«Φευγάτος» ιστορικός από τα Τίρανα: Οι Αλβανοί δεν υπήρξαν ποτέ, τους δημιούργησαν οι Τούρκοι

Καθόλου "φευγάτος" αλλά ειλικρινής...!!! Η αλήθεια θα βγει στη φόρα σε λίγο και το ψεύτικο "έθνος" των καλλικαντζάρων-σκιπταραίων φτάνει στη δύση του, μαζί με πολλά άλλα ψεύτικα ..
.Όσο για τον Γεώργιο Καστριώτη, δεν ήταν βέβαια Ελληνο-βούλγαρος, αλλά από πατέρα Έλληνα (Ιωάννη Καστριώτη) και μάνα Σέρβα πριγκίπισσα (Βοϋσάβα)....

Ο ιστορικός με διδακτορικό δίπλωμα στην Φλωρεντία, Ιταλία, για το αλβανικό έθνος, Όλσι Γιαζέτζι έδωσε συνέντευξη σε τηλεόραση των Σκοπίων γεμάτη με αντι-αλβανικές δηλώσεις και σλαβικές θέσεις κατά της Αλβανίας και του Κοσσυφοπεδίου.

Στην εκπομπή «Βο Σένταρ» [στο επίκεντρο] ο Γιαζέτζι δήλωσε ότι ο Γκιέργκι Καστριότ Σκεντέρμπεη δεν ήταν Αλβανός αλλά Ελληνο-βούλγαρος.

Μάλιστα δήλωσε ότι οι Αλβανοί είναι ένα έθνος που εφευρέθηκε από τους Τούρκους, ενώ στο Κοσσυφοπέδιο κατοικούσαν Σέρβοι Ορθόδοξοι, πριν έρθουν σε αυτό οι Οθωμανοί.
Έκπληκτος ο δημοσιογράφος των Σκοπίων με τα αντιαλβανικά συμπεράσματα του, τον ρώτησε σε κάποιο σημείο εάν είναι πράγματι Αλβανός.
Ο Γιαζέτζι ανέφερε ακόμη ότι ο Σκεντέρμπεης (Αλέξανδρος- Σκεντέρ, Μπέης- οθωμανικός ανώτερος τίτλος) δηλαδή ο Γκιέργκι Καστριότ, έγινε ήρωας των Αλβανών, όταν αποφάσισε να κάνει έναν ήρωα για αυτούς η Αυστρο-Ουγγαρία.
«Οι Αλβανοί, οι Σλαβομακεδόνες και οι Έλληνες είναι νέα έθνη. Την εποχή που ο Σκεντέρμπεης άνοιξε τον πόλεμο με τους Οθωμανούς οι Αλβανοί δεν υπήρχαν».
«Αλβανία», ήταν ένας όρος που αναφέρονταν κατά το Μεσαίωνα στην Κροατία και το Μαυροβούνιο.
Στην Αλβανία οι περισσότερες ορεινές τοποθεσίες είναι σλαβικές, με την άφιξη των Τούρκων, ξεκίνησε ο εξισλαμισμός και αρναουτισμός-αλβανισμός.

«Οι Αλβανοί είναι αφομοιωμένοι Σλάβοι, η Αγία Τερέζα δεν ήταν Αλβανή αλλά Βλάχα. Δεν υπάρχουν τρία αλβανικά κράτη στα Βαλκάνια. Το Κοσσυφοπέδιο κυριαρχείται από τη μαφία. Ο Ιμπραήμ Ρουγκόβα ήταν πράκτορας του Βατικανού», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

--

(Στοιχεία από InfoPress)
--
The Hellenic Information Team
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]