Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
 
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
 
Οπως ηδη ανεφερα στην αρχη της ιστορικη μου εργασιας παντοτε σε καθε τους προσπαθεια να μας αφανισουν οι νεοταξιτες μας ευεργετουν. 
 
 
 

Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να εκαναν μονον συλλαλητηρια  ;
 
Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 
 
 
Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι περσες, οι αγαρηνοι, οι γοτθοι, οι βουλγαροι, οι ρωσοι, οι αβαροι, να επαιρναν οι προγονοι μας σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε.
 
Η ζωη ειναι γλυκεια για ολους τους ανθρωπους.

Eιδικα για τους Ελληνες χριστιανους η ομορφια
, 

το μεγαλειο της δημιουργιας-

 

ζωης δεν συγκρινονται 
με τιποτε αλλο.
 
Οσα  χρονια και να ζησει καποιος χριστιανος ποτε δεν θα κορεστει απο το μεγαλειο της ζωης και της δημιουργιας.
 
 
Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ 
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ
ΘΕΟΥ.
 
Την ανοιξη, ειναι όλα ανθισμένα, τα παντα ειναι
ευλογημενα, από τον ποιητη ουρανου και γης τον αναρχο τριαδικο Θεο.
 
Ολοι οι γνησιοι Ελληνες χριστιανοι ευχαριστουν
τον τριαδικο θεο που τους επλασε μεσα σε ένα παραδεισο με θαλασσες, δαση, ζωα, φυτα και πανω απο ολα διοτι επλασε τις γυναικα καθως και πασης φυσεως αλλη ομορφια.
 
Για αυτό δεν νοειται αληθινος Ελληνας ο οποιος βλεπωντας ολη αυτην την ευλογια του Χριστου
να μην αναφερει καθημερινα απευθυνομενος προς τον Χριστο το Ειη το κρατος της βασιλειας σου ευλογημενον και οτι σου εστιν η βασιλεια και η δυναμις και η δοξα. 
 
 
Οι Ελληνες του μεσαιωνα οι αγιοι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ηθελαν να ζησουν και να γερασουν με τις οικογενειες τους.
 
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΕΝΑΙΑ 
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 
ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ. 

 

Παντοτε οι προγονοι μας σε καθε προταση των εχθρων να παραδωθουν και να μην πολεμησουν απαντουσαν αρνητικα. 
 
 
Γνωριζαν ολοι οι αυθεντικοι Ελληνες  τον ιερο και διαχρονικο τροπο επιβιώσεως του εθνους και ότι εάν γινουν προδοτες θα σπασει η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.
 
Ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες οτι  ότι εάν γινοταν προδοτες τοτε θα κατεστρεφαν δια παντος τον Ελληνισμο. 
 
 
Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων στρατιωτικων και του λαου  θα τους  ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως  θα γινοταν με την σειρα τους προδοτες και η Ελλαδα θα σκλαβωνοταν και θα αφανιζοταν.
.
 
Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν αρκετες  γενιες προδοτων και δειλων στρατιωτικων. 
 
 
Αυτό ομως δεν το επετρεψαν να γινει οι Ελληνες ηρωες  αυτοκρατορες, στρατηγοι,  αξιωματικοι, και στρατιωτες για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος. (1)



 

ΑΛΩΣΗ 1453 Μ.Χ ΗΘΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ 
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.
 
 
Οι τελευταιες ημερες πριν από την αλωση της πολεως είναι παρα πολύ σημαντικες σε ηθικο επιπεδο. 


Ολοι οι Ελληνες γνωριζουν πολύ καλα ότι οι πιθανότητες τους να επιβιωσουν είναι σχεδόν ανύπαρκτες.
Εντούτοις ολες εκεινες της ημερες αντι να πεσει τελειως το ηθικο τους, ωστε να πολεμουν με λιγοτερο ζηλο και παθος.

Οι προγονοι μας μεσα στην αυτή την απελπισια
πολεμουσαν με ακομη μεγαλυτερη ορμη οπως αρμοζει στο εθνος των Ελλήνων.
 
Ενιωθαν να αυξάνονται οι δυναμεις σε ηθικο, σε πνευματικο και σε σωματικο επιπεδο εκεινες τις δυσκολες σιτγμες. 
 
 
Ενώ βρισκοταν μεσα στην απολυτη απελπισια, καθως το τελος τους πλησιαζε με γοργους ρυθμους, εκεινοι πολεμουσαν με πολύ μεγαλυτερο ζηλο.
 
