Ανεξέλεγκτες καταστάσεις: Απειλές για απέλαση Σαββίδη και Μουζενίδη – Προς νέα κλιμάκωση οι ελληνορωσικές σχέσεις

Πολύ άγρια τροπή παίρνει η κόντρα Ελλάδας(ΗΠΑ)-Ρωσίας στην χώρα μας καθώς τα όσα διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι είναι αρκετά να καταστήσουν Νο1 εχθρό της χώρας την… Ρωσία. Κάνεις οποιαδήποτε δουλειά με τη Μόσχα; Eίσαι πλέον εχθρός. Αυτό είναι το «μότο» των ημερών σε μια προσπάθεια να κοπούν όλες οι σχέσεις-διασυνδέσεις-επαφές Ελλάδας-Ρωσίας.

Σε μία απίστευτη λοιπόν αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Εφημερίδα Δημοκρατία.

Η ελληνική κυβέρνηση με πρόφαση την υποτιθεμένη ρωσική εμπλοκή της Ρωσίας στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας αλλά και με παρέμβαση των ΗΠΑ, αποφάσισε να «πολεμήσει» δύο ισχυρούς επιχειρηματίες, με κίνδυνο να φύγουν από την Ελλάδα και οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για την ελληνική οικονομία.

Ο λόγος για τους Μουζενίδη-Σαββίδη.

Το παράδειγμα του Μπόρις Μουζενίδη.

Η αεροπορική εταιρία που διαθέτει ονομάζεται Εllinair και εκτός από το όνομά της, που τα λέει όλα, είναι ντυμένη με τα χρώματα της σημαίας μας, το γαλάζιο και το λευκό. Παράλληλα συνδέει αεροπορικά τις ελληνικές κοινότητες της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γεωργίας και του Καυκάσου με την Ελλάδα, λειτουργώντας ως γέφυρα επικοινωνίας με την πατρίδα για διακόσιες, περίπου, χιλιάδες ξεχασμένους Έλληνες. Φυσικά πέρα από τον εθνικό παράγοντα έχουμε και τον οικονομικό καθώς οι άνθρωποι αυτοί έρχονται Ελλάδα, , αντί να πάνε… πχ στην Τουρκία.

Aπό την άλλη, ο Ι. Σαββίδης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Παράγοντας του ΠΑΟΚ, έχει βάλει βαθιά το χέρι την τσέπη, δίνοντας μια ανάσα στην ήδη διαλυμένη ελληνική οικονομία.

