ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Η ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: "ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ Τουρκόφιλοι, Ελληνομάχοι, ανώμαλοι και σεξουαλικά διεστραμμένοι.   Άτομα με φανερές  κλινικές εικόνες ψυχασθενών, που λόγω εξουσίας καθίστανται ιδιαίτερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.Οι ελληνικές λέξεις «σιχαμένος», «εμετικός», «ανισόρροπος», «άθλιος», απεικονίζουν  εννοιολογικά αυτά τα ελληνόφωνα ανθρωποειδή που μόνο ΖΗΜΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μπορούν να φέρουν στην χώρα."

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Η ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
“Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας)

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Δείξτε παρακαλώ μεγάλη προσοχή και να είστε σε εγρήγορση,  διότι  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μας ΣΗΜΕΡΑ,

κινούνται και εξαρτώνται  γύρω από την προδοσία της Μακεδονίας μας  και αν τελικά  θα μπορέσουν να την περάσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν έχω ασχοληθεί τον τελευταίο καιρό με τίποτα άλλο διότι όλο το μέλλον της Ελλάδος παίζεται αυτήν την στιγμή γύρω από το αν θα μπορέσουν να περάσουν την προδοσία της Μακεδονίας.

Μία προδοσία που είναι εδώ και χρόνια ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και που «πάση θυσία» πρέπει να την περάσουν.

Σας μεταφέρω λοιπόν ειδήσεις από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες  για να ενημερωθείτε και να γνωρίζετε, ότι ακριβώς έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά και αυτά που θα προσπαθήσουν να περάσουν ΚΡΥΦΑ από τον λαό.

Γιατί όπως σας είπα είναι πλέον θέμα «ζωής ή θανάτου» για τον ΕβραιοΣιωνισμό και την «Νέα παγκόσμια κυβέρνηση του αντίχριστου» και γι’ αυτό θα επιχειρήσουν «ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ» να περάσουν την προδοσία της Μακεδονίας  και να δώσουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα στους ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,

μαζί βέβαια με την «προίκα» που κουβαλάει το όνομα.

Θα  το πω λοιπόν τελείως απλά για να γίνει απ’ όλους κατανοητό τι σημαίνει για την Ελλάδα, το «ζωής ή θανάτου».

Αν μπορέσουν οι ΕβραιοΣιωνιστές με οποιονδήποτε τρόπο, να  περάσει  από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  η προδοσία της Μακεδονίας  και το όνομα να δοθεί στα Σκόπια, τότε θα πεθάνουμε ως Ελλάδα και μην περιμένετε αναλαμπές και Κωνσταντινούπολη.(Αυτό είναι το σχέδιο των ΕβραιοΣιωνιστών για την Ελλάδα και άυτό προσπαθούν οι Εβραιόδουλοι της Κυβέρνησης).

Αν όμως  ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ και δεν περάσει τελικά η προδοσία της Μακεδονίας  από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,  τότε αγαπητά μου Ελληνόπουλα θα αρχίσει να πεθαίνει ο ΕβραιοΣιωνισμός και η «Νέα Τάξη».

Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα αυτήν την στιγμή για την Ελλάδα και όπως θα παρατηρείτε, τίποτα δεν σας επισημαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης, ενώ αντιθέτως, τα πάντα γύρω,  σας ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ..

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ.

Η “Ελληνική” Κυβέρνηση  που καίγεται περισσότερο από τους Σκοπιανούς να δώσει το όνομα της Μακεδονίας στην “VARDASCA,”  έχει δεχθεί ως όνομα για αυτό το κρατίδιο, το “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας).

Αυτό το όνομα, από έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες  μου και  χωρίς καμία επιφύλαξη, σας λέω πως το έχει ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ για λογαριασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Πρόκειται για την λεγόμενη Μυστική Διπλωματία, όπου  υπογράφονται συμφωνίες ερρήμην του λαού για μελλοντική χρήση  και προσπαθούν μέσω μίας διαρκούς συζήτησης, εγκλήσεων και αντεγκλήσεων, ονομάτων που φεύγουν και άλλων που έρχονται, με την λεγόμενη προπαγάνδα,να κάμψουν  τελικά τις αντιδράσεις του λαού και να τον οδηγήσουν στο να δεχθεί, τα ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ.

Αυτήν την ΕΧΘΡΙΚΗ στάση απέναντι στα Ελληνικά συμφέροντα,  έχουν υιοθετήσει όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις, από το1992 και μετά, αφού όλες τους λίγο ή πολύ, ήθελαν το «Μακεδονία»  να το δώσουν.

