Καλά σας κάνουν πρόβατα αφού το φάγατε οτι μαζί τα φάγατε !

( Μητσοτάκης: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι Τσίπρα – Καμμένου στην εξουσία ) .Ενω εσεις θελατε να τον ριξετε απο το πρωτο καλοκαιρι !! Αχαχαχαχουχαχα! Καλα σας κανουν κουτορνιθια και σας δουλευουν ψιλο γαζι κρατικοδιαιτοι ( κεντροδεξιοι ) και ( κεντροαριστεροι ) μαζι με φιλελεφτ
απoφοιτους των διαφορων LSE ,τεως και νυν δραστες του μεγαλου ριφιφι. Καλα σας κανουν προβατα αφου το φαγατε οτι μαζι τα φαγατε ! Και με μνημη χρυσοψαρου και iq ραδικιου ο ενας κρατικοδιαιτος θα σας κραταει και ο αλλος θα σας π&δαει εναλλαξ και για αλλα εκατο χρονια . Και οσο ελεχουν τα μεσα ( ενημερωσης ) και ( δικαιοσυνης ) θα παιζουν μπαλα μονοι τους . Ποσο μαλλον με μπακ απ τις ( τροικες ) ,θεσμους και κουαρτετα που εφερε ο ΓΑΠ και η συμμορια του ταχα μου ταχα για ( αμεροληπτους ) διαιτητες ,αλλα στην πραγματικοτητα για το cash out της δικιας τους μεγαλης αρπαχτης . Οι ( θεσμοι ) μεσα και εξω το ΣτΕ και ο ΑΠ αποφασισαν .Ασυλια σε ολους αυτους που τρυπωσαν στο δημοσιο δανειστηκαν και αρπαξαν , με τα λεφτα καλα παντελονιασμενα και ξεπλυμενα στις λιστες και τα papers του εξωτερικου και ότι θα πληρωσουν τα κοροιδα εσωτερικου που πιαστηκαν με εισοδημα και περιουσια εντος Ελλαδος ακομη και ας μην επιασαν ποτε δημοσιο χρημα στα χερια τους ! Και με την (προοδευτικη ) φορολογηση ! Στο εισοδημα ,στην περιουσια , στις ασφαλιστικες εισφορες ! Η μεγαλη τριπλετα της δευτερης ( αναδιανομης ) ! Γιατι η πρωτη ( των δανεικών ) δεν επιασε ! Η πως η αναλογικη φορολογηση που λεει το συνταγμα εγινε ( απαλλοτριωση )για παρτυ τους ! Αποδειξη οτι ολοι οι δραστες του μεγαλου ριφιφι των δανεικων και των διορισμων ειναι εξω με τα λεφτα καλα παντελονιασμενα στα παρανταις και στις θαμμενες λιστες του εξωτερικου και εσωτερικου ,οι μισθοφοροι -ψηφοφοροι τους απολαμβανουν τις αργομισθιες των ( κοπων )τους , και ολοι μαζι πληρωνονται καθε μηνα μισθους και συνταξεις για τις ( υπηρεσιες ) τους στο εθνος ! Τετοιος βλακας λαος ( και ειδικα αυτοι που δεν εχουν καρφωσει ποτε τα σαγονια τους στο κρατικο μασταρι ) περικυκλωμενος και ζαλισμενος με μια τοσο παμπονηρη πολιτικη και οικονομικη ηγεσια που αλλαζει ιδεολογικες μασκες και σημαιες σαν πουκαμισα ενω ειναι η ιδια συμμορια δεν νομιζω να ξαναπερασε απο την παλια Ευρωπη τουλάχιστον. Οσοι δεν παντελονιασατε το ριφιφι ,εκει στην ανεργια για μακρα παραμονη η στο αεροδρομιο για την μεγαλη φυγη. Θα ακουτε Ελλδα , τροικες ,(θεσμους ) και κουαρτετα και θα κανετε εμετο ακομη και πεντε χιλιαδες χιλιόμετρα μακρυα!

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Καλά σας κάνουν πρόβατα αφού το φάγατε οτι μαζί τα φάγατε !

  1. Μήπως δικε μου είσαι και συ ένα κομμάτι αυτού του βλάκα και ηλιθίου λαού , για ψάξου καλά

  2. 1Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ.Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΝΤΑΣ(ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΚΡΟΝΟΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗ.

  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΑΔΕΣ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ

Comments are closed.