Αυτο ακριβως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηθικα αξιωματα των Ελλήνων.
 
Ολοι οι αλλοι λαοι σε περιπτωση που βρισκοταν στην θεση των Ελλήνων της αλωσεως ειτε θα ειχαν παραδωθει ειτε θα πολεμουσαν παρα πολύ νωχελικα.
 



Οι Ελληνοχριστιανοι ηρωες  θυσιασαν πολύτιμες γυναικες, κορες, αδερφες, εξαδερφες, μητερες, ανηψιες, για την τιμη και την επιβιωση της Ελλαδος.
 


Αλλωστε πως θα μπορουσαν να κανουν διαφορετικα με τοσους Ηρωες και αγιους που ειχε βγαλει το εθνος μας, ολους εκεινους τους αιωνες.



Το μεγαλειο ψυχης των Ελλήνων της πολεως δεν ειχε οριο. 



Πριν την τελικη μαχη ο Μωαμεθ  εδωσε αρκετες ευκαιριες στους Ελληνες για να φυγουν ειρηνικα, μαζι με της οικογενειες τους και ολη την κινητη τους περιουσια, και να πανε να κατοικησουν οπου εκεινοι επιθυμουν.
 

Όμως ολες της φορες οι Ελληνες απαντησαν αρνητικα. 



Γνωριζαν τον ιερο και διαχρονικο τροπο εθνικης
επιβιώσεως και ότι εάν σε περιπτωση που θα τολμουσαν να γινουν προδοτες θα εσπαγε η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.
 
Ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες της αλωσεως ότι εάν γινοταν προδοτες τοτε θα κατεστρεφαν δια παντος τον Ελληνισμο. 



Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων θα τους ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως θα ακολουθουσαν και αλλοι οι οποιοι θα γινοταν προδοτες.
 
Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν  γενιες προδοτων και δειλων. 

Ομως δεν το επετρεψαν να γινειει οι ηρωες της αλωσεως. για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος.
 
 
Οι Ελληνες ηξεραν παρα πολύ καλα , πως δεν ειχαν πολλες πιθανότητες να νικησουν τους Ισμαηλιτες, ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες οτι οι γυναικες τους, οι κορες τους, οι αδερφες τους οι εξαδερφες τους, οι μητερες τους,τα αγορια τους, τα ανηψια τους, μετα  την μαχη θα επεφταν στα χερια των ισμαηλιτων,όπως και επεσαν.
 
Οι Ισμαηλίτες θα τους σκλαβωναν ολους για να τελουν ολο το ‘θρησκευτικο” λατρευτικο τυπικο του Εωσφορου, με σεξουαλικες ανωμαλίες, οργια, σεξ με τα του ιδιου φυλου, παιδεραστιες
 κλπ.

Οι προγονοι μας οι δεν σκεφτηκαν ουτε για μια στιγμη να μην πολεμησουν ομως παραλλληλα ως ανθρωποι που επιθυμουσαν να επιβιωσουν επανω στην απελπισια τους καποιοι εξ αυτων σκεφτηκαν να ζητησουν την βοηθεια των γερμανων.


Κατα την εποχη των Παλαιολογων η Ελλαδα βρισκοταν σε τεραστια πολιτικη, στρατιωτικη και εν μερη ηθικη παρακμη. 
 
 
Αυτο διοτι οι Ελληνες παρακαλουσαν για στρατιωτικη βοηθεια τους χειροτερους εχθρους του Ελληνικου εθνους τους γερμανους οι οποιοι ειχαν κατακτησει το 1204 μ.χ. , ολοκληρη την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ξεπερασαν σε βιαιοτητες ακομη και τους σαρακηνους.
 
 
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, μεγαλυτερο καταντημα  

για εναν λαο και για ενα εθνος απο το να παρακαλα τους τρομεροτερους του εχθρους να το γλυτωσουν απο αλλους εχθρους και συγκεκριμενα τους τουρκους. 
 
Οι αδυναμοι Ελληνες παρακαλουσαν τους φοβεροτερους εχθρους του εθνους τους γερμανους να τους γλυτωσουν απο τους τουρκους.
 
 

ΟΙ “ΦΙΛΟΙ” ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ 

ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ.


