ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΟΙΜΑΣΑΙ; ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΛ. ΤΗΣ .....ΑΔΙΚΙΑΣ, Κ. ΚΟΝΤΟΝΗ!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

'Ορκο δεν παίρνω! Η είδηση μας έρχεται απο τις Ηνωμένες Πολιτείες! Εάν αληθεύει, τότε η κατάσταση είναι τραγική!
________Μια καλή Κυρία μας απέστειλε ένα κείμενο, που αναφέρεται στα κατορθώματα τού κ. Κοντονή! Αποφυλακίζει φυλακισμένο για κατοχή και προώθηση ναρκωτικών, προωθεί το διορισμό του στη Δ.Ε.Η., απαλλάσσει καταταδικασμένο σε φυλάκιση οκτώ μηνών για νόθευση διαβατηρίου, απαλλάσσει καταδικασμένη σε φυλάκιση για το αδίκημα της κλοπής κατ' εξακολούθηση, απαλλάσσει καταδικασμένο σε φυλάκιση δύο (2) ετών για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία καί 'αλλα παρόμοια! Όλα αυτά αναφέρονται σε φύλλα της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως! Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης επικαλύπτει τα αδικήματα της κλοπής, της απάτης, της προωθήσεως ναρκωτικών ουσιών κλπ.!!! Τι κι αν η Ελληνική Δικαιοσύνη επιβάλλει ποινές; Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης κείται υπεράνω ΟΛΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ! Χαρίζει αφειδώς την Ελληνική Ιθαγένεια σε καταδικασμένους αλλοεθνείς! Είναι .....φιλάνθρωπος!
________Αγαπητέ μου Συμπατριώτη!
________Κοιμήσου ήσυχος! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα ανατρέπουν! Η χριστιανική Ηθική καταργείται! Οι Gays μεγαλύνονται! Η Βουλή φοράει τα γιορτινά της, δηλ. τα χρώματα των Gays! Μεγάλοι Οργανισμοί χρηματοδοτούν την αναισχυντία! Κατάδικοι αποφυλακίζονται! ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ! Το μόνο που υποφέρει είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, οι Παραδόσεις μας, τα Ήθη και τα Έθιμα της Ελλάδος μας!
________Έλληνα,
Κοιμήσου, λοιπόν, ήσυχος! Η τηλεόραση είναι καλό υπνοφόρο φάρμακο! Ο καναπές της αδιαφορίας μας βοηθάει τους εκθεμελιωτές, που μας κυβερνούν! 'Αλλωστε, δεν είσαι μόνος! «Από κώφωση πάσχει η Ηγεσία της Ορθοδοξίας», γράφει πολύ εύστοχα μία Αθηναϊκή Εφημερίδα! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 17.05.2018, σελ. 2). Ακόμη και ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης «γλεντάει» τή ζωή του! Πετάει κοράκια στον ουρανό καί αγωνίζεται για να σωθή η φύσις, δηλ. ο κόσμος! Για τη σωτηρία του ανθρώπου, δηλ. της ανθρώπινης ψυχής, δεν γίνεται τίποτα!
________Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού του ζώντος, ελέησον με τον αμαρτωλόν!


