Η ΙTΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Εδώ και δυόμιση μήνες έχουν διεξαχθεί οι εκλογές στην Ιταλία και η νέα τάξη βλέπει το αποτέλεσμα, το φυσάει και δεν κρυώνει!

Χονδρικά

Πέντε αστέρια 33 %
Κεντροδεξιός συνασπισμός 
Λέγκα του Βορά και  Φόρτσα Ιτάλια 37,03%.
Σύνολο 70% των ψήφων και η “δημοκρατική” Ευρώπη κάνει ό,τι μπορεί για να καθυστερήσει τον σχηματισμό της εφιαλτικότερης γι αυτήν κυβέρνησης στην Ιταλία!
      
Οι δυνάμεις που απαρτίζουν την υπό σχηματισμό ιταλική κυβέρνηση είναι φαινομενικά ανταγωνιστικές. Το Κίνημα των Πέντε Αστέρων προέρχεται από την Αριστερά και πέτυχε τα καλύτερα αποτελέσματά του στη νότια Ιταλία, όπου η κοινωνική κατάσταση είναι τραγική.
 Η Λέγκα, αντίθετα, είναι ένα πραγματικό ακροδεξιό κόμμα, με ρίζες στον Βορρά, την οικονομική ατμομηχανή της Ιταλίας. Φαινομενικά λοιπόν, αυτές οι δύο δυνάμεις είναι ασυμβίβαστες. Το θέμα είναι ότι οι ηγέτες τους ήταν αναγκασμένοι να κάνουν μαζί κυβέρνηση για το καλό του λαού και της Ιταλίας. 
 Μετά από τις εκλογές στην Ιταλία, η ΕΕ είναι υποχρεωμένη να αλλάξει πολιτική. Για να εκπληρώσουν το ελάχιστο των υποσχέσεών τους, ο Σαλβίνι και ο Ντι Μάιο και να εκπροσωπήσουν επάξια τους ψηφοφόρους τους, θα πρέπει να πάρουν από τις Βρυξέλλες μια υπόσχεση για κάποια αναθεώρηση της ευρωπαϊκής πολιτικής. 
Όπως λέει και ο πρώην δήμαρχος Βενετίας Μάσιμο Κατσάτι σε συνέντευξή του στη γαλλική Liberation:
«Αν επιστρέψουν με άδεια τα χέρια, θα ξεκινήσουν εκστρατεία κατά των Βρυξελλών. Τα περιθώρια είναι λοιπόν στενά. 
Δεν χρειάζονται πολλά για να υπάρξει έξοδος από το ευρώ. Για την Ευρώπη, άλλο είναι να κάνει μπρα-ντε-φερ με τον Τσίπρα και να τον υποχρεώνει να κάνει πίσω κι άλλο να επιχειρήσει να το κάνει με την Ιταλία.»      
Xθες Τρίτη, ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας συνάντησε τους προέδρους της Βουλής και της Γερουσίας, Ρομπέρτο Φίκο και Ελιζαμπέτα Καζελάτι για να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.
Αν δεν υπάρξουν απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, εφευρήματα δηλαδή των Βρυξελλών που θέλουν να καθυστερήσουν και εν τέλει να αποτρέψουν το σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, αναμένεται στην συνέχεια να δώσει (επιτέλους!) εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Τζουζέπε Κόντε.
Ο καθηγητής νομικής Τζουζέπε Κόντε, 54 ετών, θα είναι λοιπόν ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας. Γεννημένος το 1964, ο Κόντε έχει μια λαμπρή καριέρα στην ακαδημαϊκή κοινότητα και τη νομική, σπουδές και ερευνητικές θέσεις σε μεγάλα πανεπιστήμια, όπως το Cambridge, η Σορβόννη και το New York University. 
Κατάγεται από την Απουλία της Κάτω Ιταλίας και είναι αυτός που συνέγραψε το πρόγραμμα των Πέντε Αστέρων στον τομέα της δικαιοσύνης.
Είναι αριστερών πεποιθήσεων, αλλά έχει καταλάβει ότι η Αριστερά και η Κεντροαριστερά συμμάχησαν με τις Βρυξέλλες και  επέβαλλαν στην Ιταλία μια εξοντωτική οικονομική πολιτική προς όφελος του Βερολίνου.
Θα θελήσει να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα μεγάλων φοροελαφρύνσεων, αύξησης των δημοσίων δαπανών, μείωσης των μεταναστων κατά 50% στα επόμενα 5 χρόνια σε μία Ιταλία που έχει  6 εκατ. παράνομους μετανάστες από Αφρική και από Ασία. 






loading...

1 thought on “Η ΙTΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

  1. πως μας τους δουλευουν,δηλαδη πρεπει σωνει και καλα να εμπεδοσουμε το ψεμα οτι ο καινουργιος πρωην αριστερος δεν ειναι σιωνιστης!!!!!! χα…χα…αφου αυτοι ειναι πισω απο ολα εδω και αιωνες τωρα,αυτοι εχουν και διαχειριζονται ολο το χαρτι.προσωπικα τους παραδεχομαι και τους θαυμαζω.ας γινουμε και μεις σαν και αυτους.ας αποκτισουμε λιγα αποτην νοοτροποια τους,ας μην τους αφινουμε να μας κοροιδευουν.

Comments are closed.