Απο την πρωτη ημερα που εγιναν οι ρωσοι χριστιανοι δεν μας εχουν βοηθησει ποτε σε καμια κρισιμη ιστορικη στιγμη.


 Οι ρωσοι ηταν αποντες επιδεικτικα στην Αλωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας τον Απριλιο του 1204 μ.χ., απο τους γερμανους, στην δευτερη αλωση μονον της βασιλευουσας και οχι της παλαι ποτε Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους τουρκους. 
 
Τραγικα και προδοτικα αποντες οι ρωσοι το 1821, ενω το 1921 κατα την τρομερη Μικρασιατικη καταστροφη υποστηριζαν τον Κεμαλ.


Τα ιδια εκαναν και το 1974 οπου ειχαμε την απωλεια της Κυπρου.
 
 
 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ


 
Τραγικη φιγουρα είναι κυριολεκτικα ο Κωνσταντινος Παλαιολογος. 


Ηδη η ζωη του ειχε επιφυλαξει πολύ σκληρα χτυπήματα. 


Πρωτου να γινει βασιλιας στην πολη-κρατος την Κωνσταντινουπολη ειχε χασει τις δυο του συζυγους.
 
Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος παντρεύτηκε πρώτη φορά σε ηλικία 23 ετών τον Ιούλιο του 1428, τη Μαγδαληνή (Μαντελένα Τόκκο), ανιψιά του Λεονάρδου Β΄ Τόκκου, Λατίνου ηγεμόνα της Ηπειρου.
 


Η σύζυγός του βαφτίστηκε ορθόδοξη με το όνομα Θεοδώρα και τελέστηκε το μυστήριο. 



Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο περίπου, το 1429, η Μαγδαληνή-Θεοδώρα πέθανε στο Στάμηρο-Σανταμέρι της Αχαιας, ενώ ήταν έγκυος.
 
 
Η δεύτερη συζυγος ήταν η Caterina Gattilusio, κoρη του αρχοντα  Δορiνου Γατελοyζου, ο οποίος ηταν ηγεμόνας στην Λέσβο, όπου έγινε και ο γάμος το καλοκαιρι 1441.

Τότε ο Κωνσταντίνος ήταν δεσπότης της Πελοποννήσου. 
Ομως οταν ο αδερφός του Δημήτριος, ήθελε τον θρόνο της Κωνσταντινούπολης, συνεννοήθηκε με τους Τούρκους και απέκλεισαν την Πόλη, έσπευσε να βοηθήσει τον αδελφό του Ιωάννη.
Στο ταξίδι του προς την Πόλη πήρε μαζί με την σύζυγό του Αικατερίνη , που είχε μείνει έγκυος. 
Δυστυχως εν πλω από την Μυτιληνη προς την βσιλευουσα επιτεθηκαν στον  Κωνσταντινο τουρκικα πλοια για αυτό και κατεφυγαν στο καστρο της Λημνου.

Κατά την διαρκεια της μαχης τα τουρκικα πλοια εκαναν συνεχεια χρηση των κανονιων  τους. 

Το αποτέλεσμα ηταν να τρομαξει η Αικατερινη Γατελουζου να αποβαλει  και να πθανει το 1443, λόγω των επιπλοκών.
Ο Κωνσταντινος μετα από ένα τοσο σκληρο και απανθρωπο χτυπημα, από την μοιρα παρεμεινε πιστος στον ιησου Χριστο και την πατριδα.
Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ.

Οι συνεπειες ειναι , να απομακρύνονται από τον Θεο. 

Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 

Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια.
Αντίθετος ο πολύ ξεχωριστος Ελληνας Κωνσταντινος  αγαπησε οσο τιποτε άλλο τον Χριστο, παρα τα απανθρωπα χτυπήματα που δεχτηκε απο την ζωη, χανωντας γυναικες και παιδαι. 

Αυτό το πραγμα μας δειχνει ξεκάθαρα το ποσο ξεχωριστος ανθρωπος ηταν ο Κωνσταντινος Παλαιολογος.

Η μαρτυρικη ζωη του Κωνσταντινου Παλαιολογου συνεχιζεται με αμείωτους ρυθμους μεχρι το τελος της ζωης του.
 
Λιγο πριν από την αλωση της πολεως εχει να παρει μια παρα πολύ δυσκολη αποφαση καθως μεταξυ αλλων με την αρνηση του να παραδωσει την πολη στον σαρακηνο μωαμεθ, γνωριζε το φριχτο τελος το οποιο θα ειχαν ολες οι Ελληνιδες χριστιανες της. 
 