+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 12 Ιουνίου 2018


****************


ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΤΗΣ ..........ΑΔΙΚΙΑΣ!
(Πηγή: [email protected])
ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ
Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, έλαβα ένα e-mail από έναν καλό και πολύ παλιό φίλο (γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του ’70) με θέμα: «Χαρίζεται… και μη χειρότερα!!! Ο παράδεισος των παρανόμων». Οταν το διάβασα, δεν πίστευα τα μάτια μου. Το ίδιο και ο αποστολέας. Είμαστε και οι δύο βέβαιοι ότι πρόκειται για fake news. Δεν μπορεί να είναι αληθινά.
Αφού ανταλλάξαμε διάφορα μηνύματα και μπλέξαμε φίλους δικηγόρους για να βρουν αν το υποτιθέμενο κείμενο είναι αληθινό ή fake news, δυστυχώς πιστοποιήσαμε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι αυτά που διαβάσαμε και θα διαβάσετε και εσείς είναι απολύτως αληθινά και έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο Τεύχος Γ΄ 883 / 8.9.2017.
Του Ανδρέα Δρυμιώτη*
Αναδημοσιεύω παρακάτω το κείμενο σε εισαγωγικά. Εχω απαλείψει τα επώνυμα και πατρώνυμα των εμπλεκομένων γιατί τα ονόματα δεν έχουν απολύτως καμία σημασία και επιπλέον έχω τονίσει με bold την αιτιολογία της απόφασης του υπουργού γιατί πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται το ενδιαφέρον της ιστορίας. Απολαύστε το ακριβές κείμενο από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!
«4. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 10-8-2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων:
ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
Το υπόλοιπο της ποινής του Σ. ΣΑΡΑΝΤΗ του Φ. που του επεβλήθη με τη με αριθμ. 141/19.10.2015 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας (ποινή φυλάκισης δύο {2} ετών με τριετή αναστολή) για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και ΑΙΡΟΝΤΑΙ οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την ανωτέρω καταδίκη του, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για τον διορισμό του στη ΔΕΗ Α.Ε. με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
ΑΙΡΟΝΤΑΙ
1. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του B. (Μπ.) JORGO (ΓΙΩΡΓΟΥ) του D. (Δ.) με τη με αριθμ. 1945/20.9.2005 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών, μετατραπείσα σε χρηματική, για το αδίκημα της παράβασης του άρθρου 54 παρ. 7 του ν. 2910/2001 (νόθευση διαβατηρίου), προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση.
2. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της G. MAGILIANA του J. με τη με αριθμ.175/1.2.2011 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς, σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) ημερών με τριετή αναστολή, για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την άσκηση του επαγγέλματος της νοσηλεύτριας στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα.
3. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του K. (Κ.) NAQE (ΝΑΚΙΕ) του J. (Γ.) με τη με αριθμ. 859/29.7.2002 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών, μετατραπείσα σε χρηματική, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία, προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση καθώς και ειδική άδεια οδήγησης Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ).
4. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του Η. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Α. με τη με αριθμ. 27850/2.4.1999 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης είκοσι δύο (22) μηνών με τριετή αναστολή, για τα αδικήματα της κλοπής, της τετελεσμένης απάτης και σε απόπειρα και της πλαστογραφίας με χρήση, προκειμένου να ανανεώσει την ειδική άδεια οδήγησης επιβατηγού δημοσίας χρήσης αυτοκινήτου (ΤΑΞΙ).
Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 14.8.2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων:
