ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 320 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ

Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ





Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης



Ο Περικλής ο Αθηναίος, ο Λεωνίδας ο Σπαρτιάτης και ο Αλέξανδρος ο Μακεδών έχουν κάτι κοινό ; αφού οι πόλεις τους πολλές φορές…
ήταν σε πόλεμο διεκδικώντας η μία την κυριαρχία επί της άλλης; 

Βεβαίως και έχουν κάτι κοινό  μεταξύ τους διότι, παρά τις μεταξύ τους αντιθέσεις, οι πόλεις τους είχαν την ίδια γλώσσα και καταγωγή, την Ελληνική και την ίδια κοσμοθεωρία, το δωδεκάθεο. 

Οι πολίτες τους αυτοαναγνωρίζονταν ως Έλληνες διακρινόμενοι από τους βαρβάρους , συμμετέχοντες όλοι στους Ολυμπιακούς αγώνες στη διάρκεια των οποίων επέβαλαν εκεχειρία στις μεταξύ τους αντιθέσεις.  Δεν μπορείς να είσαι Σπαρτιάτης, Μακεδόνας, ή, Αθηναίος και να συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς αγώνες εάν δεν είσαι Έλληνας.

Προφανώς η υπογραφείσα συνθήκη των Πρεσπών με την οποία, παρά τις κομματικές τους αντιπαραθέσεις, συμφωνούν όλα σχεδόν τα κόμματα του δήθεν «δημοκρατικού τόξου» του Ελληνικού κυνοβουλίου και  ετοιμάζονται να επικυρώσουν, αποτελεί παραβίαση του κριτηρίου της Ελληνικότητας όταν σε πολιτισμικά, γλωσσικά και ιστορικά ξένους ανθρώπους αναγνωρίζεται το όνομα του Μακεδονικού υποσυνόλου του Ελληνισμού.

Η παρούσα κυβέρνηση ως εκτελεστής του ανοσιουργήματος και παρά την συνενοχή των υπολοίπων κομμάτων, φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την επιτελούμενη προδοσία, φοβούμενη την επερχόμενη τιμωρία εκ μέρους του λαού επικαλείται όλη την «αριστερή», «προοδευτική» θολοκουλτούρα της.

 Και προσπαθώντας να μπει στην αντεπίθεση  έχει επιστρατεύσει επώνυμους και ανώνυμους διεθνιστές, εχθρούς της οικογένειας, της πατρίδας και του Θεού που υπέγραψαν ένα κείμενο υπέρ μιας ειρηνικής, αλληλέγγυας ευρωπαϊκής, βαλκανικής γειτονιάς, γιατί η Συμφωνία υπερβαίνει τις εθνικιστικές και θρησκευτικές εντάσεις.

Ισχυρίζονται ότι είναι υπέρ της αξιοπρέπειας των λαών αγνοώντας συστηματικά την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού που τους ανέθρεψε σε ελεύθερα όντα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 320 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ

  1. Νομίζω ότι είναι γέλιο να ασχολούμαστε με τις υπογραφές των 320, εκ των οποίων ορισμένοι δηλώνουν επισήμως άγνοια του συγκεκριμένου μανιφέστου , το οποίο σχεδιαστικε και κοινοποιήθηκε από υπόγεια του Μαξίμου , προκειμένου να κάμψει τις αντιδράσεις του κόσμου , δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι κυβερνώντες ανθέλληνες ότι ο Έλληνας την πείνα την δυστυχεία το ψέμα τα αντέχει , ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. και ειδικά όταν η ΠΡΟΔΟΣΙΑ γίνεται για χάρη της εξουσίας , όσο δε για τους υπόλοιπους μη μετανοουντες ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ οι περισσότεροι ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ , ας παραμείνουν στην χλεύη και στην απαξίωση ενός ολοκλήρου λαού .
    Εχθές είχαμε τους ΡΩΣΟΥΣ , μετά τον πρωθυπουργό των ΣΚΟΠΙΩΝ , σήμερα αυτούς τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ , αύριο ποιον άλλον χορτοφάγο συμφεροντολόγο θα ξεθάψουν ;

  2. Διάβασα το "σκεπικό" στο οποίο στηρίζεται η αποδοχή-στήριξη
    της Συμφωνίας.
    Ασφαλώς είναι σεβαστό το δικαίωμα του "αυτοπροσδιορισμού".
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ.
    Γιά την αναγνώριση μιάς ανύπαρκτης γλώσσας και μιάς τεχνιτής εθνότητας ως… "μακεδονικής" απόλυτη σιγή!
    Το κράτος ονοματίσθηκε μεν "Β. Μακεδονία", η "γλώσσα" όμως και η "εθνότητα" ΟΧΙ βόρειο μακεδονική, αλλά σκέτο "μακεδονική"!
    Παγκόσμια πρωτοτυπία !

    Αυτά ακριβώς (γλώσσα και εθνότητα), συνθέτουν και την επιτομή του αλυτρωτισμού των Σκοπίων.
    Μετά το Αιγαίο και την Θράκη, νέο μέτωπο άνοιξαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
    οσφυοκάμπτες.
    Κυκλωθήκαμε!

    Οι Σκοπιανοί εθνικιστές, υποκινούμενοι και χρηματοδοτούμενοι από Τούρκους, θα αρχίσουν τον αλυτρωτισμό, στηριζόμενοι πλέον και στην έγγραφη αποδοχή-αναγνώριση μας. Εδώ και δεκαετίες οι Τούρκοι αλωνίζουν στα Σκόπια.
    Η "Μακεδονία του Αιγαίου"επανέρχεται.
    Το κράτος "Μακεδονία" θα διεκδικήσει και την επαρχία "Μακεδονία" , από το όμορο κράτος της, την Ελλάδα.

    Οι Σκοπιανοί δεν θα διεκδικούν με την Συμφωνία την αρχαία ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ.

    Πιθανότατα και από την πλευρά μας, άλλοι ανεγκέφαλοι, να εγείρουν πάλι το σύνθημα: "Μία είναι η Μακεδονία, η ελληνική".

    Δεν είναι βέβαιο, εάν το κείμενο της Συμφωνίας που δόθηκε από το ΥπΕξ. είναι ακριβές αντίγραφο του πραγματικού.
    Ο κ. Κοτζιάς, εκτός των άλλων, είχε καλές σχέσεις – συνεργασία και με την Στάζι, άρα γνωρίζει από…..προχωρημένες τεχνικές!

Comments are closed.