Oι «Πύλες» και τα «ρυπαρά έθνη»; - Τι έλεγε ο Άγιος Ανδρέας


Το μενταγιόν της Κυβέλης,” Προσέξτε τον ήλιο να ανατέλλει από την ημισέληνο. Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες.
Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους.

Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.

Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφείς παραμένει άγνωστος, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.

Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρονιά και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού.

Να τονίσω ότι υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες. Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.

Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”;

Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία….

Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει “μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω”. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βααλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε που στην γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία.

Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελιμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά. Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέαο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα.

Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο. Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε]. Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!

Πάνω σε αυτό έχω να σας πω ότι σύμφωνα με λεγόμενα διαφόρων πηγών, οι Νεφελιμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Ξαφνιάζεστε ε;

Για τους Νεφελιμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελιμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

6 σχόλια :

 1. Ο ΤΖΑΚ ΚΑΙ Η ΦΑΣΟΛΙΑ


  Πολλά χρόνια πριν ζούσε μια γυναίκα με τον μονάκριβο γιο της τον Τζακ. Ήταν πολύ φτωχοί και μια μέρα η γυναίκα διαπίστωσε ότι δεν έχουν να φάνε. Το μόνο που τους απέμεινε ήταν μια παλιά αγελάδα. Έτσι, η γυναίκα έστειλε τον Τζακ να την πουλήσει στην αγορά.  "Βεβαιώσου ότι μπορείς να πάρει μία καλή τιμή", είπε στον Τζακ.

  Στο δρόμο του προς την αγορά ο Τζακ συνάντησε ένα παράξενο μικρό άνθρωπο.

  "Που πας με την αγελάδα;", ρώτησε ο άνθρωπος.

  "Για την αγορά", απάντησε ο Τζακ.

  "Θα την αγοράσω εγώ", είπε ο άνθρωπος, "θα σου δώσω αυτά τα πέντε μαγικά φασόλια για την αγελάδα σου."  Ο Τζακ δεν είχε δει ποτέ πριν μαγικά φασόλια έτσι γρήγορα συμφώνησε και ήλπιζε ότι τα μαγικά φασόλια θα έκαναν τα πάντα καλύτερα. Ο Τζακ έτρεξε στο σπίτι για να πει στη μητέρα του για τη μεγάλη διαπραγμάτευση που έκανε, αλλά η μητέρα του δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη.

  "Φασόλια!", φώναξε! "Πως θα μας θρέψουν τα φασόλια;"

  "Είναι μαγικά φασόλια μητέρα," είπε ο Τζακ.

  "Μαγικά φασόλια, ω ανόητο αγόρι", είπε η μητέρα του και πέταξε τα φασόλια από το παράθυρο.  Όταν ο Τζακ ξύπνησε το επόμενο πρωί είδε μία τεράστια φασολιά μεγαλωμένη μέχρι τον ουρανό. Χωρίς σκέψη ανέβηκε τη φασολιά, ενώ η μητέρα του έμεινε να τον κοιτάζει.

  Αφού πέρασε τα λευκά σύννεφα ο Τζακ βρέθηκε σε άλλη χώρα. Έφτασε σε ένα τεράστιο κάστρο και αποφάσισε να χτυπήσει το κουδούνι. Μία γιγάντια γυναίκα βγήκε από την πύλη.  "Πως έφτασες εδώ μικρό αγόρι;", ρώτησε. "Έλα μέσα πριν φτάσει ο σύζυγός μου."

  Πήρε τον Τζάκ στην κουζίνα. Το τραπέζι και η καρέκλα ήταν σαν βουνά για αυτόν.

  "Πάρε πρωινό, θα πρέπει να είσαι πεινασμένος", είπε η γυναίκα.

  Ο Τζάκ έφαγε ένα πιάτο γεμάτο φαγητό. Ξαφνικά δυνατά βήματα ακούστηκαν.

  "Αυτός είναι ο σύζυγός μου," είπε η γυναίκα. "Κρύψου, γιατί θα σε φάει."

  Ο Τζακ κρύφτηκε γρήγορα στο φούρνο.