 
Οι Ελληνιδες  γυναικες εκεινη την εποχη ειχαν τεραστια αξια, ηταν ανθρωποι με ολη την σημασια της λεξεως. 


Για ολους τους γνησιους Ελληνες ανδρες της εποχης εκεινης ολες οι γυναικες ανεξαρτητου σχεσεως, ηταν για ολους τους Ελληνες ,κορες, αδερφες. και φιλες .
 
Το ιδιο ακριβως δεχοταν ολοι οι υπολοιποι Ελληνες,όχι μονον για τις γυναικες τους, τις αδερφες  τους, τις κορες τους, τς ανηψιες τους κλπ αλλα και για ολες της άλλες γυναικες με τις οποιες δεν ειχαν καμια απολυτως συγγενεια.
 
Ακομη και τις ξενες γυναικες, της θεωρουσαν κορες τους, και αδερφες τους.
 
Αυτό διοτι ηταν ,μοναγαμικες , ηθικες και αξιες.   
 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΙΟΥ 1453 Μ.Χ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΠΛΡΙΛΙΟΥ 1826 Μ.Χ.
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ.
 
 
 
Σας καλω τωρα εσας τους λιγους Ελληνες να παμε νοερα, να δουμε τους Ελληνες κατά την τελευταια βραδια της ζωης τους, την 28η Μαιου του 1453 μ.Χ. , οπου οι προγονοι μας ηταν στις επαλξεις επανω στις πολεμιστρες, λιγο πριν τις τελικες μαχες. 
 
Εκει λοιπον οι προγονοι μας αγκαλιασαν για τελευταια φορα, της γυναικες τους, τις κορες τους τις εξαδερφες τους, τις ανηψιες τους , τις μητερες τους. 
 
Της φιλησαν γλυκα τρυφερα, ζεστα μυρισαν για τελευταια φορα τα ομορφα μαλλια τους, της κοιταξαν στα ματια. 
 
Σκεφτειτε οτι οι γυναικες εκεινων  των εποχων ειχαν παρα πολυ μεγαλη φυσικη ομορφια και οι περισσοτερες εξ αυτων ηταν  ανεκτιμητα εργα τεχνης.
 
 
Ενδεικτικο  ειναι οτι αρκετες φορες στο περασμα των αιωνων οι Αγαρηνοι δεν δεχοταν να ανταλλαξουν τις Ελληνιδες αιχμαλώτες με τις δικες τους της σαρακηνες, παρα τις προτασεις των Ελληνων αυτοκρατορων. 
 
 
Επισης φανταστειτε τους πολυ πολύ νεους που μολις ειχαν παντρευτει, που μολις ειχαν αρραβωνιαστεί και κρατουσαν ο ενας τον άλλο για μια τελευταια φορα αγκαλια, οι αντρες τις φυλουσαν, της αγκαλιαζαν για τελευταια φορα.



 
Ολα αυτά λιγες ωρες πριν πεθανουν, όλα αυτά λιγες ωρες πριν της εγκαταλειψουν στα χερια των Ισμαηλιτών, για να της κανουν εφ ορου ζωης σκλαβες και πορνες του Εωσφορου.


Κλεινοντας για πολλοστη φορα σας υπενθυμιζω ως 

Αγγελος Γιαννόπουλος, τον ορισμο για τους γνησιους Ελληνες εθνικιστες.


Γνήσιοι Ελληνες εθνικιστες, είναι μονον οσοι ζητουν σε καθημερινη βαση την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος την καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.

 
 
Ακομη γνήσιοι Ελληνες Χριστιανοι εθνικιστες, είναι οσοι στηριζουν , ο ενας τον άλλο σε όλα τα επιπεδα, ηθικο, κοινωνικο, οικονομικο.
 
 
 
Oι γνήσιοι Ελληνες χριστιανοι εθνικιστες παντοτε πηγαινουν τα παιδια τους σε μουσικα σχολεια, στην εκκλησια, στο καταχητικο, στο αθλημα του παγκρατιου και ειναι συμφωνοι να υπηρετουν οι γυναικες στον Ελληνικο στρατο. 
 
Πανω απο ολα οι γνησιοι Ελληνες μαθαινουν στα παιδια τους την πραγματικη Ελληνικη ιστορια.