Πρόσφατα μπήκε και στα ΜΜΕ, αγοράζοντας τον τηλεοπτικό σταυθμό Ε.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσουμε και τον ρόλο των ΗΠΑ στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς πολλές φορές ο πρέσβης Pyatt έχει εκφράσει την αμερικανική δυσαρέσκεια για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Λιμάνι Θες/κης πχ ή στα ναυπηγεία, επιχειρηματιών που έχουν στενές επαφές με τον ρωσικό παράγοντα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Ετσι λοιπόν, οδεύουμε προς νέα κλιμάκωση με ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που εντείνουν το κυνήγι μαγισσών γύρω από την ρωσο-υστερία. Το «μενού» περιλαμβάνει ρώσους κατασκόπους, μαύρο χρήμα, άνοιγμα λογαριασμών, αποκωδικοποίηση συναλλαγών.
Μάλιστα μέσω διαρροών, κάποιοι ήθελαν να εμπλέξουν τον Ι. Σαββίδη στα περίεργα παιχνίδια τους.
Κατά το Buzzfeed το οποίο επικαλείται στοιχεία των ανακριτών από την ΠΓΔΜ, ο Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να έδωσε περί τα 350.000 δολάρια για να εκτροχιάσει τη διαδικασία του δημοψηφίσματος στη γειτονική χώρα.
Σύμφωνα με έγγραφα του Σκοπιανού υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία είδε τόσο ο αμερικανικός ιστότοπος, όσο και η συνεργαζόμενη ΜΚΟ Organized Crime and Corruption Reporting Project οι πληρωμές έγιναν σε πολιτικούς από τη γειτονική χώρα, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων καθώς επίσης και σε οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Βαρντάρ Σκοπίων, οι οποίοι προσφάτως συμμετείχαν σε επεισόδια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.
Σύντομα αφότου υπεγράφη η συμφωνία, συνεχίζει το δημοσίευμα, περί τους 1500 διαδηλωτές προκάλεσαν ταραχές στους δρόμους της πρωτεύουσας, ζητώντας την παραίτηση του Ζόραν Ζάεφ.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών και από την Ελλάδα και παραθέτει την απάντηση της Μόσχας, ότι δηλαδή δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στα εσωτερικά της χώρας μας.
Κατά τους ερευνητές της ιστοσελίδας που επικαλούνται έγγραφα του Σκοπιανού ΥΠΕΣ, ο κ. Σαββίδης φέρεται να μετέφερε κεφάλαια στην ΠΓΔΜ σε μια σειρά από πληρωμές. Κάποια μεταφέρθηκαν σε μετρητά και πέρασαν παράνομα από τα ελληνικά σύνορα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και άλλες μέθοδοι που δεν διευκρινίζονται. Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Buzzfeed αναφέρουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης.
Η απάντηση Σαββίδη:
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου Σαββίδη:
«Καθιστούμε σαφές σε όλους τους τόνους πως ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα όσα αναφέρονται στο απολύτως ψευδές και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα. Για το λόγο αυτό, τις αμέσως επόμενες ώρες και αξιοποιώντας όλα τα ένδικα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, θα προβούμε στην κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του μέσου, καθώς και των συντακτών του ανυπόστατου αυτού δημοσιεύματος»
Η kolotouba Ζάεφ πριν λίγες ημέρες
Στην παραδοχή πως οι καταγγελίες που προχώρησε περί απόπειρας αποσταθεροποίησης της ΠΓΔΜ με τη συμμετοχή επιχειρηματιών με βάση την Ελλάδα είναι ανεπιβεβαίωτες προχώρησε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο META, ο σκοπιανός πρωθυπουργός ανέφερε πως δεν υπάρχει ανάγκη να δοθούν στις ελληνικές αρχές τα έγγραφα με τις έρευνες για τις σχετικές καταγγελίες, γιατί «πρόκειται για δηλώσεις ατόμων, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ειπώθηκαν στις αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια προφορικής συνομιλίας».
Παραδέχεται με άλλα λόγια ο Ζάεφ, ότι οι καταθέσεις όχι μόνο είναι ανεπιβεβαίωτες αλλά και τα «στοιχεία», είναι επί της ουσίας ανεπίσημες καταθέσεις.
«Πρόκειται για καταθέσεις ατόμων που τις έδωσαν μετά τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών μπροστά στο Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της οργάνωσης Komiti [σ.σ. πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Βαρντάρ Σκοπίων που ανήκει σε Ρώσο επιχειρηματία]. Έκανα αυτά τα σχόλια για να στείλω ένα μήνυμα ότι πρέπει να χτίσουμε φιλία και όχι να δημιουργούμε έδαφος για εξάπλωση της εχθρότητας.
Είναι φανερό ότι οι ελληνική κυβέρνηση οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία της Ελλάδας στον όλεθρο, μην επιτρέποντας σε υγιείς επιχειρήσεις να συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στη χώρα. Και τα χειρότερα στις ελληνορωσικές σχέσεις έρχονται…
pentapostagma.gr/

loading...

16 thoughts on “Ανεξέλεγκτες καταστάσεις: Απειλές για απέλαση Σαββίδη και Μουζενίδη – Προς νέα κλιμάκωση οι ελληνορωσικές σχέσεις

  1. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΕΝ ΈΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΗΠΑ) ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ … ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΧΑΧΑΧΑ) ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ

  2. Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ .ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΘΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ.

