Γ.Ε.ΕΘ.Α: Ασφυκτιούν Κως, Σάμος και Λέσβος από τον υπερβολικό αριθμό παράνομων μεταναστών

Υπερβολικός αριθμός προσφύγων και μεταναστών εξακολουθεί να φιλοξενείται στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων στα ακριτικά μας νησιά και, πιο συγκεκριμένα, σε Κω, Σάμο και Λέσβο.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 843 άτομα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν 24.410 άτομα έναντι 23.567 ατόμων την περασμένη Πέμπτη.

Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών αυξήθηκε κατά 152 άτομα, από 23.673, στα 23.825 άτομα.

Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 13.481 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 604 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.

Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους 3 Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

1 thought on “Γ.Ε.ΕΘ.Α: Ασφυκτιούν Κως, Σάμος και Λέσβος από τον υπερβολικό αριθμό παράνομων μεταναστών

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.ΕΚΕΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΜΑΣ ΦΤΩΧΥΝΑΝ,ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΟΣΟΣΤΕ.ΝΔ 35 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΤΣΙΠΡΑΣ 25 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ?

Comments are closed.