Ενας λαος που δεν γνωριζει την πραγματικη του ιστορια δεν εχει ουτε παρον ουτε μελλον, ουτε ηθικη-πνευματικη, πολιτικκη και στρατιωτικη δυναμη.
 
 
Επισης ολοι οι πραγματικοι Ελληνες-εθνικιστες
προστατευουν,ολους τους ηλικιωμένους που        πουλανε καστανα, χορτα, κουλουρια, λιβανι, σκορδα για να επιβιωσουν.  
 
Φυσικα προστατευουν παντοτε της Ελληνιδες από τους λαθρο , για να μην εχουν την τυχη της Μυρτους.
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ.
 
 
Ευχομαι να αναστηθεί ο Χριστος πραγματικα μεσα στις καρδιες ολων των Ελληνων, για να εχουμε δικαιωμα στην Εθνικη και ατομικη επιβίωση.
 
 
Επαναλαμβανω είναι τραγικη ειρωνια και παρα πολύ μεγαλη προσβολή προς τον Χριστο αυτην την εποχη οι σατανιστες να στηριζουν ο ενας τον άλλο σε όλα τα επίπεδα οικονομικο, ηθικο, κοινωνικο.
 
 
 
Στον αντιποδα αυτοι που ισχυριζονται οτι ειναι 

χριστιανοι να 

αδιαφορουν 

ο ενας για τον άλλο ,ειτε να κανει κακο ο ένας στον άλλο.




 
 
Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ OTI ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΛΗΓΕΙ 
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ 
ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


Η ΔΩΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ)















ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ  ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

loading...

23 thoughts on “ΑΛΩΣΗ ΜΕΡΟΣ Α.

  1. TO ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΛΗ. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ.

  2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ "ΠΗΓΗ" ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ??

    ΟΤΙ ΤΑ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ??

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ…??

    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ..

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    Ε.ΣΥ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  3. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ", ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ "ΚΑΝΟΝΑ ΖΩΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ, 164 "ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ", ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΤΙΜΟΥΣΑΝ" ΚΑΙ "ΤΗΡΟΥΣΑΝ".

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ…"ΑΠΟΔΟΜΗΘΟΥΝ" ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ…"ΖΟΡΙ" ΜΙΑ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΔΟΓΜΑ" ?

    ΕΦ' ΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"ΘΕΟΣ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ…"ΥΠΟΤΑΓΗΣ"(ΔΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ…"ΘΕΟ" ?

    ΑΝ …"ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ" ΤΑ 164 ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΖΩΗ" ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…"ΘΕΟΣ"…

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ…"ΠΙΣΤΗ" ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ"…"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ…"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΜΕ …"ΠΤΥΧΙΟ"…

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ΣΕ…"ΜΕΤΡΗΤΑ" ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΟ…"ΧΡΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 "ΔΙΣ" ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΧΡΕΟΥΣ", ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ… "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΝΑ ΣΟΥ…"ΘΥΜΙΣΩ" ΟΤΙ, Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.", ΑΠΟ ΤΟ 1841, ΕΙΝΑΙ…"ΜΕΤΟΧΟΣ" ΤΗΣ… "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ…"ΕΚΔΙΔΕ" ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ …"ΚΑΤΕΙΧΕ" ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, Ο "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΔΗΛΑΔΗ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΕΝΑΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ" ΚΑΙ…"ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ" Ο…ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ…

    ΤΙ…"ΔΟΥΛΕΙΑ" ΕΙΧΕ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε." ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΦΙΛΕ 2.16μ.μ.?…

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ…"ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ" ΝΑ …"ΠΑΨΟΥΜΕ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ…"Α Θ Ω Ο Ι", ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΑΝ "ΓΕΝΟΣ" ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ "ΔΙΑΠΛΑΤΑ" ΤΗΝ "ΠΟΡΤΑ" ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ…"ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΑΘΕΙ" ΣΤΙΣ…"ΠΟΥΣΤΙΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ "ΑΝΑΓΚΗ" ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ…

    …ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ…"ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΟΥΣ…"ΛΥΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ…"Π Ρ Ο Β Ι Α"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. ΠΑΡ ΦΟΡ ΥΠΟΝΟΜ ΠΙΑΣ ΠΟΥΤΣ ΚΛΑΣ @@ ΓΥΦΤΕΞ ΑΡΤΕΜΙΞ
    7ΞΟΥΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΟΥΛΑ

  5. ΑΥΤΑ ΤΑ 5.5 ΤΡΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ;
    ΟΥΣΤ !!!

