Σπίρτζης: Θα ελέγξουμε όλες τις οικοδομικές άδειες- Θα γκρεμίσουμε σπίτια όπου χρειαστεί- ΒΙΝΤΕΟ

Έρευνα για τις πολεοδομικές άδειες στο Μάτι Αττικής προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 7».

Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι θα ελεγχθούν όλες οι οικοδομικές άδειες και όπου χρειαστεί θα γκρεμιστούν σπίτια, μετά τις φονικές πυρκαγιές που στοίχησαν τη ζωή 84 ανθρώπων στην ανατολική Αττική.

«26 συμπολίτες μας κάηκαν γιατί υπήρχε μια μάντρα στο Μάτι» τόνισε ο υπουργός για το σημείο όπου βρέθηκαν αγκαλιασμένοι οι σοροί των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αργυρή Ακτή.

Ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε ότι δεν υπάρχει πολεοδομικό σχέδιο στο Μάτι, το οποίο μετρά τους περισσότερους νεκρούς στην εθνική τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Παράλληλα, ο υπουργός παραδέχθηκε ότι υπάρχουν ευθύνες και θα αποδοθούν, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να διορθωθούν προβλήματα χρόνων.

loading...

5 thoughts on “Σπίρτζης: Θα ελέγξουμε όλες τις οικοδομικές άδειες- Θα γκρεμίσουμε σπίτια όπου χρειαστεί- ΒΙΝΤΕΟ

  1. Βρε ΗΛΙΘΙΕ για να καταλάβεις τι σου γίνεται πόσοι ακόμη πρέπει να καούν , βρε ΠΑΝΕΒΛΑΚΕΣ το πρόβλημα δεν είναι να γκρεμίσεις τα οποία αυθαίρετα έχει κτίσει ο κοσμάκη με στερήσεις για να κάνει διακοπές με την οικογένεια του , αλλά βρε ΠΑΝΗΛΗΘΕΙΟΙ το θέμα είναι ένα και απλό , να αναγκάσετε όλους και σε όλη την Ελλάδα που έχουν εξοχικά να αφήσουν τους απαραίτητους χώρους και προσβάσεις για την γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση όλων των μέσων πυρόσβεσης , καθώς και ασφαλείς διελεύσεις πολιτών σε θάλασσα όπου αυτή είναι κοντά η και σε ασφαλείς χώρους οι οποίοι έχουν προβλεφθεί από την αυτοδιοίκηση μετά από υπόδειξη της πυροσβεστικής και ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ

  2. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ;;;;;;; ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ
    ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΨΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΠΡΙΝΤΖΗ ΦΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ

  3. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ειδικα εσυ ρε καριολη και θα πεταγονται τα ιδια σου τα σκατα που θα σε χτυποανε στα μουτρα λουστρε που θα γκρεμισεις σπιτια κλαπαρχιδα.Φευγετε ρε μαλακισμενε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ακομα δεν το Πηρες χαμπαρι? Ουτε στην Ελλαδα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ? ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΛΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ….ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!!!

  4. Σπίρτζης 2018 : ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ …

Comments are closed.