Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο ενήλικο σπίτι σας

Σε αυτά τα άρθρα lifestyle βρίσκετε ενδιαφέρουσες ιδέες και πράγματα που όλοι πρέπει να κάνουμε στο σπίτι μας όταν γινόμαστε ενήλικες που μένουν μόνη τους. Προς μεγάλη μου έκπληξη, το να μεταμορφώσω το σπίτι μου δεν ήταν η τεράστια μάχη που περίμεναν και τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα. Εδώ είναι μερικά από αυτά που έχω καταλήξει ότι αξίζει να αλλάξουν σε έναν χώρο που ζει ένας ενήλικας.

1. Κουρτίνες

Οι σωστές κουρτίνες μπορούν να προσδώσουν την τέλεια τελική νότα σε ένα χώρο, για να μην αναφέρουμε την προσφορά στην πολύ απαραίτητη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Κάντε τον εαυτό σας ένα δώρο και κρεμάστε κουρτίνες σε ωραίες αποχρώσεις και ωραία σχέδια.

2. Τακτοποίηση

Τα έχουμε όλοι. Πράγματα. Πάρα πολλά πράγματα. Μέχρι τη στιγμή που όλοι φτάσαμε να γίνουμε ενήλικες, καταφέραμε να συσσωρεύσουμε αρκετά. Δε νομίζετε ότι θα ήταν καλύτερα αν τα βιβλία σας κάθονταν σε μια ωραία βιβλιοθήκη ή αν έμπαιναν σε ένα γοητευτικό έπιπλο; ή αν η τακτοποίηση των καλωδίων της τηλεόρασης γίνει επιτέλους πραγματικότητα; Καθαρίστε τα στοιχεία που δεν χρειάζεστε πλέον και στη συνέχεια οργανώστε τα υπόλοιπα.

3. Κρεμάστε κάτι στους τοίχους σας (εκτός από μια αφίσα)

Αγοράσετε ένα ωραίο κάδρο. Είμαστε όλοι ενήλικες τώρα, έτσι; Τα τείχη μας δεν θα πρέπει πλέον να μοιάζουν με αναδρομές στην εποχή των πικνίκ και των αφισών της νεολαίας μας. Προσωπικά, αγαπώ τους πίνακες, αυτό όμως δε θα πρέπει να περιορίσει την φαντασία σας. Μια συλλογή ασπρόμαυρων οικογενειακών φωτογραφιών ή ακόμα και ενός αρχιτεκτονικού αντικειμένου, μπορεί να προσθέσει ενδιαφέρον και βάθος στους τοίχους σας.

4. Χρησιμοποιήστε τα φυτά

Δεν υπάρχει αναγκαστικά κάτι κακό με τα υψηλής ποιότητας πλαστικά φυτά. Αν ταξιδεύετε πολύ ή όλη μέρα από το σπίτι, ίσως είναι η πιο πρακτική επιλογή. Κάθε ενήλικο σπίτι θα πρέπει να έχει λίγο πράσινο, και παίρνετε bonus πόντους αν αυτό το πράσινο έρχεται με τη μορφή πραγματικών φυτών. Είναι υπέροχο να φροντίζεις ένα φυτό. Επιπλέον, τα φυτά βελτιώνουν φυσικά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα!

Μίνα Κοκορέλη

loading...