ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -

Τα “άνθη” του κακού ζουν από το κράτος
Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΠολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος
[email protected]
www.egerssi.gr

Απεβίωσε προσφάτως ο επί πολλά χρόνια Βουλευτής και υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, Γεώργιος Καλός! Ο οποίος θήτευσε στο εν λόγω Υπουργείο (σ.σ. εκ των κορυφαίων για μένα και αντιλαμβάνεστε τους λόγους) από τις 10 Μαρτίου 2004 – 19 Σεπτεμβρίου 2007! Με Υπουργό την ίδια εποχή την Μαριέττα Γιαννάκου!

Έτσι θυμήθηκα, στο όχι πολύ μακρινό 2006 (σ.σ. 10 Ιουλίου – ΦΕΚ 867) πως ο Γεώργιος Καλός δεχόταν την εισήγηση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, όπως αυτή διατυπωνόταν στην υπ΄ αριθμ. 7/2006 πράξη του Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποφάσιζε με την υπογραφή του, καθορίζοντας το αναλυτικό πρόγραμμα Σπουδών για τη διδασκαλία Τουρκικής Γλώσσας στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη του Γυμνασίου ως εξής:

Με τη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας στο Γυμνάσιο επιδιώκεται οι μαθητές να αναπτύξουν την επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας, της Τουρκίας. Συγκεκριμένα:


Να κατανοούν και να παράγουν προφορικό και γραπτό λόγο.


Να αναπτύσσουν γλωσσολογική και κοινωνιογλωσσική ικανότητα. Η εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας θα συμβάλλει στην ενεργό συμμετοχή σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και την κατανόηση της διαφορετικότητας.


Να εξοικειώνονται με διαφορετικά επίπεδα και είδη λόγου.


Να αναπτύσσουν πραγματολογική ικανότητα, δηλαδή να αναπτύσσουν λειτουργικές δεξιότητες λόγου.


Να χρησιμοποιούν την τουρκική γλώσσα ως μέσο απόκτησης νέων γνώσεων και πολιτισμικών εμπειριών.

Αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιο ευεργετικό για την Τουρκία Νόμο δεν θα προωθούσε ούτε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν! Πολλώ μάλλον, Έλληνες Υπουργοί!

Και τα Συστημικά κανάλια από τότε θέσπισαν τις τηλεοπτικές τουρκικές σαπουνόπερες, προκειμένου να “αγαπήσει” ο Έλληνας τον Τούρκο, με μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου!

Έτσι, για άλλη μια φορά ισχυρίζομαι, πως ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι κόμματα αντεθνικά και του ιδίου νομίσματος με διαφορετική όψη το κάθε ένα!Προχωράει ο διαμελισμός της Ελλάδος…Ωστόσο, αυτή η θύμησή μου συνδυάστηκε και με ένα έγγραφο που έφτασε στα χέρια μου από ανώτατη αξιόπιστη πηγή μου, η οποία θήτευσε στις υψηλότερες βαθμίδες Ασφάλειας της Πατρίδος μας!

Και που ισχυροποιεί τον ισχυρισμό μου, πως δηλαδή: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι κόμματα εχθρικά προς την Πατρίδα!

Τα οποία έχουν ψευδεπίγραφη ιδεολογική ταμπέλλα, απλά για να ξεγελούν τον Έλληνα και την Ελληνίδα ψηφοφόρο!

Άλλωστε, το αποδεικνύει αυτό η συμπόρευση των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο τελευταίος ανασχηματισμός! Το αποδεικνύει επίσης, η προηγούμενη συμπόρευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Επανερχόμενος όμως, στο έγγραφο που σας προανήγγειλα και πριν σας πω τι ακριβώς αναφέρει να σας ενημερώσω πως, φέρει ημερομηνία Ιανουαρίου 2001 και με το άκρως απόρρητο – για την εποχή του - περιεχόμενο είχε ενημερωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη!

Το θέμα του εγγράφου είναι: Καρασάββα Ανθή – Ελένη, γεννηθείσα στο Μόντρεαλ του Καναδά – Αμερικανίδα υπήκοος, κάτοικος Κολωνακίου – Δημοσιογράφος!

