Βίτσας: Περίεργη πολιτική ομάδα ο Ρουβίκωνας, δεν είναι ακτιβιστές

«Πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», υπογράμμισε ο  υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

«Περίεργη πολιτική ομάδα, η οποία παρουσιάζει μία αφήγηση, αλλά οι πράξεις της δεν συντείνουν προς την ομαλή κατεύθυνση της κοινωνικής ζωής» χαρακτήρισε σήμερα τον Ρουβίκωνα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας την χθεσινή επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών που ακολούθησε αυτήν στην ΔΟΥ Ψυχικού.

«Πολλές από τις πράξεις της μας βάζουν σε πολλά ερωτήματα για τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα», επεσήμανε ο Δημήτρης Βίτσας και πρόσθεσε, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1,  «εγώ δεν τους εντάσσω στους ακτιβιστές. Η μαζική κοινωνική δραστηριότητα έχει αποτέλεσμα, όλα τα άλλα μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις».

Σχολιάζοντας την ποινική αντιμετώπιση των μελών της ομάδας του «Ρουβίκωνα» ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είπε ότι τα αδικήματα τους είναι πλημμελήματα και ως τέτοια αντιμετωπίζονται από την Δικαιοσύνη, ενώ σχολίασε δηκτικά την δημοσιότητα που δίνεται στις ενέργειες των μελών της ομάδας αντιεξουσιαστών

loading...

4 thoughts on “Βίτσας: Περίεργη πολιτική ομάδα ο Ρουβίκωνας, δεν είναι ακτιβιστές

  1. Όλα τα δημιουργήματα σας,τέτοια είναι.Περίεργα,χαοτικά και ακαταλαβίστικα.

  2. χαχαχαχαχαχαχα αι στην ευχη των αθεων υπουργε
    της εθνικης συμφορας
    ή ζωα ειναι ή μας δουλευουν
    τωρα το καταλαβαν οτι οι ρουβικωνες
    ειναι μια περιεργη περιπτωση
    σε ιγο θα μας πουν οτι δεν ειχαν ακουσει ποτε και για τους αναρχοαπλυτους
    εκλογες μυριζω στον αερα

  3. Περίεργη συγγένεια μηπως εννοεις;

  4. ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΗΓΟΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΟΚΑΙΝΗ ΗΡΩΙΝΗ ΧΑΣΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣΑΛΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΡΕΕΕ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ…..

Comments are closed.