Survivor2: Η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι που άφησε άφωνους όλους τους παίκτες (βίντεο)

Σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού κάλεσε και τις δύο ομάδες ο Σάκης Τανιμανίδης. Άφωνοι τον άκουγαν να τους ανακοινώνει τις αλλαγές.
Ο παρουσιαστής τους εξήγησε ότι όλα αλλάζουν και τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέρανε. Οι δυο ομάδες θα ξαναγίνουν από την αρχή. Δεν θα υπάρχουν πια Διάσημοι και Μαχητές όπως τους θυμόμαστε.

Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων και ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών διαλέξανε τις ομάδες τους. Ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα κλήθηκαν να κάνουν τις επιλογές.

Η πρώτη επιλογή του Ηλία Γκότση ήταν η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ της Κατερίνας Δαλάκα ήταν η Μελίνα Μεταξά. Δεύτερη επιλογή για την Δαλάκα ήταν ο Γιάννης Τσίλης, ενώ ο Γκότσης επέλεξε τον Πάνο Θεοδώρου.

Τρίτη επιλογή για τον Ηλία Γκότση ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ενώ για την Δαλάκα ο Χάρης Γιακουμάτος. Τέταρτη επιλογή για την Δαλάκα ήταν ο Μουρούτσος, ενώ για τον Γκότση ο Νικόλας Αγόρου.

Πέμπτη επιλογή του Ηλία ήταν η Ντάρια Τουρόβνικ, ενώ η Κατερίνα επέλεγε την Βιργινία Δικαιούλια. Έκτη επιλογή της Κατερίνας ήταν ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και του Ηλία η Ροδάνθη Καπάρου Καπαράκη.

loading...

1 thought on “Survivor2: Η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι που άφησε άφωνους όλους τους παίκτες (βίντεο)

  1. ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΩ………ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΑ΄ ΡΧ…………Α.

Comments are closed.