Οργή Λεβέντη για Τσίπρα: «Πρόδωσε όλη την Ελλάδα στο Σκοπιανό – Τα έκανε όλα μαντάρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με παρακάλια και επισκέψεις δεν γλυτώνουν οι φυλακισμένοι στρατιωτικοί μας δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρώων

«Θήραμα» του Ερντογάν χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές υφίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ.Λεβέντης είπε ότι οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης είναι «θήραμα» του Ερντογάν, ο οποίος «θέλει τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς». Μάλιστα, ο κ.Λεβέντης πρόσθεσε ότι »με τα παρακάλια και τις επισκέψεις στις φυλακές δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα», αλλά αυτό που καταλαβαίνει ο Ερντογάν είναι οι εξοπλισμοί, να αγοράσουμε νέα αεροσκάφη και φρεγάτες.
Ο κ.Λεβέντης εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται για εκλογές τον Οκτώβριο και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν οι παροχές που άρχισαν να ανακοινώνονται. Χαρακτήρισε προδοσία τη συμφωνία για το σκοπιανό και επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του στο ζήτημα.

loading...

4 thoughts on “Οργή Λεβέντη για Τσίπρα: «Πρόδωσε όλη την Ελλάδα στο Σκοπιανό – Τα έκανε όλα μαντάρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – «Ήταν άδικο και ΔΕΝ θα γίνει πράξη…»
    (ΒΙΝΤΕΟ)
    https://www.youtube.com/watch?v=JDDQvxpNfnw

    Δεν ξεχνάμε την ξεκάθαρη βούληση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου 2018 και στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, που συνεχίζονται διαρκώς μέχρι και σήμερα.

    50 τουλάχιστον συλλαλητήρια και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας το τελευταίο εξάμηνο σε όλη τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, με αυξητική τάση διοργανώσεων, ιδίως μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
    Όλες οι αφίσες των συλλαλητηρίων στο βίντεο.

    Ενδεικτική χρονολογική ταξινόμηση: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Αίγιο, Στουτγάρδη, Τορόντο, Νυρεμβέργη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη, Πύργος Ηλείας, Τρίκαλα, Λάρισα, Έδεσσα, Ιωάννινα, Χανιά Κρήτης, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδος, Σπάρτη, Λαμία, Γρεβενά, Κομοτηνή, Κιλκίς, Βόλος, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Βεργίνα, Θήβα, Κατερίνη, Λεπτοκαρυά και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ…!

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…!!!

    Η ύψιστης εθνικής σημασίας συμφωνία που υπογράφηκε για την παράδοση του Ονόματος της Μακεδονίας μας, έγινε "ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ" τη Βουλή των Ελλήνων. Αυτό συνιστά προσβολή του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος και αποτελεί "Πολιτειακή Ανωμαλία" όπως την έχουν προβλέψει Άγιοι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας.

  2. Μπραβο στον κ.Λεβεντη,ο μονος που εχει ξεκαθαρο πολιτικο λογο.Τα λεει ολα χωρις περιστροφες και γαρνιτουρες.

  3. ΕΝΩ Η ΚΟΤΑ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ (ΑΓΓΛΙΣΤΙ TURKEY)

  4. εγω κανεναν δεν πιστευω πολιτικο στην ελλαδα και τους εντος και τους εκτος βουλης

    οι εντος βουλης ειναι ολοι προδοτες γιατι ολοι μαζι ξεπουλησαν τη Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α
    ανηθελαν θα ειχαν παραιτηθει συσσωμη η αντιπολιτευση ολα τα κομματα και η κυβερνηση συριζανελ θα ειχε παει στου διαολου τα τσακιδια

    αλλα ολοι τους ειναι ιδιοι Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    οι εκτος βουλης ειναι τα ιδια τομαρια που εχουν ξαναπερασει απο τη βουλη και ειναι τα ιδια
    Σ Κ Α Τ Α με τους εντος

Comments are closed.