Ήμουν Μάρτυρας του Ιεχωβά

Ομιλία πρώην μάρτυρα του Ιεχωβά που ήταν από γονείς μάρτυρες Ιεχωβά

loading...

2 thoughts on “Ήμουν Μάρτυρας του Ιεχωβά

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
    ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ "ΕΛΙΣΑΒΕΤ"ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ

    http://www.ksipnistere.com/2018/06/blog-post_356.html#comment-form

    Ανώνυμος10 Ιουνίου 2018 – 11:02 μ.μ.
    Απάντηση στον ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ
    Αγγελο Γιαννοπουλο από την Ελληνίδα ΕΛΙΣΑΒΕΤ.

    Διαβαζω στα άρθρα του Άγγελου απιστευτες ανθελληνικες ανοησιες. -απ το παράδεισο κατέβηκε; – να μας λέει ότι η Κωνσταντινούπολη, ήταν μια πόλη γεμάτη Έλληνες, – μπα έτσι λέει χρυσό μου η ιστορία για πες μας κι αλλά – και μας λέει μωρέ παιδία ότι: ήξεραν τι θα πει ελεημοσύνη ,τι θα πει βοήθεια στον φτωχό, στον, άστεγο, στον πεινασμένο ,στον ανάπηρο!
    Ναι μωρέ Άγγελε συμφωνώ κι εγώ η καημένη έτσι είναι αφού οι λίγοι είχανε τα πάντα κι οι πολλοί τίποτα να μη δώσουν τ΄ αποφάγια;

    Η πόλη των πόλεων (Κωνσταντινούπολη) –που λες Άγγελε να μη ξεχάσω να σου θυμίσω ότι την δημιούργησε ο Κωνσταντίνος, ο Ιλλύρας, ο πατροκτόνος.

    Ο Δίας να συγχώρεση τη ψυχή του! Α!!! –κι αν κατάλαβα καλά Άγγελε , μου λες – είμαι κι λίγο τσαλαφή συμπάθησε με – ότι είχε τα περισσότερα νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, γηροκομεία, πτωχοκομείο.

    Ε ναι, σε πιστεύω, με τέτοια φτωχιά και συμφορά που είχαν επιβάλει οι φεουδάρχες, τι περιμένεις, ούτε το ΔΝΤ να ήταν.

    Κι ασφαλώς έχεις δίκιο πως δεν είχανε σπίτι να μείνουν, (ήταν άστεγοι) – λες – κι αλήθεια είναι ότι δεν είχαν εργασία, που να δούλευαν οι άμοιροι αφού τα είχε πάρει όλα το κράτος κι εκκλησία;

    Και μετά μου λες ότι η «Ελληνική ορθόδοξη Εκκλησία»

    Ε αυτό δεν το κατάλαβα υπήρχε τότε τέτοια;
    Και μετά μου λες για εκείνη την ωραία εποχή που….
    «Η γυναίκα εκείνη την εποχή ηταν το πραγματικό θεμέλιο του ΕλληνικούΚράτους;-Εθνους; – DEN KATALABENI ΆΓΓΕΛΕ TI TES NA PIS = Καμία αξιοπρεπής γυναίκα δεν εμφανιζόταν στον δρόμο με το πρόσωπο της ακάλυπτο»

    Α! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΆΓΓΕΛΕ !!!
    Η "ΗΘΙΚΗ" ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ

    Και μετά μου λες ότι:
    Σε αντίθεση με της σημερινές που οι περισσότερες είναι πλήρως ενταγμένες (συνηδειτα) στο στρατόπεδο του διαβόλου ανίκανες να διδάξουν Χριστό-Ελλάδα, καθώς το μόνο που μπορούν να διδάξουν έιναι σοδομισμό, στοματικό σεξ, παρτούζες, εκατοντάδες η και χιλιάδες παρτενέρ κλπ.

    Έχω κάνει εγώ τέτοια Άγγελε τρέλα σου λέω τρέλα – και θα κάνω κι αλλά τόσα η πουτάνα να το φχαριστηθώ! – Τα πίνω όλα μέχρι την τελευταία σταγόνα επειδή έχουν βιταμίνες.

    Και μετά μου λες για την.

    Αρχαία Ελληνική Γραμματεία μαζί με τον χριστιανισμό
    Α! θα εννοείς τη φιλοσοφική σχολή των Αθηνών που έκλεισε ο Ιουνστινιανανός ο άντρας της θεοδώρας!
    Ξέρεις αυτή πριν την παντρευτεί ήταν πουτάνα. Αλλά μη το πεις πουθενά έτσι!

    Ο Έλληνας πολίτης του μεσαίωνα είχε πολύ έντονο το θρησκευτικό συναίσθημα ,ήταν έτοιμος κάθε στιγμή, κάθε λεπτό να αρνηθεί τα εγκόσμια και να αποτραβηχτεί σε κάποιο μοναστήρι από αγάπη και μόνο για τον Χριστό.

    Μπα; Κι εγώ νόμιζα πως το κάνε από πεινά!

  2. Αφρικανός βασιλιάς βαπτίστηκε Χριστιανός στο Άγιο Όρος

    Συγκινητικές στιγμές και πνευματική ανάταση για όλους όσοι παραβρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Άγιο Όρος. Στο «περιβόλι της Παναγιάς» έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη βάπτιση! Ένας από τους αφρικανούς βασιλιάδες από την Ακτή του Ελεφαντοστού (φυλετικός βασιλιάς Tchiffi Zae Jean Gervais από τους οπλαρχηγούς Krou στην Ακτή του Ελεφαντοστού)εντάχθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία με το όνομα David στις 7 Ιουνίου. Ο βασιλιάς βαφτίστηκε στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους από τον ιερομόναχο Διονύσιο.

    Ο βασιλιάς Tchiffi Zie Jean Gervais υπηρετεί ως Γενικός Γενικός Γραμματέας του Φόρουμ των Βασιλέων, των Πριγκίπν και των Παραδοσιακών ηγετών της Αφρικής, που ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 στη Βεγγάζη της Λιβύης και έχει την έδρα του στη Σίρτη της Λιβύης.

    Είναι επίσης επικεαλής των Ηνωμένων Βασιλείων της Αφρικής, μιας «μη πολιτικής πλατφόρμας κοινωνικής ανάπτυξης που υποστηρίζει την Προεδρία και την Εθνική Κυβέρνηση, τους θεσμούς και τους λαούς για να υποστηρίξουν τα Εθνικά Σχέδια Ανάπτυξης

    δειτε τισ φωτο

    https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84.html

Comments are closed.