  3. «Φυσικά και υπάρχουν τα λεφτά, μπορείς να το διαπιστώσεις από την αφίσα μας στον τοίχο»

    Πώς όμως ένας επιχειρηματίας μικρού βεληνεκούς με προβλήματα με τον νόμο βρέθηκε τον Μάιο του 2014, να κάνει μέσω εξώδικης δήλωσης, πρόταση εξαγοράς των μετοχών των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών προς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας;

    «Λεφτά υπάρχουν;». Αυτό είναι το υπαρξιακό ερώτημα όλων των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα, όταν μπαίνουν για πρώτη φορά στα γραφεία της οργάνωσης. Τα στελέχη της ΕΣΥ το ξέρουν καλά και, όπως κάνουν πάντα, προσπάθησαν από τις πρώτες συναντήσεις μας να με πείσουν γύρω από αυτό το καίριο θέμα. «Φυσικά και υπάρχουν τα λεφτά», μου είπε η Αντιγόνη όταν της εξέφρασα τις αμφιβολίες μου. «Ορίστε, μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνος σου από την αφίσα μας στον τοίχο. Τα 115,5 τρισεκατομμύρια των αυτόχθονων Ελλήνων ιθαγενών είναι κατατεθειμένα σε λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών. Αυτό που βλέπεις είναι ο Παγκόσμιος Ισολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας που επικυρώνεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Ελλάδας έχουν υπογραφεί και από Έλληνες πολιτικούς», είπε η Αντιγόνη γεμάτη περηφάνεια.

    Αφίσα από τα γραφεία μίας εκ των ΕΣΥ στην Αθήνα.

    Κοίταξα με προσοχή την αφίσα και πραγματικά δεν είχα ιδέα πού να εστιάσω την προσοχή μου. Περιλάμβανε μία σειρά από θεσμούς που υποτίθεται ότι επικύρωναν το ποσό -σε αυτούς περιελαμβανόταν ο Πάπας Βενέδικτος του Βατικανού- καθώς και τις υπογραφές του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη, του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια και του πρέσβη της Ελλάδας στον ΟΗΕ Αδαμάντιου Βασιλάκη. Δεν είχα προλάβει να σταματήσω να περιεργάζομαι την αφίσα, όταν η Αντιγόνη μου έδωσε δύο πακέτα εγγράφων, ένα αποδιδόμενο στην Παγκόσμια Τράπεζα και ένα στον ΟΗΕ, «που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές». Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ένα από αυτά ο ΟΗΕ γραφόταν ως «The United Nation Organization», ενώ στο άλλο πολλές σελίδες ήταν γραμμένες στα φιλιπινέζικα, προφανώς για διευκόλυνση των χιλιάδων Ελλήνων που τα μιλάμε άπταιστα.

    Οι επίσημες διαψεύσεις

    Προτού προλάβω να χαρώ για το γεγονός ότι επιτέλους οι Έλληνες είχαν βρει ένα ποσό 341 φορές μεγαλύτερο από το ελληνικό χρέος, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την Παγκόσμια Τράπεζα και τον ΟΗΕ, οι οποίοι δυστυχώς μού πήραν τη χαρά μέσα από τα χέρια:

  4. ειναι πολεμος με τους πουλημενους προδοτες εντος της ελλαδος με τους ελληνες
    η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εχει τη παγκοσμια πρωτη
    να ξεπουλαει την ελλαδα και να αφανιζει το γενος των ελληνων με ισλαμιστες λαθρομεταναστες εποικους

  5. ΘΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ,
    ΤΗΣ ΣΥΜΩΡΙΑΣ,
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

  6. ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ. ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ;

  7. Αίρεση ο Σωρρας;