Με το εν λόγω έγγραφο ενημερώνεται η κυβέρνηση Σημίτη με τα παρακάτω:

Η ανωτέρω αναφερόμενη στο θέμα είναι ανταποκρίτρια στη χώρα μας του Αμερικανικού Τ/Σ CNN, του περιοδικού The Times καθώς και της εφημερίδος Washington Post. Φέρεται δε να εργάζεται και στο γραφείο Τύπου της ενταύθα Πρεσβείας των ΗΠΑ!

Σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με την αναφερόμενη πηγή της υπηρεσίας μας δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εάν πραγματοποιηθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα (σ.σ. Αθήνα 2004), αμέσως μετά θα κινηθούν οι διαδικασίες αυτονόμησης αρχικά της Δυτικής Θράκης η οποία στο τέλος είναι προγραμματισμένο να ενσωματωθεί στην Τουρκία (σ.σ. με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υλοποιείται αυτό το σχέδιο των ΗΠΑ, ξεκινώντας με την “συνταξιοδότηση” των νόμιμων Μουφτήδων και την εγκαθίδρυση εκλογής τους κατ΄ επιθυμία του Ρ. Τ. Ερντογάν)!

Στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου θα επιβληθεί συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση (σ.σ. αυτό το σχέδιο υλοποιείται με την επιβολή “γκρίζας ζώνης” των Ιμίων και με τις καθημερινές παραβιάσεις από την πλευρά της Τουρκίας, κατόπιν της άτυπης συμφωνίας Σημίτη - Ετζεβίτ, όπου οι Τούρκοι θα προβαίνουν σε παραβιάσεις και η Ελλάδα απλά θα διαμαρτύρεται)!

Η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να αναγνωρίσει “Αλβανική μειονότητα”. Είναι ένα σενάριο που μεθοδεύεται σιγά – σιγά, ενώ θα έχει σοβαρό πρόβλημα στα σύνορα με την Αλβανία στην περιοχή της Ηπείρου (σ.σ. ήδη ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς “ανοίγει” το ανύπαρκτο θέμα της Τσαμουριάς)!Όταν το ελληνικό κράτος πληρώνει αυτούς που το εχθρεύονται…Διαβάζοντας τα παραπάνω, αναζήτησα στο διαδίκτυο την “εικόνα” της Ανθής Καρασάββα και παρακάτω σας ενημερώνω για τα ευρήματα:

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα Tvxs.gr υπάρχει το εξής άρθρο με τίτλο: “Το ελληνικό κρατικό χρήμα διχάζει τους ξένους ανταποκριτές” και με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 2009! Σε αυτό το άρθρο διαβάζουμε:

«Η κυρία Ανθή Καρασάββα, ανταποκρίτρια των New York Times και του CNN στην Αθήνα διεγράφη πριν από δέκα περίπου ημέρες από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών. Το καταστατικό της Ένωσης θεωρεί ασυμβίβαστη με την δημοσιογραφική ιδιότητα την έμμισθη σχέση με δημόσιες υπηρεσίες. Η κυρία Καρασάββα όπως παραδέχθηκε ότι είχε συνεργαστεί με την Agrocert, που παρήγε τηλεοπτικά προγράμματα για λογαριασμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το 2005 επί υπουργίας Μπασιάκου (σ.σ. Υπουργού της ΝΔ) ανετέθη στην Agrocert ή αλλιώς ΟΠΕΓΕΠ (Οργανισμός Πιστοποίησης και Επίβλεψης Αγροτικών Προϊόντων) να παράγει τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα του υπουργείου για την ενημέρωση των αγροτών μέσω της ΕΡΤ αλλά και ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών. Τέτοιες υπηρεσίες παρείχε το υπουργείο από παλιότερα στους αγρότες, αλλά ο κ. Μπασιάκος “αναβάθμισε” την υπηρεσία με στόχο την προσωπική του προβολή. Μια γνωστή δημοσιογράφος προσελήφθη με αποκλειστικό σκοπό τις συνεντεύξεις με τον υπουργό…

