Η ΕΥΠ εμπόδισε ανάρτηση Ελληνικής σημαίας στα Ίμια .

Ένα συμβάν που πρέπει όλους να μας προβληματίσει έλαβε χώρα πριν μερικά 24ωρα.
Παλικαράς Ελληνόψυχος  αξιωματικός του ΠΝ ( καμία σχέση με  εμάς ) προσφέρθηκε πρόσφατα να πάει  τηλεοπτικό συνεργείο από την Κάλυμνο πέριξ των Ιμίων όταν κάποιοι κάτοικοι του νησιού
κιότεψαν. Η απόφασή  λήφθηκε στις 17/4/2018 με την λογική που παραθέτουμε  παρακάτω και προαναγγέλθηκε  στα sites που φιλοξενούν κατά καιρούς αρθρογραφία μας.

Όλος ο σχεδιασμός ήταν προσεγμένος και οι εμπλεκόμενοι παρακινήθηκαν διακριτικά ώστε να θεωρήσουν ότι ήταν δική τους απόφαση. 

Κλείστηκε ραντεβού λοιπόν για τον απόπλου, αλλά λίγο πριν μπουν μπροστά οι μηχανές του ταχυπλόου, εμφανίστηκε τετραμελής ομάδα της ΕΥΠ  ειδοποιημένη από το γνωστό ¨ρουφιάνο ¨ στην Κάλυμνο ( το καΐκι του οποίου κατά καιρούς μεταφέρει καπνοβιομηχανικά προϊόντα εις γνώση τους (;)  και με πρόσχημα τη δημιουργία σοβαρού διπλωματικού επεισοδίου  ακύρωσε την “αποστολή” καίτοι από την αποστολή τους τόνισαν επανειλημμένα ότι θα κινηθούν – ως συνήθως – πλησίον των Ιμίων και δεν θα υπάρξει καμία πρόκληση .

Για την κίνηση αυτή ήταν ενήμερος ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΝ και όχι μόνο.

Ως εκ τούτου , θα μπουν στο μικροσκόπιό μας όλες οι καταγγελίες του πρώην πράκτορα της ΕΥΠ Μανόλη Χατζησάββα , αφορούσες τις διασυνδέσεις ανώτατων στελεχών της ΕΥΠ με  εταιρείες Τούρκικων συμφερόντων .

Η κίνησή  αυτή – ακύρωση της αποστολής –  σε μια φάση που ¨αποζητούμε ¨ πατήματα εθνικής ομοψυχίας , διαρρηγνύει αυτή την ομοψυχία και ανάγει στην θέση της  εθνική ηττοπάθεια , δείχνει ασυνεννοησία σε εθνικά θέματα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο σε μια φάση εξαιρετικής βαρύτητας , δείχνει ασέβεια απέναντι σε όλους όσους έχασαν την ζωή τους στο καθήκον για την πατρίδα και το χειρότερο , γεννάει υπόνοιες ¨ προδοσίας ¨ και – υπό το σκοτάδι- άνευ όρων παράδοση της τιμής της χώρας σε εχθρικά συμφέροντα .

Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης σε μια αποστολή τιμής και εθνικής περηφάνιας . Με την συνοδεία του πολεμικού μας ναυτικού , να μεταβεί στην νησίδα Ίμια και να αναρτήσει μεσίστια την Ελληνική σημαία.

Αυτή είναι η ιστορική αποστολή που θα «τελειώσει» την Τουρκική προκλητικότητα και θα αποτρέψει τα χειρότερα , ήτοι , πολεμικό επεισόδιο με την Τουρκία

Ή μήπως τρέμετε από φόβο στην ιδέα  αντίδρασης των Οθωμανών  ;Αυτός ο φόβος σας τους τρέφει και τους θεριεύει.

Όσο μας επισκιάζει η κρίση των Ιμίων ( Ιανουάριος 1996 ) τόσο η Τουρκική προκλητικότητα θα κλιμακώνεται .

Σημ Η κύρια δύναμη κρούσης μας , βρίσκεται στην Τουρκική ενδοχώρα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Τομέας γεωστρατηγικής)

[email protected]

loading...

2 thoughts on “Η ΕΥΠ εμπόδισε ανάρτηση Ελληνικής σημαίας στα Ίμια .

  1. ΕΥΠ εχθρικη υπηρεσια προδοτων

  2. Πληροφοριεσ αναφερουν οτι και ο γνωστος κλασταρχιδιας της Καλλιθεας εχει ραψει στην πισω δεξια του τσεπη μια ελληνικη σημαια και καθως κλανει τα αρχιδια των περαστικων δημιουργει μια αλγεινη εντυπωση. Τι θα γινει με τους αψηλους αστυνομους? ο κλασταρχιδιας φως φαναρι ειναι με την σημαια στην κωλοτσεπη μηπως επειδη οι αστυνομοι ειναι πολυ αψηλοι πανω απο 2 μετρα ο καθενας δεν μπορουν να τον δουν και αυτος συνεχιζει το κλασταρχιδιασμα?

Comments are closed.