Η μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Αυτιά: “Όνειρο” η σύνταξη των 1.000 ευρώ

Πλεόνασμα θεμάτων, χρηστικών πληροφοριών αλλά και αποκαλύψεων, είχε για άλλη μια φορά ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή “Καλημέρα”, της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο έμπειρος και δημοφιλής δημοσιογράφος, έχει κερδίσει τη μάχη με τη φθορά του χρόνου, καθώς σε αντίθεση με άλλους παρουσιαστές εκπομπών, έχει καταφέρει να μην υποστεί ρωγμές στην αδιαμεσολάβητη επαφή του με τους πολίτες, οι οποίοι, κάθε Σαββατοκύριακο τον επιβραβεύουν με την εμπιστοσύνη τους, και με ποσοστά της τάξεως του 35%-40%, εντυπωσιακά για τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Αυτιάς παρουσίασε με στοιχεία ότι, η σύνταξη των 1.000 ευρώ εξελίσσεται σε… όνειρο για τους Έλληνες, λόγω των μεγάλων και δραματικών περικοπών, τις οποίες επέβαλε τα προηγούμενα χρόνια το Μνημόνια, και χειροτερεύει η εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου για την προσωπική διαφορά.

Σύμφωνα με τα σχετικά αριθμητικά παραδείγματα, τα οποία παρουσίασε στην εκπομπή του ο Γιώργος Αυτιάς, για να πάρει κάποιος σύνταξη 1.008 ευρώ, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει 41 χρόνια εργασιακού βίου, με μισθό… 2.250 ευρώ.

Του Μανώλη Κομνηνού


http://ysterografa.gr/

loading...