Μπαλάφας: Αδιανόητη η στάση Δημοσχάκη- Λανθασμένη η παρουσία της Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν – ΒΙΝΤΕΟ

«Είχα πάει πριν από μια εβδομάδα στη Μόρια. Η κατάσταση εκεί είναι δύσκολη εντός στρατοπέδου και στα πέριξ γιατί υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος από αυτόν που μπορεί να αντέξει η δομή» ανέφερε ο Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στο Ε.

Σχολιάζοντας τον πυροβολισμό ανήλικου πρόσφυγα από 78χρονο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε ότι ηλικιωμένος είχε βεβαρημένο παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει δικαιολογία για τη συγκεκριμένη επίθεση.

Ο κ. Μπαλάφας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη για τη Συνθήκη της Λωζάνης είπε πως «υπήρξαν δύο συγκεκριμένες ενέργειες. Η πρώτη ήταν η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν. Ήταν πολύ λανθασμένη η παρουσία της εκεί τη στιγμή που δύο΄Έλληνες βρίσκονται αυθαίρετα φυλακισμένοι στην Τουρκία και το δεύτερο έχει να κάνει με τη δήλωση Δημοσχάκη. Πάει χθες στην Ορεστιάδα και λέει για τη Συνθήκη της Λωζάνης. Είναι αδιανόητη η στάση του».

loading...

2 thoughts on “Μπαλάφας: Αδιανόητη η στάση Δημοσχάκη- Λανθασμένη η παρουσία της Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ποιο τούβλο από αυτό το πράγμα δεν υπάρχει…ποιοι μλκ τον ψήφισαν…

  2. Ε! καλά τώρα ποιός μιλάει για την Μπακογιάννη!!!

    ——————————–

    Μετά από όλα αυτά, η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα, αντί να διαλευκανθεί συσκοτιζόταν. Αμέσως μετά τη συμπλοκή στην Καλογρέζα ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Α. Δροσογιάννης θα πει το γνωστό «ακουμπάμε τη 17 Νοέμβρη». Είχε προηγηθεί έρευνα, υπό συνθήκες πλήρους μυστικότητας, σε ένα διαμέρισμα της οδού Καλαμά, στα Σεπόλια, όπου, κατά την Αστυνομία, μεταξύ των άλλων, βρέθηκαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε η οργάνωση «17 Νοέμβρη» στη δολοφονία του Μάλλιου. Το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί των αρχών διαψεύστηκαν, τόσο από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου όσο και από την ίδια την οργάνωση, δεν είχε ιδιαίτερη σημασία.

    Αντιθέτως, η «γιάφκα» της οδού Καλαμά άνοιξε και νέες ατραπούς: οι τότε υπεύθυνοι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πίστεψαν ότι συνέδεσαν τους υπόπτους της συμπλοκής στην Καλογρέζα όχι μόνον με τη δράση της ομάδας Πρέκα και της «Επαναστατικής Αλληλεγγύης», που είχε αποσπασθεί από τον «ΕΛΑ» και είχε αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του εισαγγελέα Γ. Θεοφανόπουλου, αλλά επίσης και με τη «17 Νοέμβρη». Τούτο διότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των διωκτικών αρχών, στη «γιάφκα» της Καλαμά (είχε ενοικιασθεί από τον Γ. Μπαλάφα με το ψευδώνυμο Ν. Μανιατόπουλος), εκτός από τον νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη συμπλοκή του Γκύζη Χρ. Τσουτσουβή, «σύχναζαν» ακόμη οι Γερ. Μπουκουβάλας, Α. Λεσπέρογλου και Ε. Βογιατζή, καθώς για ορισμένους «βρέθηκε μισό δακτυλικό αποτύπωμα». Βεβαίως, και οι ισχυρισμοί αυτοί θα καταρριφθούν αργότερα στις δικαστικές αίθουσες και όλοι σχεδόν οι κατηγορούμενοι θα αθωωθούν.

    http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=81213

Comments are closed.