να βρεθούν οι δικοί τους, ούτε τη λέξη να πετύχουμε δεν μπορούμε».

Για την προσωπική της τραγωδία ανέφερε πως: «Και μένα έχουν πληγεί όλοι οι συγγενείς μου, η αδερφή μου, το σπίτι της μαμάς μου, της οικογένειας του άντρα της αδελφής μου. Τα έζησα και από κοντά την επόμενη μέρα γιατί λείπαμε Θεσσαλονίκη και πήγαινα καθημερινά στο Μάτι όπου είδα ένα αλλόκοτο τοπίο, ήταν μια χαρά το ένα σπίτι και το άλλο σπίτι δίπλα καμένο. Ο αέρας αυτό που υπήρχε ήταν τόσο μανιασμένος, τόσο έντονος να πάρει ζωές στο πέρασμα του».

«Ο κόσμος τείνει είτε από συμφέρον να τα πει μετά γιατί έκαναν πολλοί αυτές τις καταστάσεις για να πουν ποιος φταίει και τι φταίει. Βεβαίως φταίει - και δεν θα φταίει και ο άνθρωπος που διοικεί αυτή τη χώρα; Αν δεν έχουν φροντίσει λοιπόν η πυροσβεστική και η αστυνομία να είναι πιο εξοπλισμένοι αυτοί οι άνθρωποι - γιατί και οι πυροσβέστες άνθρωποι είναι, τί είναι; - Διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά πρέπει να έχουν και τον ανάλογο εξοπλισμό να είναι αρκετοί τόσοι ώστε να προλάβουν» κατέληξε λέγοντας για το ποιος έχει τις ευθύνες. 
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...