8 χρήσιμα κόλπα που μπορείτε να κάνετε στο αυτοκίνητό σας. Δείτε τα…

Εδώ είναι 8 συμβουλές και μυστικά που μπορείτε να κάνετε, την επόμενη φορά που θα μπείτε στο αυτοκίνητό σας. Το κάθε ένα από αυτά έχει την χρησιμότητα του και σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας.

Δείτε τις φωτογραφίες :

1. Φωτογραφίστε το αυτοκίνητό σας για να ξέρετε που το αφήσατε στο πάρκινγκ.
2. Τοποθετήστε ένα λαστιχάκι στην έξοδο του κλιματισμού για να βάλετε το κινητό σας.3. Αν θέλετε να ξεμυρίσει το αυτοκίνητό σας, απλά ανοίξτε ένα παράθυρο και ανοιγοκλείστε συνέχεια την αντίθετη πόρτα αρκετές φορές για να επιτρέψει τη ροή του αέρα.4. Χρησιμοποιήστε ένα φίλτρο καφέ και έναν καθαρότερο και αποτελεσματικό καθαρισμό της σκόνης από το αυτοκίνητό σας.
5. Αν θέλετε να έχετε λαμπερά φανάρια, καθαρίστε τα με οδοντόκρεμα.6. Για να αποτρέψετε μια γρατσουνιά να μεγαλώσει, καλύψτε την με βερνίκι νυχιών.7. Εάν είστε έτοιμοι να σπάσετε τα νύχια σας προσπαθώντας να ανοίξετε το δαχτυλίδι του κλειδιού του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα αποσυρραπτικό.8. Τοποθετήστε το κλείδωμα ελέγχου στο κεφάλι σας, αυτό αυξάνει το εύρος για να βρείτε το αυτοκίνητό σας σε ένα γεμάτο χώρο στάθμευσης.

Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]