  "Σνιφ, μου μυρίζει το αίμα ενός ανθρώπου", είπε ο γίγαντας όταν ήρθε στην κουζίνα.

  "Φαντάζεσαι πράγματα!" είπε η σύζυγός του. "Δεν υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα. Το πρωινό σου είναι στο τραπέζι."  Ο γίγαντας κάθισε να φάει το τεράστιο γεύμα του και στη συνέχεια ζήτησε τη χρυσή του κότα. Από την κρυψώνα του, ο Τζάκ είδε ότι η κότα έβγαζε ένα αυγό από ατόφιο χρυσάφι κάθε φορά που ο γίγαντας της το ζητούσε. Σύντομα ο γίγαντας αποκοιμήθηκε έτσι ο Τζακ βγήκε έξω τρέχοντας, άρπαξε την κότα και έφτασε στη φασολιά πριν ο γίγαντας ξυπνήσει.

  Η μητέρα του Τζάκ ήταν πολύ ανακουφισμένη και έζησαν καλά, πουλώντας τα χρυσά αυγά. Αλλά η φασολιά ήταν ακόμα εκεί, να προκαλεί τον Τζακ.

  Μία μέρα, ο Τζακ ανέβηκε στην φασολιά και πάλι, μπήκε κρυφά μέσα στο κάστρο και κρύφτηκε σε ένα ντουλάπι.

  "Σνιφ, μου μυρίζει το αίμα ενός ανθρώπου", είπε ο γίγαντας, ενώ προσπαθούσε να βρει τον Τζακ. Αλλά δεν μπορούσε να τον βρει, έτσι πήγε να φάει το δείπνο του.  Αφού έφαγε, ο γίγαντας πήγε να πάρει τη μαγική του άρπα. Η άρπα άρχισε να τραγουδάει από μόνη της την πιο όμορφη μουσική που ακούστηκε ποτέ και ο γίγαντας αποκοιμήθηκε. Ενώ ο γίγαντας κοιμόταν βαθιά, ο Τζάκ πήδηξε έξω από το συρτάρι και άρπαξε την άρπα, καθώς δεν είχε δει ποτέ πριν κάτι τόσο όμορφο.

  "Αφέντη, αφέντη", φώναξε η άρπα: "Βοήθησέ με!"  Ο γίγαντας ξύπνησε και κυνήγησε τον Τζακ. Και οι δύο άρχισαν να κατεβαίνουν τη φασολιά, αλλά ο Τζακ ήταν ελαφρύτερος και ταχύτερος από τον γίγαντα και έφτασε γρήγορα στο κάτω μέρος.  "Φέρε μου το τσεκούρι μητέρα", είπε ο Τζακ.  Η μητέρα του του έδωσε γρήγορα το τσεκούρι και ο Τζακ άρχισε να κόβει τη φασολιά. Ξαφνικά η φασολιά άρχισε να πέφτει και αυτό ήταν το τέλος του γίγαντα. Ήταν επίσης το τέλος των περιπετειών του Τζάκ. Από τότε, έζησε ευτυχισμένος με τη μητέρα του, μαζί με την κότα με τα χρυσά αυτά και την άρπα που τραγουδούσε όμορφα τραγούδια!  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμένα μου άρεσε περισσότερο το δεύτερο παραμύθι, που μιλούσε καί για γίγαντες καί για χρυσά αυγά!... ...Λ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι ναι τα χρυσα αυγα ειναι ωραια. αμα ενωσεισ δυο η και τρια χρυσα αυγα με ενα κορδονι τα βαζεισ μεσα στα περικλανιδια σου και τραβας σιγα σιγα το κορδονι τζιγκι τζιγκι χτυπαν μεταξυ τους και σου ερχετε μια καυλα αμα δεν εχει αφγανο να σε πηδηξει που μεχρι και συριζανελ ψηφιεις.

   Διαγραφή
  2. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑΡΗ 1105

   Διαγραφή
 3. OI ΠΥΛΕΣ,ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ,Ο ΤΖΑΚ ΚΑΙ Η ΦΑΣΟΛΙΑ!!!ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΞΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή