Aν δεν μπορώ να δείρω έναν αρνητη της ιστορίας μου..

Aν δεν μπορώ να υπερασπίσω το συνταγματικό δικαίωμα μου να προφυλάσσω την ιστορία της πατρίδας μου….

Tότε άμεσα μου δίνεται το δικαίωμα να αμφισβητήσω οποιαδήποτε γενοκτονία μου έχει επιβάλλει το πολιτικώς ορθό της παγκόσμιας χεστρας..

Aν ο πρωθυπουργός της χώρας μου με ονομάζει φασίστα επειδή προστατεύω την ιστορία μου… τότε η λέξη ρατσισμός παίρνει νέα διάσταση και επιβάλλει νέους ηθικούς κανόνες στις επόμενες πράξεις μου!

Αν δεν μπορώ να σταματήσω, συγκεκριμένες φυλές από το να αλλοιώνουν την αλήθεια τότε έχω κάθε δικαίωμα να μην δέχομαι την δική τους αλήθεια μέσα στην ιστορία..

Εάν οι πολιτικοι της χώρας μου έχουν το δικαίωμα να λένε ότι χέστηκαν αν ο Κεμάλ είχε σκοτώσει ομοεθνής μου…. εχω δικαίωμα κι εγώ να λέω ότι Χέστηκα αν ο Χίτλερ σκότωσε εκατομμύρια εβραίους….. Αν λένε ότι ήτανε ένας συνωστισμός που οδήγησε σε πτώση μέσα στη θάλασσα τότε και εγώ μπορεί να λέω ότι οι φούρνοι ήταν απλά μία φαντασίωση της ιστορίας!

Δεν μπορείς να έχεις και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη και μάλιστα αυτοί που δημιουργούν αυτό το κλίμα να είναι υποτελής οι και οι ίδιοι να έχουν αίμα συγκεκριμένης Φυλής που μέσα στα χρόνια της ιστορίας στην ανθρωπότητα επέβαλε και επιβάλλει την δική της ιστορία με το ζόρι!

Αν με λες φασίστα Επειδή έτσι θέλεις, Επειδή σου δόθηκε από χαζομάρα του λαου και με το 15% το δικαίωμα μιας θέσης που σου δίνει τη δυνατότητα να είναι γνωστή η οποία μ****** ανακοινώσεις τότε έχω κάθε δικαίωμα να σε λέω ρατσιστή και μάλιστα να μπορώ να το αποδείξω με βάση τις πράξεις σου ακόμα και σε δικαστήριο!

Όχι μόνο είναι δικαίωμα κάθε λαού στον πλανήτη γη να υπερασπιζαται την ιστορία του αλλα είναι ηθικό καθήκον να φάνε πολύ ξύλο όλοι όσοι συνεχίζουν να τολμούν να αμφισβητούν την Ελληνική ιστορία και ταυτόχρονα να έχουν φορέσει το κιπά μπροστά σε Τείχος δακρύων!

Έρχεται κάποια στιγμή που η σκέψη και η άποψη των άλλων αν έχουν ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή να μη σε ενδιαφέρει καθόλου….. προσέξτε Όλοι σας τι λέτε γιατί η κόκκινη γραμμή είναι ήδη πολύ πίσω σας….. και το ξύλο που θα φάτε θα είναι ανελέητο!

Και αυτό δεν είναι υπόσχεση…. είναι καρμικο παρελκόμενο του ρατσισμού που δείχνετε προς την Ελλάδα…. μπορεί να είμαστε φασίστες όπως μας λες….. αλλά τους ρατσιστές τους βαράμε πολύ….!!!

Stranger…

loading...

5 thoughts on “Aν δεν μπορώ να δείρω έναν αρνητη της ιστορίας μου..

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΣΩΝ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ .ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ?,ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ? ΒΛΑΚΕΙΑ ? ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ)ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

  2. Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ.ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΚΑΝΑΝ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΕΚΑΨΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΛΕΜΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ?

  3. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΙΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ , ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟΤΕ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

  4. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΓΥΦΤΟ, ΤΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΛΠ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ) ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ, ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, ΧΕΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ "ΑΥΡΙΟ" ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΙΣΩΣ) ΠΙΟ ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΣΙΧΛΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ…. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ. "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ (ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ) ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ …. ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!!!!

  5. ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΛ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ; ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;;;;

Comments are closed.