    06.01.2017ekorinthos0
    Facebook
    Google+
    Twitter
    αθλουπολη

    Ρατσιστικό λόγο και αρχαιολατρικό, αντιεκκλησιαστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα έχει η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσης» σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
    Η μη κυβερνητική οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» ανήκει στον γνωστό στο πανελλήνιο Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποσχόταν μέσω τηλεοράσεων ότι είχε στα χέρια του επιταγές ομογενών οι οποίες θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος της Ελλάδος!
    Όταν αποκαλύφθηκε πως οι επιταγές ήταν χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα, ο Αρτέμης Σώρρας σύστησε τη ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».
    Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.
    Η οργάνωση, κατά την Ιερά Σύνοδο, έχει εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό χαρακτήρα και ρατσιστικό λόγο.
    Ως εκ τούτου οι πιστοί και οι Μητροπολίτες καλούνται να μην ενθαρρύνουν ή να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ή παρόμοιες πρωτοβουλίες, αναφέρει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου

    https://ekorinthos.gr/archives/167154

  8. Είναι αργά το απόγευμα και στα γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» υπάρχουν λιγοστά μέλη. Ήρθε η ώρα να δώσω τον «Όρκο του Πολεμιστή» με τον οποίο κάποιος εντάσσεται στον σκληρό πυρήνα των ορκισμένων μελών της οργάνωσης.

    «Πρέπει να σταθείς όρθιος και το σώμα σου να είναι σε απόλυτη ευθεία. Κατά τη διάρκεια του όρκου, δεν πρέπει να κουνηθείς. Ελπίζω να έχεις ήδη κλείσει το κινητό σου», μου λέει η Αντιγόνη, καθώς μου δείχνει σε ποιο ακριβώς σημείο πρέπει να σταθώ. Με πιάνει δυνατά από τα χέρια και με νευρικές κινήσεις δεξιά και αριστερά με κατευθύνει μέχρι να βρει την ακριβή θέση. «Κάθε φορά που διαβάζω μία πρόταση, θα επαναλαμβάνεις μαζί με τον Αλέξανδρο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Αν δεν πεις σωστά μία φράση, θα πρέπει να ξεκινήσουμε τον όρκο από την αρχή. Κατάλαβες;», ρωτάει. «Μην κουνηθείς καθόλου, σε λίγο ξεκινάμε», λέει αυστηρά.

    Δεν κουνιέμαι.

    «Μετά την εκφορά του όρκου, θα πρέπει να πιεις το ειδικό νερό που σου έχουμε φέρει. Είναι ξεχωριστό και απαραίτητο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας», λέει η Αντιγόνη και αφήνει το μπουκάλι με το «θαυματουργό» νερό πάνω στο τραπέζι. «Αν καταπατήσεις τον όρκο σου, το νερό θα σε κάψει και θα σε κυνηγούν οι Ερινύες». Κάνω ένα καταφατικό νεύμα με το κεφάλι μου, χωρίς να μιλήσω.

    Ο όρκος προειδοποιεί: «Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξών συνετέθη»

    Δεν περνά πολλή ώρα και ο Αλέξανδρος, ένα από τα ορκισμένα μέλη της οργάνωσης, στέκεται πλάι μου. «Η ορκομωσία των Ελλάνιων πολεμιστών είναι έγκυρη μόνο αν το νέο μέλος λέει τον όρκο με κάποιο ήδη ορκισμένο μέλος», λέει ο ίδιος την ώρα που βρίσκει τη θέση του. Απέναντί μου στέκεται η Αντιγόνη και πλάι της βρίσκεται ο Μάριος, που κρατώντας το κινητό στο χέρι τραβάει σε βίντεο τη διαδικασία. Η ορκομωσία πρόκειται να «ανέβει» αργότερα στην κλειστή ομάδα των ορκισμένων μελών στο Facebook, ως απόδειξη για την ένταξή μου στην οργάνωση.

    Tο σκηνικό έχει πλέον στηθεί. Αφού βεβαιωθεί ότι όλα είναι έτοιμα, η Αντιγόνη ξεκινά να προφέρει με στόμφο και αυστηρότητα κάθε πρόταση του όρκου που βρίσκεται αναρτημένος πίσω μου, σε μία μεγάλη αφίσα: «Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός…». Εγώ και ο Αλέξανδρος επαναλαμβάνουμε. Ακολουθεί η δεύτερη πρόταση.

  9. Η πρόσφατη δολοφονία της παιδοψυχολόγου στη Λαμία από γνωστό μέλος της Ε.ΣΥ. και η απολογία που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό περί «πλύσης εγκεφάλου» στα μέλη της οργάνωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Λευτέρη Ρήνου, «Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι ακραίες συμπεριφορές προκύπτουν από την ιδεολογία, τη δράση και το σκοπό της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως θέλει να αποκαλείται μια σειρά από αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες, που σκοπό έχουν τη δημιουργία πολιτικού κόμματος υπό τον πατρινό δήθεν «τρισεκατομμυριούχο» Αρτέμιο Σώρρα«.
    Και αν κάποιοι πιστεύουν πως οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί «ξεχάσαν» και αποστασιοποιήθηκαν από τον κατ’ ομολογία δολοφόνο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ακόμη και η Βίκυ Χαραλάμπους, δεξί χέρι του Σώρρα, ενστερνίζεται την άποψη πως η όλη ιστορία είναι μια σκοτεινή συνωμοσία κατά της Ε.ΣΥ.
    Ο «όρκος του πολεμιστή» είναι ένα σύνολο σωτηριολογικών ασυναρτησιών που επιβάλουν υπακοή στο «πολέμαρχο».

    Θα ήταν λογικό να υποθέσουμε, με βάση όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, πως οι ακραίες εκδηλώσεις της Ε.ΣΥ. παραπέμπουν σε δράση που μοιάζει με αυτή θρησκευτικής αίρεσης. Η πυραμιδοειδής δομή της οργάνωσης, με τον Αρτέμη Σώρρα στη κεφαλή της, υποβάλει τα νέα μέλη σε «πειθαναγκασμό» και πλύση εγκεφάλου, ούτως ώστε να είναι δεκτικοί ακόμη και στους πιο εξωφρενικούς ισχυρισμούς. Ποια είναι η επιστημονική εξήγηση πίσω απ’ όλα αυτά;
    http://ellinikahoaxes.gr/2017/03/19/sorras-cult-victims/

  10. Οι αρχές έδωσαν άδεια για να λειτουργήσει αγορά στην οποία θα πωλούν τα προϊόντα τους μόνον Αθιιγγάνοι του Ψωρρα.

    Προωθούνται οι διαδικασίες για τη λειτουργία αγοράς Ρομά του Αρτρμη Ψωρρα σε Δημοτική Κοινότητα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, από τον περασμένο Νοέμβριο η σχετική νομοθεσία επιτρέπει σε συλλόγους, σωματεία, ενώσεις ή ομοσπονδίες της Αθιγγανων Συνελευσις που έχουν αναγνωριστεί και λειτουργούν νόμιμα, να συνδιοργανώνουν αγορές με τους δήμους της χώρας.

    Έτσι, το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε προς τον Δήμο στα τέλη Νοεμβρίου του 2017 και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι απαραίτητες διαδικασίες.

    Στο πλαίσιο αυτό, έχει γίνει η απαραίτητη ενημέρωση, ελήφθη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο, ενώ λαμβάνονται μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τη διασφάλιση των μέτρων υγιεινής στο χώρο. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Ρομά Ε.συ, κάτι αντίστοιχο, στο πλαίσιο του νέου νόμου, δεν έχει πραγματοποιηθεί πουθενά στην Ελλάδα μέχρι τώρα.

