Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Έκτακτη σύνοδος μετά τα νέα κρούσματα του ιού Έμπολα στο Κονγκό

Έκτακτη σύνοδο, για αύριο Παρασκευή, συγκάλεσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), προκειμένου να εξετάσει τους διεθνείς κινδύνους που εγκυμονεί το πρόσφατο ξέσπασμα του ιού Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Σύμφωνα με την δήλωση του εκπροσώπου του ΠΟΥ, Κρίστιαν Λίντμαϊερ, η επιτροπή ειδικών του ΠΟΥ θα αποφασίσει κατά την αυριανή σύνοδό της αν θα κηρύξει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης διεθνούς ενδιαφέροντος για τη δημόσια υγεία».

Αν προχωρήσει στην απόφαση αυτή, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη διεθνή ανάμειξη και κινητοποίηση, όσον αφορά την έρευνα και την συγκέντρωση πόρων, κατέληξε ο Λίντμαϊερ.

loading...

1 thought on “Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Έκτακτη σύνοδος μετά τα νέα κρούσματα του ιού Έμπολα στο Κονγκό

  1. ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΛΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΣΙΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ. ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΝ ΒΟΜΟΥΟΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ ΝΑ ΞΑΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΙΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ RESUS MACACUS

Comments are closed.