Η Χρυσή Αυγή απειλείται με αποβολή από τις συνεδριάσεις της Βουλής

Το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγό ενδέχεται να κοστίσει στην ΚΟ του κόμματος, καθώς θα εξετασθεί η εφαρμογή του μέτρου της αποβολής της για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τις συνεδριάσεις.

«Αν αυτά συμβαίνουν στη Βουλή, φανταστείτε τι συμβαίνει στην κοινωνία και τι θα συμβεί αν εμείς δεν στείλουμε το μήνυμα ότι δεν ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά την ομιλία του μετά το επεισόδιο.

«Αυτό το μίσος με χαρακτηριστικές εκφορές για προδότες και κρεμάλες, δείχνουν στρατηγική έντασης. Αυτή η στρατηγική, για να αποδυναμωθεί δεν θα πρέπει απλώς να περιθωριοποιηθεί και να αποκλειστεί θα πρέπει να καταγγελθεί με όλους του τόνους και όλη την δύναμη από όλο το πολιτικό σύστημα του συνταγματικού τόξου. Χωρίς συμψηφισμούς και χωρίς τακτικισμούς, οι οποίοι έδειξαν και στην Ευρώπη και στη χώρα μας πού οδηγούν, όταν το αυγό του φιδιού, συνεχώς -με την ατζέντα την οποία αναδεικνύεις και παράγεις- το ζεσταίνεις και του διαμορφώνεις την υπόσταση μιας μεγάλης επικινδυνότητας μέσα στη χώρα» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο κ. Βούτσης ζήτησε να ακολουθηθεί καταρχάς ο Κανονισμός για τα όσα είπε ο βουλευτής της ΧΑ, Ιω. Λαγός (σ.σ.παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας) και από κει και πέρα παραπομπή -με επίκληση του σχετικού άρθρου του Κανονισμού- για τη συλλογική παρουσία τής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΧΑ και τον χρόνο που αυτό θα συμβεί (σ.σ. αποβολή από τις συνεδριάσεις).

«Οι αναφορές αυτές, φαίνεται ότι αποτελούν συνέχιση μιας στρατηγικής έντασης, επίθεσης, διχασμού, μισαλλοδοξίας και επικινδυνότητας στις διεθνείς σχέσεις της χώρας, τις οποίες δυναμιτίζουν με τις δηλώσεις τους, έτσι ώστε να δημιουργούν τα αντισώματα και να ανατροφοδοτείται μία ένταση με τις πιο ακραίες δυνάμεις γκρίζων και άλλων πολύχρωμων λύκων στη γείτονα χώρα, αυτά όλα θα πρέπει να αποκαλυφθούν, να στηλιτευτούν, να απομονωθούν και να κολασθούν με τον πιο αυστηρό τρόπο από τον Κανονισμό της Βουλής, αλλά και στον δημόσιο λόγο», ανέφερε επίσης ο πρόεδρος της Βουλής.

Συνέχισε, λέγοντας πως «αυτό πρέπει να μας συνέχει όλους ως καθήκον. Εάν δεν το κάνουμε εμείς εδώ δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος, είτε σε απομονωμένες δικαστικές αίθουσες της περιφέρειας, είτε σε κωμοπόλεις και δήμους, είτε σε δρόμους όταν υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά κι αυτές οι νοοτροπίες».

loading...

12 thoughts on “Η Χρυσή Αυγή απειλείται με αποβολή από τις συνεδριάσεις της Βουλής

  1. Τη λένε ρε, ποιους θα αποβάλλεται αυτούς που ψήφισε ο λαός να τον εκπροσωπούν???? καλά είπε ο Μίκης Θεοδωράκης ο χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερός….. ου να μου χαθήτε….

  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ!

    ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ"!

    ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ "ΛΟΧΙΑ"!

    ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕ!

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΜΟΝΟ!!!)

    ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ…

    ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΨΕΥΤΙΑ

    ΑΠΑΤΗ

    ΚΛΕΨΙΑ

    ΜΙΖΑ

    ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ

    ΔΙΑΦΘΟΡΑ

    ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

    ΑΣΥΔΟΣΙΑ

    ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ

    ΑΔΙΚΙΑ

    ΑΝΑΡΧΙΑ

    ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

    ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ

    ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

    ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ

    ΑΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ

    ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

  3. Γιατι καλε θα αποβάλλεται τους βουλευτες της χρυσης αυγης;
    αφου λενε ψεμματα εσας τι σας πειραζει δημοκρατια εχουμε
    ο λαος στις επομενες εκλογες θα διωξει τη χρυση αυγη και θα
    κρατησει εσας το δημοκρατικο τοξο που λετε αληθειες που ποτε
    δεν εχετε κλεψει που ποτε δεν προδοσατε την πατριδα που ολοι
    οι ελληνες ζουνε πλουσιοπαροχα που εχουν σωστη παιδεια δουλειες
    ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη οι πολυτεκνοι απο τα επιδοματα γενουν κι αλλα παιδια τα νεα ζευγαρια παντρευονται επειδη το κρατος προνοια τους χορηγει δωρεαν σπιτι να μενουν για να μπορουν να δημιουργησουν οικογενειες προς ωφελος της πατριδας
    ανθη η γεωργια το εμποριο η ναυτηλια κανενα ζητιανο δεν βλεπεις στο δρομο οι μεταναστες εχουν ενσωματωθει και λιαζονται μεαξιοπρεπεια στα παρκα της αθηνας τα νοσοκομεια αγκαλιαζουν τους ασθενεις καμια απεργια δεν γινεται ολοι οι ελληνες πλεουμε σε πελαγη ευτυχιας τωρα τελευταια εχουμε και τα εθνικα θεματα που με τον κοτζια τον τζιπρα και τα παιδια της αντιπολιτευσης
    ολοι μαζι μια γροθια αντιμετωπιζουν τους εχθρους της ελλαδος
    η ελληνοτουρκικη φιλια εχει ξεπερασει και τη φιλια του δαμων και του φιντια και τωρα ασχολιοσαστε με τη χρυση αυγη ποιοι εσεις που καταφερατε την ελλαδα να την κανετε παγκοσμια κορωνιδα ντροπη κυριε βουτση ντροπη οχι τιποτα αλλο θα το μαθει και ο γιος σας και θα σας επιπληξει!!!!

  4. γιατι ρε χοντρε ταβερνιαρη του Ροτσιλντ αν αποβαλλετε την χρυση κραυγη με ποιον θα τσακωνεστε μετα για να μπουρδουκλωνετε τα προβατα?

  5. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΛΑΙΡΙΑ.ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ………………

  6. ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ,ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ,ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.

    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:ΣΤΙΣ 3 ΜΟΛΟΤΟΦ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ!!!

  7. Η Δημοκρατία τρέχει από τα μπατζάκια. Τόση πολλή Δημοκρατία πώς θα την αντέξουμε;;

