Ξεπέρασε κάθε όριο ο Παπαροκάς Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Οι Iron Maiden ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό – Έφεραν τον θάνατο

Το τερμάτισε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Ο άλλοτε επικεφαλής των Παπαροκάδων, με άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο υποστήριξε ότι για τις εθνικές τραγωδίες στην χώρα μας… ευθύνονται οι Iron Maiden που στην πρόσφατη συναυλία τους ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό.

Συγκεκριμένα γράφει: « Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν”.

Αναλυτικά ολόκληρο το άρθρο του Νεκτάριου Μουλατσιώτη

“Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Δοξάζουμε τον Κύριό μας, διότι είναι Θεός της Αγάπης. Δεν εκδικείται, δεν ανταποδίδει ποτέ κακό αντί κακού. Όταν όμως εμείς Του γυρίζουμε την πλάτη, Τον περιφρονούμε και με τον τρόπο μας Του ζητούμε να «αναχωρήσει» από την ζωή μας, την πόλη και την χώρα μας, τότε Εκείνος θλιμμένος αναχωρεί… Ξεχνούμε όμως ότι όταν φεύγει ο Χριστός, έρχεται δυστυχώς ο διάβολος που σκορπά τον θάνατο, την καταστροφή και πολλές άλλες συμφορές.

Παρακαλώ όλους σας να ζητήσουμε από τον Κύριό μας να επιστρέψει κοντά μας και ας γνωρίζουμε ότι έστω και αν είμαστε αμαρτωλοί Εκείνος θα επιστρέψει γιατί είναι Θεός Πατέρας, Θεός της Αγάπης και της συγχώρεσης. Επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι επιστρέφοντας ο Κύριος κοντά μας, θα μας παρέχει και πάλι την ευλογία και την προστασία Του, από τις καταστροφές που σκορπά μόνο ο διάβολος με τα όργανά του και όχι ο Θεός της Αγάπης”.

loading...

10 thoughts on “Ξεπέρασε κάθε όριο ο Παπαροκάς Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Οι Iron Maiden ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό – Έφεραν τον θάνατο

  1. για ολα τα δεινα του τοπου ευθυνη εχουν ολοι οι πολιτικοι, και κυριος η εκκλησια, ειναι ψευτες υποκριτες και μαζευουν χρημα για τον κολο τους. ησται ολοι μαζι η πληγη της ανθρωποτητας. οσο για τους αιρον μαιντεν πρωτα πλεινε το στομα σου και μετα μιλα γιαυτους.

  2. Εσύ δεν είδες, αλλά δεν άκουσες ποτέ ότι οι πιστοί προσφέρουν οικειοθελώς χρήματα στην Εκκλησία, για να επιτελεί το όντως φιλάνθρωπο έργο της;;;
    Ρώτησε να μάθεις πόσες χιλιάδες μερίδες φαγητού προσφέρει καθημερινά και πόσα ευαγή ιδρύματα συντηρεί για την ανακούφιση ανήμπορων συνανθρώπων.

  3. Μάθε ρε γίδι πρώτα να γράφεις σωστά. Να μάθεις στοιχειώδη ορθογραφία και μετά μίλα για τόσο μεγάλα θέματα. Αν και δεν είναι αυτά για το δικό σου νου!!!!!!!!!

  4. 7:29 π.μ.

    …………… Ε.ΣΥ.Π …………….

    ΕΥΚΛΑΝΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΦΙΛ

    ΨΕΥΤΟΣΤΑΓΑΚΩΛΑΡΑΚΙΣ ΕΥΤΑΞΩ Α.Ε

  5. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

  6. ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 500ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΑΜΟΡΑ ΣΑΣ;

  7. Πρωτοσύγκελε της Ι.Μ. Φωκίδος “γέρασες” και γράφεις αοριστίες, για να μην πω αερολογίες , μπουρδολογίες, παπαρολογίες κτλ …

    Βρε θεομπαίχτη καλά κάνεις και εισπράττεις, όσα το “ ποίμνιο” σου καταθέτει, καλά κάνεις και βαράς τις σαράντα καμπάνες, δεν βαράς και καμιά μαλακία μπας και ξελαμπικάρεις…

  8. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΤΧΡΙΣΤΟΙ

  9. Ο Ιησούς δεν θυσιάστηκε για ιδέες του, αλλά για την σωτήρια των ανθρώπων από την οργή του Πατέρα του Γιαχβέχ κατά της δημιουργίας του ένεκα της αμαρτίας του Αδάμ και της Εύας και έτσι να γλιτώσομε από την αιώνια κόλαση, κλπ.