    Η θα τεθεί σε λειτουργία σε δύο μήνες, θα γίνεται τις Κυριακές, στη Δημοτική Κοινότητα, μακριά από άλλες αγορές, σε σημείο όπου υπάρχει μεγάλη άνεση στο χώρο. Ο χώρος είναι ιδιωτικός, εκμισθωμένος από το Σύλλογο των Ρομά και σε αυτόν θα στήνονται 412 πάγκοι.
    Σε αυτούς θα πωλούνται διάφορα προϊόντα, βιομηχανικά και ηλεκτρικά είδη, Τσαπελες, ψευτικα τρις, απατες εκτός από νωπά και αλιεύματα. ‘Άλλωστε, κάθε Κυριακή στην περιοχή λειτουργίας της αγοράς, θα πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ανάδειξη της κουλτούρας των Ρομά και άλλων συλλόγων.
    Το θέμα εισήχθη για συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση , ωστόσο αποσύρθηκε, μετά την επισήμανση της αντιπεριφερειάρχη, ότι δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της Μητροπολιτικής Ενότητας.

  11. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
    OI ΛΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ ΟΙ ΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ
    Ο ΚΑΤΙΜΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΥΦΤΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ 50ΡΙΑ ΚΑΙ 150ΑΡΙΑ
    ΑΛΛΑ Σ' ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ…

  12. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

    Artemis Sorras ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΝΖΕΒΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ [ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝΝΝ ΟΠΩΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΑΡΚΟΥΔΑ ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ????????? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ????? ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΣΕ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…..

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ

    ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ???? ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ????????? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ????? ΠΟΙΟΣ ??????? ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ?????????? ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ?????????? ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ?????????? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΟ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ?????????? ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ??????????

    ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ 65 ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΩΣΟΠΑΙΔΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ [ ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 20 % ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΒΑΜΕΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΖΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΥΤΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ] ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΕΕΕΕΕ???????? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ [ ΑΙΣΧΟΣ ] ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?????????????? ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΤΙΟ ??????? ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ??????

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????????? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ??????????? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ??????????????? ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΤΕ ???????? ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ ] ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ?????? Η ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ???????????

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ??????????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕ?????? ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΕΕΕ???????? ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ https://alfeiospotamos.gr/?p=26419

  13. περιεργη συμπτωση :

    ο σωρρας και ο τσιπρας εχουν κοινους εχθρους

    τους ρωσους και τον ιβαν σαββιδη

    τα φασιστοειδη ρατσιστομουτρα
    και οι "δημοκρατες του κωλου"

    αθεοι σατανολατρες συμφωνουν!!!!

    αηρ αηρ πρρρρρρρρρρρρρ

  14. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΦΤΑΡΕΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Π. Ή ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ή ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ή ΜΑΛΑΚΙΑΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΟΣ Ή ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ…

    Markos Stagakis
    8 ώρες ·

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣ……..
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΤΙΠ ΟΤΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΠΑΝ,ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ??

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ,ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ??

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ…??

    ΒΟΥΝΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΚΑΙ 15 ΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΑΡΘΡΟ 196 ΤΟΥ Π/Κ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ..??

  15. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

    Artemis Sorras ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΝΖΕΒΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ [ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝΝΝ ΟΠΩΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΑΡΚΟΥΔΑ ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ????????? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ????? ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΧΟΥΝ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΣΕ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…..

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ

    ΑΣ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ???? ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ????????? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΑΝΕΙΟ ????? ΠΟΙΟΣ ??????? ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ?????????? ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ?????????? ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ?????????? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΟ ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ?????????? ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ??????????

    ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ 65 ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΩΣΟΠΑΙΔΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ [ ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 20 % ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΒΑΜΕΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΑΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΑΝΑ ΚΑΖΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΜΟΥΤΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ] ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΕΕΕΕΕ???????? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ [ ΑΙΣΧΟΣ ] ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???????????? ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ?????????????? ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΤΙΟ ??????? ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ??????

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????????? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ??????????? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ??????????????? ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΡΩΤΑΤΕ ???????? ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ [ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ ] ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ?????? Η ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ???????????

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ??????????? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΕΕΕΕΕ?????? ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΕΕΕ???????? ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

  16. 8.Ο2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΩΡΟΣ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΩΡΙΑ (ΝΑΙ ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΗΛΙΘΙΕ ) ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .ΠΡΟΣ ΥΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ .

Comments are closed.