Συγκλονιστική Τζέιν Φόντα: «Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τύραννους δανειστές»! (βίντεο)

Μια συγκλονιστική Τζέιν Φόντα φώναξε από τις Κάννες όπου συμμετέχει στο ομώνυμο φεστιβάλ «Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους» αναφερόμενοι στο Μνημόνιο, στην δημοσιονομική κατοχή της χώρας και στους δανειστές  στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών και της πήρε μία μίνι συνέντευξη.
Μάλιστα η Τζέιν Φόντα, δεν διστάζει να κάνει και μία χαρακτηριστική χειρονομία, μπροστά στον φακό.

«Μείνετε δυνατές τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, σε κάθε μέρος του κόσμου αλλά στην Ελλάδα δεν είναι εύκολα. Μείνετε δυνατές και αντισταθείτε στους τύρανους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε. Έχετε ήδη πετύχει πολλά επειδή μένετε ενωμένοι και λέγοντας αυτό… σε εκείνες τις τράπεζες και σε όλους εκείνους με τα χρήματα που σας λένε ότι πρέπει να υποστείτε στερήσεις για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα καλυτερέψουν γι’ αυτούς αλλά όχι για τον μέσο πολίτη. Επομένως, παλέψτε! Παλέψτε»!

Την συνέντευξη την παραχώρησε στην Ε.Μενεγάκη. Δείτε την:

loading...

3 thoughts on “Συγκλονιστική Τζέιν Φόντα: «Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τύραννους δανειστές»! (βίντεο)

  1. Κυρά Τζέιν μου που το είδες το "ενωμένοι"; Ανοιξε να βρεις πόσα κόμματα και αποκόμματα υπάρχουν στην Ελλάδα.

  2. αυτη ξερει τι λεει εσυ εισαι μεσα στην αντιδραση

  3. Μαχητική, θαρραλέα, διορατική, καλά πληροφορημένη, γλυκειά στον λόγο της και ασυμβίβαστη. Ετσι όπως και τότε που αγωνιζόταν για να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα ο πόλεμος στο Βιετνάμ. Δικαιώθηκε τότε. Θα δικαιωθεί και τώρα. Τι μας (απο)μένει άλλο να κάνουμε, απ΄το να παραμείνουμε ενωμένοι και να παραδειγματιστούμε από τα λάθη μας και τους σαρσέμηδες πολιτικούς μας που μας κατάντησαν εδώ τα παλιοτόμαρα….!
    Γεια σου λεβέντισα Barbarella !

Comments are closed.