…Η κυρία Καρασάββα δεν απάντησε στο τηλεφώνημα και το μήνυμα του Tvxs για να δώσει την δική της ερμηνεία για τα γεγονότα. Απομένει η αντίδραση των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που - αντίθετα με τα ελληνικά που σιώπησαν ή και την υποστήριξαν εμμέσως - συνήθως είναι πολύ αυστηρά όταν δημοσιογράφοι τους δουλεύουν για λογαριασμό της κυβέρνησης στην χώρα που καλύπτουν»!H Ανθή Καρασάββα, εκλεκτή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ…Σε άλλο δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” με ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 2015 και τίτλο: Ποια είναι η δημοσιογράφος και ο καθηγητής που λένε ότι οι Ελληνίδες εκδίδονται… για μια τυρόπιτα», διαβάζουμε:

«Η γνωστή για την μόνιμα επιθετική προς την Ελλάδα στάση της Ανθή Καρασάββα ξαναχτύπησε με μια ανταπόκριση που με επιλεκτικά στοιχεία και έωλα επιχειρήματα φέρνει τις Ελληνίδες να εκδίδονται για μια… τυρόπιτα! Σάλο και οργή έχει προκαλέσει στην Ελλάδα το δημοσίευμα της γνωστής για τα μόνιμα επιθετικά της αισθήματα για την Ελλάδα αγγλικής εφημερίδας Times σύμφωνα με το οποίο οι νεαρές Ελληνίδες βρίσκονται σε τέτοια οικονομική απόγνωση που πουλάνε το κορμί τους για ένα σάντουιτς ή μία τυρόπιτα. Το παντελώς ανυπόστατο όσο και ακραία δυσφημιστικό για την χώρα μας δημοσίευμα, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της ιστορικής αυτής εφημερίδας με την Ανθή Καρασάββα, μία δημοσιογράφο η οποία έχει αναλάβει... εργολαβικά εδώ και χρόνια να προβάλει ό,τι πιο αρνητικό στερεότυπο υπάρχει για τους Έλληνες υπό τον μανδύα του “ρεπορτάζ”! Πρόκειται ίσως για την πιο αμφιλεγόμενη ξένη ανταποκρίτρια στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα διεγράφη το 2009 από την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών γιατί όπως είχε ανακοινωθεί είχε έμμισθη σχέση με δημόσιες υπηρεσίες (μεταξύ άλλων και με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί σειρά ετών, τόσο επί ΝΔ όσο και επί ΠΑΣΟΚ)…»!ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι εχθροί του Έθνους των Ελλήνων…Όμως προσέξτε! Την ανθελληνική δράση της Ανθής Καρασάββα την γνώριζαν οι Υπηρεσίες μας από το 2001!

Ωστόσο, αυτή η “κυρία” πληρωνόταν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να ασκεί το ανθελληνικό – πρακτορικό έργο της! Πληρωνόταν από το υστέρημα του ελληνικού λαού, που σήμερα πένεται και δυστυχεί!

Έτσι, τι ακριβώς δεν καταλάβατε;

Θα ψηφήσετε για άλλη μια φορά ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να μας αποτελειώσουν ως Έθνος;

Θα τους δώσετε αυτήν την νέα ευκαιρία;ΥΓ.: Στο παραπάνω άρθρο του Tvxs αναφέρεται επίσης: Επί υπουργίας Κοντού παραδείγματος χάριν προσελήφθη ως διευθυντής σύνταξης ο Τέρενς Κουίκ με μισθό 5-6 χιλιάδων τον μήνα αλλά στις εγκαταστάσεις στην Λυκόβρυση παρουσιάστηκε δύο - τρεις φορές… (σ.σ. ο δεξιούλης Τέρενς Κουίκ που μετέχει σε όλες τις κυβερνήσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)!ΥΓ2.: Ο αναφερόμενος καθηγητής στο άρθρο του “Πρώτου Θέματος” είναι ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γρηγόρης Λάζου!

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΚΑΠΟΙΑ, ΑΘΛΙΑ ΑΘΕΑ ΜΕΝ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΙΘΗΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ.ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ.ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ.ΠΟΙΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΖΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΣΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ?ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΤΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΦΙΛΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΚΩΛΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΑΤΑ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ,ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ,ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ?ΤΙΠΟΤΕ.ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ.Ε,ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙΣ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΟΥ ΚΑΤΟΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ . ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ,ΞΕΞΙΝΑ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ(ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ )ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΠΑΛΙ!!

   Διαγραφή
 3. ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΞΗΛΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 77 ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.... http://chn.ge/2H3YAzhΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.... ΥΠΟΜΟΝΗ... Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 299...... ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...