  6. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

    Δυστυχώς,η Eλλάδα δεν ανήκει στις πολιτισμένες χώρες,γιατί μια μεγάλη μερίδα του λαού είναι θύματα διαχρονικού΄εβραιοχριστιανικου προσηλυτισμού,όπως στις ισλαμικές χώρες που υπάρχουν θεοκρατικά καθεστώτα.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ

  7. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ O ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ.. ΦΤΟΥ !! ΦΤΟΥ !! ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
    ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ
    500 ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΑΦΝΙ.

  9. ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ

    ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  10. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΔ ΤΟ 21 .ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΣΙΡΕΣΕΙΣ.ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ Η ΧΡΗΔΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ Μ3 ΤΟΥΣ ΤΠΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ΑΘΕΛΗΤΑ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΣΗΜ.,ΟΡΛΩΦΙΚΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΝΤΙΩΝ,ΕΜΦΥΛΙΟΣ ,ΚΥΠΡΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ .ΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΔ ΜΙΣΟΥΝ ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ.ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40 ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΣΙ ΕΝΘΕΝ ,ΜΟΝΟΙ 1967-1973 ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΠΡΟΣΤΡΕΞΑΜΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ .ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ .ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

  11. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ"ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.", ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 450 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΤΟ…"ΧΡΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 "ΔΙΣ" ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…"ΧΡΕΟΥΣ", ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ… "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΛΛΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΥΡΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑ "ΠΗΓΗ" ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ Η ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ??
    ΟΤΙ ΤΑ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ??
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ….ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ Η ΧΡΗΔΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ Μ3 ΤΟΥΣ ΤΠΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ΑΘΕΛΗΤΑ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΜΠΡΣΗΜ.,ΟΡΛΩΦΙΚΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ,ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΝΤΙΩΝ,ΕΜΦΥΛΙΟΣ ,ΚΥΠΡΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ .ΟΙΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΔ ΜΙΣΟΥΝ ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ.ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40 ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΣΙ ΕΝΘΕΝ ,ΜΟΝΟΙ 1967-1973 ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,ΠΡΟΣΤΡΕΞΑΜΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ .ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩ.

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤ

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

  12. ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ Ε.ΣΥ.!!!

    ΣΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ,ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ…

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΟΥΛΟΥΣ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΤΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ Σ''ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΚΕΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ,ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Ο ΑΘΛΙΟΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ..??

    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ «ΘΕΟΥ» ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΑΓΑΠΗΣ"….

  13. ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΧΩΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΕΣ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΝΤΑΛΛΑΡΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΕΤΡΑΓΕ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ; ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΕΣΜΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ Ή ΤΑ ΦΙΛΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
    ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΓΥΦΤΟΜ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΤΣΟΥΝ; ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.

  14. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΣΥ 'ΣΑΙ ΡΕ
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ
    ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ

  15. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΔΙΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΑ ΣΚΙΑΖΕ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ
    ΕΡΕΒΟΣ

    ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΣΤΕ

  16. ΣΤ' @@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ

    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΟΥΛΟ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ;
    ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
    ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΣΙΧΑΜΑ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΚΤΙΖΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ Π@@ΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  17. ΕΤΡΕΞΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ….

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΟΥΘΕΝΑ" ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ…

    https://www.facebook.com/1480895912170793/videos/1493091270951257/

  18. Η εγκληματική οργάνωση ΕΣΥ μαζι με την ΜΙΤ σχεδιάζουν την …
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_5989.html

    Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ, ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ, ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΦΙΛΕ 27 Μαΐου 2018 – 10:31 μ.μ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΗΣ ΛΈΠΙΔΑΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

    Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από οπαδούς του …
    https://www.eleftherostypos.gr/…/193192-o-dikigoros-fotis-lepidas-kataggellei-epithes…
    28 Φεβ 2018 – Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον «καθαρίσουν», αν δεν καθαρίσει …

    Πάτρα: Ο δικηγόρος Φώτης Λεπίδας καταγγέλλει επίθεση από …
    http://www.pagenews.gr/…/patra-o-dikigoros-fotis-lepidas-kataggellei-epithesi-apo-opadoys...
    Μήνυση κατά των ατόμων που εισέβαλαν το πρωί στο σπίτι του και απείλησαν, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να τον "καθαρίσουν", αν δεν καθαρίσει η υπόθεση με τον

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ.