ΑΙΡΟΝΤΑΙ
Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της M-Β. KSENIJA του M., με τη με αριθμ. 43771/28.5.2009 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της κλοπής, προκειμένου να μην αποτελούν κώλυμα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας και για την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.
Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 14.8.2017 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ. 1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων:
ΑΙΡΟΝΤΑΙ
1. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της Α. ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ του Κ. με τη με αριθμ. 835/7.6.2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας σε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών με τριετή αναστολή για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα διορισμού της ως μονίμου υπαλλήλου στον Δήμο Ιωαννιτών.
2. Οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του C. DENYS του V. με τη με αριθμ. 1193/27.2.2009 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών με τριετή αναστολή για την πράξη της κλοπής κατά συναυτουργία, προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την ανανέωση της ειδικής άδειας οδήγησης ΕΔΧ αυτοκινήτου (ταξί).
Ο Υπουργός
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ»
Αν έχετε φτάσει μέχρι το σημείο αυτό, είμαι βέβαιος ότι θα απορείτε και εσείς για την πρεμούρα του υπουργού να χαρίσει το υπόλοιπο της ποινής του Σαράντη και να αρθούν όλα τα κωλύματα για τον διορισμό του στη ΔΕΗ! Υποθέτω ότι εκτός από «ναρκέμπορος» ο Σαράντης πρέπει να έχει και άλλες μοναδικές ικανότητες ώστε χωρίς αυτόν δεν μπορεί να λειτουργήσει η ΔΕΗ, γι’ αυτό και του χαρίζεται το υπόλοιπο της ποινής και του δίνεται άφεση αμαρτιών με Προεδρικό Διάταγμα και εισήγηση του υπουργού.
Αλλά και η Βασιλική πρέπει να είναι μοναδική στο είδος της, ώστε να αρθούν όλα τα εμπόδια που πηγάζουν από την καταδίκη της για κλοπή, προκειμένου να διοριστεί σαν δημοτικός υπάλληλος στην Δήμο Ιωαννιτών.
Είμαι βέβαιος ότι και εσείς όπως και εγώ νομίζαμε ότι πρέπει να επενδύσει κανείς τουλάχιστον 250.000 ευρώ στην αγορά σπιτιού στην Ελλάδα, προκειμένου να αποκτήσει τη «Χρυσή Βίζα», δηλαδή τη δυνατότητα παραμονής στην Ελλάδα και την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Να όμως που φαίνεται ότι σε μερικές περιπτώσεις γινόμαστε ιδιαίτερα πονόψυχοι και με Διατάγματα καταργούμε όλα τα εμπόδια ώστε μερικοί συνάνθρωποί μας που έσφαλαν κατά το παρελθόν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, χωρίς μάλιστα να επενδύσουν χρήματα στην Ελλάδα.
Ειδικά στην περίπτωση του Giorgo υπάρχει και μια δόση χιούμορ. Ο Giorgo καταδικάστηκε για πλαστογραφία (νόθευση διαβατηρίου) και εμείς του δίνουμε την ιθαγένεια για να σταματήσει να πλαστογραφεί έγγραφα!
Ακόμα είναι δύσκολο να εξηγηθεί η μακροθυμία του υπουργού να άρει όλα τα εμπόδια για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας ώστε να μπορούν να δουλέψουν δύο αλλοδαπές, η μία σαν γιατρός και η άλλη σαν νοσηλεύτρια. Λες και έχουμε έλλειψη από Ελληνες γιατρούς και νοσηλεύτριες.
Τέλος, αίρονται όλες οι συνέπειες σε δύο αλλοδαπούς και σε έναν Ελληνα, όλοι καταδικασμένοι για κλοπές, προκειμένου να πάρουν άδεια οδήγησης ταξί! Αν αύριο αυτοί πειράζουν τα ταξίμετρά τους και κλέβουν τους τουρίστες, ποιος θα ευθύνεται;
Συνοψίζω: Ο υπουργός έδωσε χάρη σε δύο για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, σε τρεις αλλοδαπούς για να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, εκ των οποίων οι δύο ασχολούνται με την υγεία, και σε τρεις προκειμένου να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν την άδεια ταξί.
Και ύστερα λέτε ότι δεν έχουμε αξιοκρατία!
* Ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων.
ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


