Η ΑΕΛ ακύρωσε τη συμφωνία με Μπάτχα λόγω του αλβανικού αετού


Συγχαρητήρια.

Πρόκειται για μάθημα πατριωτισμού για τους διάφορους Έλληνες ραγιάδες, αρνησιπάτριδες, που μετά διαμαρτύρονται για το χάλι στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας.Η μεταγραφή του Ιντρίς Μπάτχα στην ΑΕΛ δεν προχώρησε με τη λαρισαϊκή «ΠΑΕ» να δημοσιοποιεί μέσω του μηνύματος που έστειλε στο whatsapp ο Βασίλης Βάνης τους λόγους που ακυρώθηκε η απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο βασικός λόγος ήταν το γεγονός πως ο Μπάτχα έκανε το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας».

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ προς το μάνατζερ του παίκτη αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξή;:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριατού Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δημοσιοποιούμε το γραπτό μύνημα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».


http://www.thessaliatv.gr/news/60476/pae-ael-gia-ton-albaniko-aeto-den-erxetai-o-mpatxa/

loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

2 σχόλια :

  1. Παράδειγμα πρός μίμηση μπράβο στά παλικάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συχαρητιρεια στην αελ.να περνουν παραδειγμα ολοι οι προδοτες της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή