Δεν είναι μόνον οι πολιτικοί, αλλά και οι διάφορες οργανώσεις. Ακόμα και η δικαιοσύνη. Που τα κατωτέρω (Γερμανικές αποζημιώσεις, το θέμα των νησιών μας, το Θέμα του προδότη Γεωργίου της Ελλαστατ κτλ) δείχνουν ότι έχουν αλωθεί.

Κύριοι Βουλευτές,

Δεν είναι μόνον οι πολιτικοί. Αλλά και οι διάφορες οργανώσεις. Ακόμα και η δικαιοσύνη (ΣΤΕ 2010)
(Νομικοί και λοιποί σύλλογοι, δείτε το νεοταξικό αρρωστημένο τραγικό συνημμένο, ακόμα και η δικαιοσύνη, θυμηθείτε ότι το 2010 το ΣΤΕ , Συμβούλιο της Επικρατείας, έβγαλε νόμιμη την μνημονιακή υποδούλωση της Ελλάδας με βάση το άρθρο 14.5 της πρώτης δανειακής σύμβασης μειοψηφούντων έντιμων δικαστών του κτλ).

Που τα κατωτέρω δείχνουν ότι έχουν αλωθεί.

1. Γερμανικές αποζημιώσεις

Δεν έγινε καμία μα καμία προσφυγή, από τους δικηγορικούς συλλόγους της Ελλάδας και από οργανωμένες ομάδες. Εναντίον των νυν και των κατά καιρούς αρμόδιων πρωθυπουργών και υπουργών για βαρεία θρασύτατη παράβαση καθήκοντος με βαρείες συνέπειες για το Έθνος.

Που δεν διεκδίκησαν σε διεθνή δικαστήρια τις δύο ειδών επανορθώσεις της Χιτλερικής Γερμανίας.

Ήτοι τις Υποχρεώσεις προς το Ελληνικό κράτος ύψους 1 τρις και τις υποχρεώσεις σε Έλληνες θύματα των Γερμανών.

Συγκεκριμένα οι υποχρεώσεις προς το Ελληνικό κράτος (πλην της επιστροφής των κλαπέντων από τους γερμανούς αρχαιολογικών θησαυρών και άλλων) . Ανέρχονται σε τωρινή πέραν ολικό ποσού των 10,6 (7,1+3,5) δις δολαρίων (αγοραστικής δύναμης του 1938).

Και ισούται πέραν των 164 δις ευρώ (χωρίς τους τόκους) σημερινής αξίας δολαρίων.

Αν δε υπολογιστούν και οι τόκοι, υπερβαίνουν το 1 τρις ευρώ.

Για τις υποχρεώσεις προς τα θύματα των γερμανών, υπάρχουν καταγεγραμμένα και αναγνωρισμένα 89 ολοκαυτώματα. Ολόκληρη η Ελλάδα είναι ένα τεράστιο νεκροταφείο – ολοκαυτωμάτων αναρίθμητων μαρτυρικών πόλεων (δείτε στο, http://thehistoryofgreece.blogspot.gr/p/blog-page_1206.html).

2. Το θέμα των νησιών μας.

Ουδεμία επίσης προσφυγή έγινε, εναντίον των αρμοδίων, πρωθυπουργών (με το θρασύτατο χαζογελοίο του νυν Τσίπρα «υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και δεν το ξέραμε;»), υπουργών (του αρμόδιου φύλαξης των Καμμένου κτλ), για την παράβαση καθήκοντος μη φύλαξης των θαλάσσιων συνόρων και παραβίασης της Εθνικής κυριαρχίας.

Με επακόλουθη την τερατώδη εγκληματική καταστροφή όχι μόνον οικονομική (τουρισμός) αλλά και την απειλούμενη αλλοίωση της πληθυσμιακής τους σύνθεσης με εξισλαμισμό τους κτλ., των για χιλιετίες Ελληνικών νησιών μας του Αιγαίου που οι νεοταξικοί εθνομηδενιστές μνημονιακοί και οι διεθνιστές ψευτοφιλάνθρωποι «πατριώτες» δεν σέβονται.