    ΤΟ ΒΡΗΚΑ
    ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΣΤΟ ΦΒ

    Lefteris Stavridis ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ!!
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες

    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΛΕΥΤΕΡΗ,ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ….
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑΡΚΟ??
    3
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Alexandros Gavriilidis
    Alexandros Gavriilidis ΘΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟΤΑΙΡΟ ΜΕΣΟΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝ…Δείτε περισσότερα
    2
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες

    Γιωργος Ντουλαπτσης
    Γιωργος Ντουλαπτσης ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;;; ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΔΕΝ ΘΑΜΠΩΝΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    5
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Αίας Τελαμώνιος
    Αίας Τελαμώνιος Πόσες μαλακίες ακόμη θα δούμε, "έλα μ@@@ί στον τόπο σου, να μην σε ξεκολλήσω και στο τηγάνι σε τσιγαρίσω". Ανάθεμά σε κοπριές είναι όλα όσα γράφεις στην δήθεν έρευνά σου και διαστρεβλώνεις ιστορικούς Έλληνες και φιλοσόφους, φτού σου, άκου μάγισσα η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ….του Φοινικικού δωδεκάθεου…ούστ…
    7
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες · Τροποποιήθηκε
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ!!
    4
    Διαχείριση
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 15 εβδομάδες
    Alexandros Alexandros
    Alexandros Alexandros ΓΙΑΤΊ ΑΥ

    https://www.facebook.com/markos.stagakis/posts/549616078741918?comment_id=549992332037626&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R4%22%7D

  19. POLITIKOSAFARI24 Ιανουαρίου 2018 – 9:45 π.μ.
    Θερμή παράκληση σε μερικούς αναγνώστες πού ανήκουν στον φυγόδικο, φυγόποινο και κυρίως μυαλοφυγόδικο "εθνοσωτήρα" Σώρρα, να εκθέτουν ασφαλώς ελεύθερα τις οποιεσδήποτε απόψεις τους σε κείμενα πού έχουν τουλάχιστον σχέση με το περιεχόμενο της δικής μας ανάρτησης. Είναι στοιχειώδης και απαράβατος κανόνας, πού υπαγορεύεται από την κοινή λογική. Άν δεν υπάρχει αρμονία μεταξυ κειμένου και σχολίων τότε αποτελούν παραφωνία της λογικής και δείχνουν ασυγχώρητη ασχετοσύνη. Τουλάχιστον να αυτοπροστατεύουν τη λογική τους και να μην εκθέτουν ανεπανόρθωτα την νοημοσύνη τους.

    https://politikosafari.blogspot.gr/2018/01/blog-post_24.html?showComment=1516818203065#c444290958628152981

  20. Giannis Paterakis4 Ιανουαρίου 2017 – 8:17 μ.μ.
    ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ,ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Νο2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ ΕΒΑΖΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΥΠΩ ΕΔΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΞΕΣΠΑΣ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ…

  21. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕ ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΗΛΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Ε? ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?….ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?……ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΝΕΠΛΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΠΟΥΣΤΟΣΓΕΡΟΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΛΙΓΟ Η ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΑΣΗΣΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΥΖΟΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΑΙΝΤΕ ΜΑΣΣΗΣΕ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΛΑΒΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥ ''ΑΝΘΡΩΠΟΥ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΛΕΓΩ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΣΩΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΕΣΤΩ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗΝ ΤΟΥ ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΦΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΝΗΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΚΝΗΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΞΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΠΗΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ΄'ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ?….ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΤΣΙ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ?…Ε ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΚΝΗΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΚΑΝΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΤΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΝΙΟΤΕ Ο ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΦΑΓΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ!! ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙΜ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΥΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!….ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ Π.Χ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ?…….ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ ΤΡΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ….ΑΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ΑΠΑΑΑ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΕΕΕΣΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ…….ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ? ….ΧΟΟΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟΟΟΟΟΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ….ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΟΤΚΑ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ salom….salom..

  22. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΓΛΥΦΤΗ ΤΗς ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΕΝΑ ΣΑΧΑΝΑΚΙ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ…ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΠΙΠΕΣ FΡΕΕ ΝΟW PIPES FREE DEN MPOREI HLUTSU HLUTSU O PSORAS ANY MORE ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.