Το όνομα λοιπόν που δέχθηκαν για ονομασία ων Σκοπίων και το ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ είναι το:“Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της  Άνω Μακεδονίας).

Ολα τα υπόλοιπα που ακούτε και δημοσιεύονται για «Ίλιντεν» και διάφορα «πράσινα άλογα» είναι παραμύθια μέσα στο πλαίσιο της προπαγάνδας που γίνεται, μέσω των ονομάτων που είπαμε πως έρχονται και παρέρχονται, για να κερδίζουν λίγο χρόνο, ελπίζοντας στην υποχώρηση των αντιδράσεων, ενώ όπως σας είπα, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ:  “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας).

ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και αυτήν την στιγμή συμβαίνουν στην Βουλή κωμικοτραγικά  πράγματα.

Καταρχήν να μην γελιέται κανένας , διότι  όλοι οι Πολιτικοί εντός της Βουλής έχουν τους ίδιους Σιωνιστές αφέντες και όλοι τους είναι μέλη των Μυστικών στοών.

Όλοι τους λοιπόν θα ψήφιζαν με ευχαρίστηση για να δώσουν στα Σκόπια το “Republika Gorna Makedonija” (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας), αλλά αυτό θα ξεσήκωνε λαϊκή επανάσταση και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουν.

Αυτό που θέλουν λοιπόν, είναι από την μία να φανούν αυτοί ως …. «πατριώτες» που …. «αντιδρούν», αλλά από την άλλη να μην δημιουργηθεί και πρόβλημα στην προδοσία της Μακεδονίας..

Γι’ αυτό σας είπα πως συμβαίνουν στην Βουλή κωμικοτραγικά πράγματα, ειδικά μεταξύ των βουλευτών του «παραπόταμου» της «Φώφης» του γραφικού με την «Φραπεδιά» και των «πατριωτών» του «Κ(λ)αμένου» αλλά και των …..«αντιστασιακών»  του ΚΚΕ..!!!!!!!!

Όλοι τους θέλουν να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ την Ελλάδα και να ψηφίσουν  το όνομα “Republika Gorna Makedonija” για τα Σκόπια, αλλά θέλουν να το παίζουν και …. «αντιστασιακοί» και … «πατριώτες»  έτσι για τα μάτια του κόσμου, πήπως κρατήσουν κανένα ψηφαλάκι  για το … μέλλον..!!!

Η «Χρυσή Αυγή», όπως όλα τα ακραία κόμματα, έτσι και αυτή εξυπηρετεί  διαλυτικούς σκοπούς κατά του κράτους, ενώ ως αντιπολίτευση δεν έχει προσφέρει τίποτα.

 Αυτά τα ακραία κόμματα χρησιμοποιεί ο Σιωνισμός όταν θέλει να δημιουργήσει εμφύλιες συρράξεις. Τώρα για το θέμα της Μακεδονίας και λόγω του εθνικιστικού προφίλ του κόμματος, είναι το μόνο που λόγω «καταστατικού» δεν θα πρόδιδε φανερά την Μακεδονία.

Οι  προδοσίες όμως γίνονται και δια των παραλείψεων. Και η «Χρυσή Αυγή» ενώ δείχνει πως είναι ακραίο Εθνικιστικό  κόμμα, παρόλα αυτά κρατάει χαμηλούς τόνους απέναντι στην επιχειρούμενη προδοσία της Μακεδονίας,  για να μην ενοχλεί και πολύ τους προδότες, ενώ όπως σας είπα, αν περάσει η προδοσία της Μακεδονίας η Ελλάδα ΧΑΘΗΚΕ..

Για τους   ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ  της Κυβέρνησης τι να πούμε. Αυτοί δεν χρειάζεται  να επενδύσουν στο … μέλλον. Είναι όλοι τους πλέον ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΙ Τουρκόφιλοι, Ελληνομάχοι, ανώμαλοι και σεξουαλικά διεστραμμένοι.

 Άτομα με φανερές  κλινικές εικόνες ψυχασθενών, που λόγω εξουσίας καθίστανται ιδιαίτερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Οι ελληνικές λέξεις «σιχαμένος», «εμμετικός», «ανισσόροπος», «άθλιος», απεικονίζουν  εννοιολογικά αυτά τα ελληνόφωνα ανθρωποειδή που μόνο ΖΗΜΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μπορούν να φέρουν στην χώρα.