*********************


ΜΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ;
Ο Κ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ .....ΑΓΡΥΠΝΕΙ ΚΑΙ ....ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ!
ΖΗΤΩ Η ......ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ ΗΜΑΣ!
________Μέ χαρά αναδημισιεύουμε ένα περισπούδαστο άρθρο του Δρος κ. Απ. Κρητικόπουλου με τίτλον «ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ», το οποίον δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 8.05.2018 (σελ. 10), Από τη θέση αυτή εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πρός ημάς συμπαράσταση του συντάκτου του.


«ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ»
ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
Από τον Δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*
Ο πολύ αγαπημένος συντηρητικός οικονομολόγος και πολιτικός φιλόσοφος, ο Αφροαμερικανός δρ Τόμας Σόουελ, έχει πει: «Μία από τις πιο επικίνδυνες πολιτικές τάσεις της εποχής μας είναι να ποινικοποιείς την αλήθεια με νόμους “κατά της ρητορικής μίσους». Πρόσφατα στην Ελλάδα είχαμε δύο νομικά γεγονότα που αντιμετωπίστηκαν εντελώς διαφορετικά από τη μονίμως αριστερόστροφα προσανατολισμένη κοινή γνώμη. Και οι δύο αθωωτικές αποφάσεις αφορούσαν κατηγορίες για «ρητορική μίσους» βάσει του «αντιρατσιστικού» νόμου.
Στην πρώτη απόφαση αθωώθηκε, πολύ σωστά, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Την αγωγή κατά του μητροπολίτη είχαν κάνει κάποιοι δικαιωματιστές ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι προσπάθησαν -αποτυχημένα- μέσω νομικού ακτιβισμού να κλονίσουν την αξιοπρέπεια και την τιμή του ορθόδοξου ιεράρχη μας. Τι έγινε όταν ανακοινώθηκε η πανηγυρική αθώωση του Αμβρόσιου; Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν με τα χειρότερα λόγια, βασιζόμενα στο ισχυρό αντικληρικαλιστικό κλίμα που έχει καλλιεργήσει η Αριστερά στην Ελλάδα εναντίον του μητροπολίτη. Σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα οι μόνιμοι ελιτιστές φιλελέδες κήνσορες του πολιτικά ορθού λόγου εξαπέλυσαν δριμύτατες επιθέσεις κατά της «πουλημένης Δικαιοσύνης», ο ΣΥΡΙΖΑ, που τόσο ομοιάζει με τις υστερίες των φιλελέδων των social media, εξέδωσε ανακοίνωση κατά της απόφασης και, φυσικά, στο τέλος, υπό το βάρος της πολιτικής πίεσης, εικάζω, ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία στην αθωωτική απόφαση!
Στη δεύτερη απόφαση αθωώθηκε -σωστά!- η κυρία Σώτη Τριανταφύλλου, συγγραφέας, η οποία μηνύθηκε από το άντρο των αριστερών δικαιωματιστών Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, το οποίο προωθεί λιμπεραλιστικές και «πολιτικά ορθές» απόψεις πολιτιστικού μαρξισμού. Ποια η διαφορά με την πρώτη απόφαση; Ολα τα ΜΜΕ και οι φιλελέδες των κοινωνικών δικτύων αγκάλιασαν την απόφαση, ενώ γνωστές «φιλελεύθερες» προσωπικότητες, όπως ο κ. Απόστολος Δοξιάδης, συμμετείχαν ως μάρτυρες στη δίκη για να δώσουν τη μάχη ενάντια στη «φίμωση του ελεύθερου λόγου».
Για ποιον λόγο οι δύο αποφάσεις αντιμετωπίστηκαν τόσο διαφορετικά; Αρχικά, η Αριστερά στην Ελλάδα έχει καταφέρει να εγκαθιδρύσει κλίμα αντικληρικαλιστικό σε πολλούς Ελληνες, οι οποίοι καταδικάζουν απερίσκεπτα τον κλήρο μας, και, τέλος, καθετί που προσβάλλει την γκέι οπτική των πραγμάτων -επιδιώκεται να περάσει ως κανονικότητα η επιβολή ομοφυλοφιλικών προτύπων παντού- είναι κατάπτυστο από κάθε φιλεleft, αριστερό και ακροκεντρώο που θέλει να τα έχει καλά με τον εαυτό του.
Υποκρισία στα χειρότερά της. Ο «αντιρατσιστικός» νόμος απλά είναι ανελεύθερος και αντισυνταγματικός, ανεξάρτητα από την ταυτότητα οποιουδήποτε κατηγορουμένου.
*Γραμματέας Οικονομικών Νέας Δεξιάς

Πηγή:Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 8/5/2018
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Η φωνή του πανάξιου αυτού Μητροπολίτη ακούεται ως ''φωνή βοώντος εν τη ερήμω''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευτυχώς στις άλλες χώρες οι λαοί αρχίζουν να ξυπνάνε και ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα. Τελευταίο παράδειγμα η γειτονική μας Ιταλία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι περισσότεροι Έλληνες κοιμούνται σκεπασμένοι με την κουβέρτα της προπαγάνδας της αριστερο-δεξιάς. Γι' αυτό δεν πρόκειται να ξυπνήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιατί μόνο ''έργα καί ημέρες του κ. Κοντονή'';.... , ο κ. Παυλόπουλος δεν έχει καμιά ευθύνη γι' αυτά που υπογράφει;!;..... Σήμερα έχω πειστεί απόλυτα, ότι, η δύσμοιρη αυτή Χώρα, εδώ καί πολλά χρόνια, βρίσκεται στα χέρια εγκληματικής οργάνωσης που την κυβερνάει με καθαρά εγκληματικό τρόπο!!!.......... Για όσους δεν πείθονται καί μπορούν να αφιερώσουν 2 λεπτά, ας γράψουν στο Google : ΦΕΚ 883 καί μετά με ένα κλικ θα το κατεβάσουν στον υπολογιστή τους..., στη σελίδα 4 θα πειτούν για τα καταγγελλόμενα!.......... Με την εγκληματική οργάνωση που μας κυβερνά, σε λίγο, για να διοριστείς στο Δημόσιο, ή για να ασκήσεις το επάγγελμα του Ιατρού, της νοσηλεύτριας, του οδηγού ΤΑΞΙ ή για να πάρεις την Ελληνική Ιθαγένεια, θα είναι απαραίτητο να έχεις ''Πλούσιο Ποινικό Μητρώο''!!!............ Δημοκρατία!... ..... το Μεγαλείο σου!!!........... ...Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]