Γιώργος Βλάχος: Από το φθινόπωρο μπαίνουμε σε χρονιά εκλογών

“Αυτό που ισχυρίζεται η κυβέρνηση δεν είναι εφικτό, υπάρχουν ψηφισμένα μέτρα. Οι δεσμεύσεις έτσι κι αλλιώς υπάρχουν. Από όλες τις πλευρές έρχονται απόψεις που τεκμηριώνουν αυτό που λέμε ότι, δυστυχώς θα πω εγώ, η χώρα δεν τελειώνει τον Αύγουστο. Οι υποχρεώσεις θα συνεχιστούν, φοβάμαι μήπως η καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων φέρει και νέα μέτρα. Αυτό θα είναι ότι χειρότερο” τόνισε.

“Από το φθινόπωρο του 2018 μπαίνουμε σε χρονιά εκλογών. Η κυβέρνηση θα οδηγηθεί το φθινόπωρο σε εκλογές αν βρεθεί στην ανάγκη να υλοποιήσει μέτρα περικοπών και μειώση του αφορολογήτου. Αυτό προφανώς δεν μπορεί να το αντέξει, θα κάνει μια ηρωική έξοδο, θα καλέσει την αντιπολίτευση να πάρει θέση και θα πάει σε εκλογές. Είναι το γνωστό ποίημα το οποίο έχει κάνει και στο παρελθόν. Παρότι ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019, εγώ πιστεύω ότι η ρευστότητα των εκλογών παραμένει, το παιχνίδι που κάνει η κυβέρνηση με το χρόνο των εκλογών παραμένει και πιθανόν να οδηγηθούμε σε ενιαίες εκλογές για να θολώσει το τοπίο και να θέσει τα δικά της διλήμματα στον ελληνικό λαό” συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

“Τα λόγια μας να είναι μετρημένα. Άκουσα χθες κάποιον υπουργό να λέει ότι δεν θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα των δύο στρατιωτικών. Όταν το λέει ο δικός μας υπουργός, τι παραπάνω να πει ο κ. Εντογάν; Τις εκτιμήσεις τις δικές μας όταν λέγονται δημόσια, τις ακούν οι γείτονες και πράττουν αναλόγως. Πρώτοι εμείς συζητήσαμε για ανταλλαγή των στρατιωτικών. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί” τόνισε.

“Δεν έπρεπε το ΝΑΤΟ να παρέμβει μιας και έχει να κάνει με δύο χώρες της συμμαχίας; Πρέπει να πάρει θέση το ΝΑΤΟ και να το διευθετήσει. Τι να βρούμε; Με ποιον να καθίσουμε στο τραπέζι και τι να πούμε;” ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ.

loading...

4 thoughts on “Γιώργος Βλάχος: Από το φθινόπωρο μπαίνουμε σε χρονιά εκλογών

  1. Χ Ε Σ Τ Η Κ Α Μ Ε

    ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
    ΛΑΘΡΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ

  2. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕ 8,30.ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ…

  3. ΑΗΔΙΑ….ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ……….ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΤΗ,ΤΟΝ ΠΟΣΤΗ ΑΝΔΡΑ ΠΟΤΕ…….

  4. να πατε να γαμηθειτε εσεις και οι εκλογες σας ρεμαλια,στα παπαρια μας σας γραφουμε,κανενας δεν θα ψηφησει να πατε να παρετε ψηφους απο τα λαθρορομποτ που εισαγετε παλιογουρουνα

Comments are closed.