Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Στην Ελλάδα χρεοκόπησαν, είναι τελειωμένοι- Κοιτάξτε τους δρόμους και δείτε πόσο χάλια είναι- ΒΙΝΤΕΟ


«Οι γείτονες μας στην Ελλάδα χρεοκόπησαν, είναι τελειωμένοι. Παρ’ όλα αυτά,(οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης) τους αναβάθμισαν. Αυτοί οι άνθρωποι (οι Έλληνες), βυθίστηκαν, κατέρρευσαν, είστε ικανοί να τους σώσετε με το να τους αναβαθμίζετε; Κοιτάξτε τους δρόμους και δείτε πόσο χάλια είναι τώρα», ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Turkey's : Our neighbour has gone bankrupt, finished, yet they [credit rating agencies] raised its rating fourfold. These [Greece] people have sunk, collapsed, are you able to save them by raising its rating? Look at their streets & see how [terrible] they are now
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

4 σχόλια :

 1. Αυτοί οι "οίκοι" εφέντη ταγίπ, γαμάνε και δέρνουν. Φυσικά και είναι τεχνητή η πτώση της λίρας σου. Επειδή καλοέμαθες στα σύκα τόσες δεκαετίες και σε χτυπούσαν στον ώμο για να είσαι χωροφύλακας (για το δικό τους συμφέρον φυσικά), ξεθάρρεψες και νόμισες πως είσαι και μαγκάκι, τσογλάν δηλαδή.
  Τώρα θα σταματήσουν μόνον όταν σε δούνε να τους προσκυνάς. Γρήγορα, κάνε τεμενά μπε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ;;;

  Γιατί πολύ απλά,

  Η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και οποιαδήποτε εμπλοκή σε πόλεμο θα σημάνει αυτόματα και την κατάρρευση της Ευρωζώνης. . Δεν είναι τυχαία η υποστήριξη της Αμερικής σε όλο αυτό υπέρ μας. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα λοιπόν πέραν από κάποιο θερμό επεισόδιο το οποίο οι Τούρκοι θα το τραβήξουν από τα μαλλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μήπως έχει άδικο ό Ερντογάν;
  Πολύ σωστά τά λέει κι ας μή μάς βολεύει σάν Έλληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ζεβζέκογλου Μουχτάρ7 Ιουνίου 2018 - 8:26 μ.μ.

  Ναι μπρέ εφέντη μ ,πολλύ καλά τα λες μπρέ ,αύριο πουρνόπουρνό μπουγιούρουμ μπρέ στοπροξενείο γιά το μπαξίσι αου

  ΑπάντησηΔιαγραφή