Με επιπλέον την θρασύτατη απόπειρα εκμαυλισμού των κατοίκων τους με προσωρινή ελεημοσύνη μη αύξησης του ΦΠΑ.

Ώστε να δεχθούν να καταστραφούν πλήρως από όσους θα τους στέλλει η μαμά Μέρκελ, των Τσίπρα ,του «πατριώτη» Καμμένου, του Κυριάκου κτλ.

Με τον αρμόδιο υπουργό Βίτσα που το παίζει και σοβαρός να λέει διάφορες «πατριωτικές» εξυπνάδες. Άστε δε ο υφυπουργός του.

Και άστε τον Κυριάκο και τους άλλους κατοχικούς που το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι ο ΦΠΑ και όχι οι ορδές των λαθρομεταναστών τους του «εθνικού σκοπού»

Και με τον Καμμένο να τους λέει πλέον σκέτο μετανάστες, ώστε να συνεχιστεί η κυβερνητική συνοχή και η «σωτηρία» μας. Όπως βλακωδώς και επαναλαμβανόμενα λέει, λέει ο εικονιζόμενος “ξύπνιος” Γκαίμπελς του Καμμένου.

3. Ακόμα και η Αλβανία έχει Συνταγματικό δικαστήριο.

Ενώ η δική μας μπανανία, με το Σύνταγμα του Παπανδρέου (που ίσως νόμιζε ότι θα ήταν πρωθυπουργός για 100 χρόνια), είναι χωραφάκι του εκάστοτε πρωθυπουργού.

Και του νυν θρασύτατου εθνομηδενιστή Τσίπρα. Που έβγαλε στο σφυρί το χωραφάκι του.

Χωρίς επίσης ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ προσφυγές εναντίον του.

4. Θέμα του προδότη Γεωργίου της Ελλαστατ και των προδοτών ΓΑΠ και Παπακωνστανίνου

Που αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας και την οδήγησαν εσκεμμένα στην υποδούλωση, στη δήμευση και στον όλεθρο.

Ενώ όλοι γνωρίζουν την πραγματικότητα αυτήν και ιδιαίτερα ο «πατριώτης» Καμμένος που πρόδωσε και τον Ελληνίδα Καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά (που την είχε προτείνει τιμής ένεκεν για τον αγώνα της για το θέμα αυτό ως υποψήφια ευρωβουλευτή του).

Καλύπτουν την εναντίον του Ελληνισμού δολοφονική ενεργεία και άπατη, τη μεγαλύτερη που ποτέ έγινε διεθνώς εναντίον έθνους .

Με σιωπώντα τα κόμματα

Τον νυν εθνομηδενιστικό ΣΥΡΙΖΑ που σαφώς ήταν εξ αρχής κρυφο-ανανεωτικός (όρα Παπαδημούλης) και συμμετείχε στην συνωμοσία εναντίον του Ελληνισμού.

Την ΝΔ που επίσης συμμετείχε (προδοτική προσφώνηση προς Παπούλια κτλ).

Την τέως φανερή ανανεωτική Ανανιακή ΔΗΜΑΡ που πρωταγωνιστούσε πάντα στον εθνομηδενιστική συνωμοσία εναντίον τού Ελληνισμού

Και το ΠΑΣΟΚ που έχει και τώρα στους κόλπους τον μέγα προδότη που έπρεπε να είναι καταδικασμένος τουλάχιστον σε ισόβια.

Και για το θέμα αυτό η μη αντίδραση των νομικών και άλλων συλλόγων της χώρας δείχνει την διάβρωση και κατάντια των οργανωμένων τάξεων και της ιθύνουσας τάξης στην χώρα μας.

Με λίγες ατομικές εξαιρέσεις. Πλην της Ζωής Γεωργαντά και της επί σειρά ετών αγωνιζόμενης Ελληνίδας Χριστίνας Σαλέμη (Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! , Save Greece! Save the cradle of western civilization! https://www.gopetition.com/petitions/save-greece-save-the-cradle-of-western-civilization.html). Και λίγων άλλων που αγνοώ.

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...