    https://www.pare-dose.net/6069#more-6069
    Η ηθική του Ιησού

    "Οστις αγαπά πατέρα ή μητέρα υπέρ εμέ, δεν είναι άξιος εμού• και όστις αγαπά υιόν ή θυγατέρα υπέρ εμέ, δεν είναι άξιος εμού"
    Πως…; Μα αν δεν ήρθε για την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, τότε γιατί ήρθε;
    "ήλθον γαρ διχάσαι άνθρωπον ΚΑΤΑ του πατρός αυτού και θυγατέρα ΚΑΤΑ της μητρός αυτής…"
    Να διχάσει…; Μα δεν μπορεί…, θα ενδιαφέρεται έστω για την ειρήνη…
    "..ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν"
    Μάχαιρα…; Μα, δεν έχουν οι οπαδοί της «αγάπης» μάχαιρα…
    "…ο μη έχων ας πουλήσει το ιμάτιό του και ας αγοράσει μάχαιρα"
    Μα… γιατί η εμμονή με τις μάχαιρες, τι να τις κάνουν τέλος πάντων;
    "πλήν τους εχθρούς μου εκείνους, τους μη θελήσαντάς με βασιλεύσαι επ’ αυτούς, αγάγετε ώδε και κατασφάξατε αυτούς έμπροσθέν μου."

    Από πού σου προκύπτει βρε ποιμενάρχα , η εκτίμηση για αυτές τις "θεόπνευστες" ηλιθιότητες των γιδοβοσκών της Ιουδαϊκής ερήμου;

  10. Είναι γνωστό πως ο Σώρρας υποστηρίζει πως κατέχει περίπου 600 δισ. ευρώ. Αν και το συγκεκριμένο ποσό είναι άκρως αμφισβητήσιμο, ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις φαίνεται πως έβγαζε πολύ εύκολα περί τις 720.000 ευρώ το χρόνο, τουλάχιστον.

    Τα χρήματα αυτά προέρχονταν αποκλειστικά από τις εγγραφές και τις ετήσιες συνδρομές των φανατικών οπαδών του, η πίστη των οποίων αγγίζει τα όρια του θρησκευτικού φανατισμού.

    Για να εγγραφούν στην Ελλήνων Συνέλευσις, οι πιστοί έπρεπε να καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ. Από εκεί και πέρα για να μπορούν να παίρνουν μέρος σε λατρευτικές τελετές και συγκεντρώσεις, όφειλαν να ανανεώνουν τη συνδρομή τους κάθε μήνα, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.

    Αν υπολογίσουμε πως τα μέλη της οργάνωσης άγγιζαν περίπου τα 12.000 άτομα, τα έσοδα από τις εγγραφές έφταναν τις 120.000 ευρώ και κάθε χρόνο πληρώνουν 60 ευρώ ο καθένας ως συνδρομή (5 ευρώ Χ 12 μήνες) που σημαίνει επιπλέον έσοδα 720.000 το χρόνο για την Ελλήνων Συνέλευσις.

    Όπως αναφέρει ο Ε.Τ, τα μέλη των Ελλήνων Συνέλευσις ορκίζονται στον πανάγαθο άρχοντα του φωτός, στη συμπαντική συνειδητότητα, στα ελάνια αξιακά πρωτόκολλα, στο κοσμικό πυρ και στον πολέμαρχο αρχηγό τους, σε μαζικές τελετές που διεξάγονται σε αρχαιολογικούς χώρους. Η λατρεία τους συνδυάζει στοιχεία νεοπαγανισμού, αποκρυφισμού, αρχαιολατρίας, εθνικισμού και μυστικισμού καθώς, πέραν της εκστρατείας για την υποτιθέμενη διάσωση της Ελλάδας, περιλαμβάνει τη διεξαγωγή μεταμεσονύκτιων τελετών σε αρχαιολογικούς χώρους για το νοητικό συντονισμό όλων των Ελλήνων και τη διενέργεια επικλήσεων στους προγόνους και τους αρχαίους θεούς.

    Εκτός από τα παραπάνω ποσά, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις έβαζαν το χέρι στην τσέπη και για τα περιβόητα εξώδικα, πληρώνοντας, διάφορα χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 5 έως 200 ευρώ, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη, αλλά και άλλα χρηματικά ποσά υπό τη μορφή χορηγιών-δωρεών.
    Έτσι Σώρρας έβγαζε «χαλαρά» 720.000 ευρώ το χρόνο!

Comments are closed.