Μεταξύ όλων αυτών στην Βουλή γίνονται διεργασίες, συμφωνίες, μετράνε «κουκιά» και ψήφους.

Όπως σας  είπα ένας κωμικοτραγικός τραγέλαφος.

Προσπαθούν όμως  να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους την ψηφοφορία και όσο γίνεται να κρατήσουν ΚΡΥΦΟ από τον λαό, το πραγματικό όνομα που έχει υπογράψει ο Κοτζιάς.

Παράλληλα  δουλεύουν και άλλα δύο σενάρια.

Το ένα είναι να φέρουν το όνομα για ψήφισμα στο θερινό τμήμα της Βουλής,  που απαιτεί μόνο 30 ψήφους για να περάσει και όχι 180.
Προσέξτε το αυτό: Βάση του Συντάγματος επειδή πρόκειται για ψήφισμα που αφορά συμφωνία μεταξύ κρατών, χρειάζεται τα 3/5 των βουλευτών, δηλαδή 180 ψήφους και όχι απλή πλειοψηφία με 151.
Επειδή το βλέπουν λίγο «δύσκολο» σκέφτονται να το πάνε πλαγίως και με τρόπο, στο θερινό τμήμα και να το περάσουν με 30 ψήφους αντισυνταγματικώς, αφού ούτως ή άλλως το Σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο.

Και το άλλο σενάριο που σκέφτονται, είναι να προκυρήξουν  εκλογές που θα τις χρησιμοποιήσουν ως αντιπερισπασμό και μέσα στην αναμπουμπούλα των εκλογών, να μαζευτούν οι προδότες και να το ψηφίσουν μυστικά και χωρίς δημοσιότητα κεκλυσμένων των θυρών.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Από δω και πέρα όπως σας είπα είναι ζήτημα  «ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ».

Ή θα ζήσει η Ελλάδα και θα πεθάνει ο Εβραιοσιωνισμός και η Νέα Τάξη, ή θα ζήσουν αυτοί και θα πεθάνει η Ελλάδα.

Ο ΘΕΟΣ  όμως των ΕΛΛΗΝΩΝ  είναι  ΜΑΖΙ μας

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

[email protected]
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ-''ΦΑΙΙΣΟΥΝ'' ΤΗΝ ΘΑΝΑΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΥΤΙΚΑ!!!! ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ!!! Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΓΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ?.....
  ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΘΑΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ....ΓΡΑΨΤΕΤΟ ΠΟΥΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΙΣ ΚΑΙ ΟΣΜΗΣ!!! ...ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ.....ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥΝΙΑ Η ΕΛΛΑδα....δεν εχτε αλλη λυση θα σας τελειωσουμε ολουσ σας. μας καταστρεψατε πουστηδεσ αρρωστοι αλητεσς εσες και οι καταδικοι γιοι σας ληστεσ χασισμεποροι εμποροιοπλω και το μολυνι της μανασ τουσ για την κοκα ναρκομανεις κορεσς σας.....βγειτε ρε πουστηδεσς βγεσ ρε μαλακα μπαστατρδε που μυ το παιζεισς υπουργος ρε αρχιδι εγω πειναω γιατι κου εκοψες την συνταξη για την πορνη αρρωστη κορη συ την ναρκομανη που θελει 5.000 ευρω κοκα την ημερα οπως ειπες ρε πουστη και εγω σε μπορω να φαω δεν μπορω να παρω τα πανακριβα φαρμακα που 40 χρονια ρε γα,ηεμνε πουστη πληρωνα σφασιληγ? θα σε σκισω με ξουραφι μπαρμπερη καριολη το εχω ξανακανει.....θα ασα εξαλλειψω ολυσ.....φυλαξου!!!!!! αει γαμησου αλητη πουστη μαλακα αντε γαμησου εσυ και ολη η ικογενεια σου πουστη.......ανικανε ναι ανικανε σαπιε απο μτον κουμμουισμο ουτε μια οικογενεια δεν μπορεσεσ να κρατησεις θα σε πληρωνω ρε πουστη για υπουργο και βολευτη να με γαμας? θα σε γαμησω και εσενα και ολο σου το μπορδελοσογο....ουυυστ ρε πουστη......ΣΑΠΙΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ.......ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ....ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΙΣΧΥΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΞΚΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.,,,,ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ....ΞΥΠΝΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ,ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΑΛ@@@@ΕΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΝΔ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΑΛΒΑΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΜΕ ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ,ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡ,ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ.ΜΑ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΜΕ ΔΕΞΙΟΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]