  8. ΑΚΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΒΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 60% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ-ΚΛΕΦΤΙΚΟ-ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΑΝ ΕΓΓΥΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  9. Γιατι ακομα και ο κ.Καρατζαφερηs ο μεγαλοs αυτοs πατριωτηs ο οποιοs τοτε που πηρε τα λεφτα χωριs να δεσμευεται απ'αυτα δεν επρεπε να δεσμευεται καθολου πηρε καποια χρηματα που του προσφερε μια εταιρια καλα εκανε και τα πηρε!και μετα επρεπε να μαs βαλει στην κυβερνηση Παπαδημου να υπογραψει το πρωτο μνημονιο το αρθρο 1 λεει που παιρνει τα λεφτα με τουs κατωθι ορουs και ακομα χειροτερα αυτοs που μαs ξυπνσε για το διαμελισμο τηs Ελλαδαs αυτοs που ειχε το βιντεακι τηs Μπενακη κρατησει απο το αρτ και μαs το εδειχνε μερα νυχτα που λεει θα συμβουν τα εξηs γεγονοτα στον Παπουλια η κ.Μπενακη 8-2-2005 που κοιμομασταν ολοι ορθιοι.Και λεει τα εθνικα συνορα θα περιοριστουν χαριν τηs ειρηνηs και τηs ευημεριαs και τηs ασφαλειαs στην διευρημενη ευρωπη.τι μαs λενε τωρα;και λενε η Μακεδονικη οι Σλαυοι που γιορταζουνε τη σφαγη του Ιλιντεν των Ελληνων..τουs κομιτατζηδεs τουs εχουν ηρωεs τουs και εμειs εξακολουθουμε να κοιμομαστε;
    Ακουστε λοιπον τι ειπε ωραιο ο κ.Καρατζαφερηs:οτι ειναι απαραδεκτα λεει τα εξωδικα γιατι ενημερωνουν τουs ελληνεs βουλευτεs μαs ειπανε απειλουν κανουνε ακουστε τι ΜΠΟΥΡΔΑ ακουγετε για να μαs αποκοιμησουν!απειλη ειναι οταν λεs σε καποιον οτι θα του κανειs κατι παρανομο και του δημιουργειs τρομο..η ενημερωση για τιs συνεπειεs του Νομου αν κανει κατι παρανομο ειναι ενημερωση δεν ειναι τιποτε αλλο τουs λενε οι Παμακεδονικεs οτι το αν δωσετε το ονομα κανετε δυο αδικηματα.Το Πρωτο ειναι Εσχατη Προδοσια και Τιμωρειτε συμφωνα με τον ποινικο κωδικα ο Νομοs το λεει με Ισοβια Καθειρξη και το δευτερο ειναι η αμεση συνεργεια σε επιβουλη εδαφικηs ακεραιοτηταs συνεργαζονται με τον εχθρο αυτοι κανονικα για 10 χιλιαρικα το μηνα πιστεψτε το ΝΑΙ!!!Δεν καταλαβαινουνε νομιζουν οτι ανηκουνε σε μια ελιτ και θα διασωθουνε!Και η αμεση συνεργεια στην επιβουλη εδαφικηs ακεραιοτηταs το λεει ο Ποινικοs Κωδικαs τιμωρειται με Θανατο!γιατι ειναι το αδιανοητο των αδικηματων δεν χωραει νουs ανθρωπου οτι θα υπαρξει ανθρωποs που θα ΠΡΟΔΩΣΕΙ με τετοιο τροπο την Πατριδα του και μαλιστα ψηφιζονταs και ακουστε τι μαs ειπε"ο κ.Βουτσηs με τον κ.Καρατζαφερη…Οτι λεει ειναι απαραδεκτο αυτα τα εξωδικα διοτι ειναι λεει οι βουλευτεs ψηφιζουν κατα συνειδηση και δεν μπορουμε εμειs λεει να τουs εκβιασουμε την συνειδηση τουs"!!!!!Λεει πουθενα το Συνταγμα οτι κατα συνειδηση μπορει καποιοs να δωσει εδαφη;Να το παρουν αποφαση αυτα τα ανδρεικελα οι προδοτεs που παριστανουν τουs κυβερνητεs πρακτορεs κανονικοι!ολωs τυχαιωs βεβαια οι τρειs πριν απο κανα μηνα δεν ειπανε ΚΙΧ!!!Ουτε τα ΜΜΕ που ενδιαφερονται για την πληροφορηση μαs ουτε οι ιδιοι ουτε φοβηθηκαν ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια ηταν αποφασισμενοι ποτε ξεσπασε η θυελα;;;Οταν μοιραστηκαν τα πολλα εξωδικα στουs βουλευτεs..γιατι τα βουλευτακια τα κακομοιρακια λενε ρε φιλε για 10 χιλιαρικα δεν θα φαω και καμμια σφαιρα στο κεφαλι!Φοβηθηκανε τα βουλευτακια καταλαβατε ποιουs ψηφιζετε;Φοβηθηκανε οτι μια φορα θα Εφαρμοστει ο ΝΟΜΟΣ!Εχουνε συνηθισει την ατιμωρησια και σου λεει ελα τωρα που σιγα θα τα δωσουμε εμειs ολα!εχουμε την κονομα εδω φοβερη κονομα 10 χιλιαρικα τον μηνα επι 4 χρονια ακουστε ποσο ΦΤΗΝΙΑΡΗΔΕΣ ητανε!
    Τολμαει ο Καρατζαφερηs και ο καθε βουλευτακοs να πει οτι η ανεξαρτησια τηs συνειδησηs του λεει δεν βαλεται απο τα εξωδικα οχι η ανεξαρτησια τηs συνειδησηs δεν εχει αν ειναι πρακτοραs του εχθρου δεν εχει ανεξαρτησια τηs συνειδησηs για να δωσει εδαφη τηs Ελλαδαs αλλου!Δεν εχει ανεξαρτησια συνειδησηs για να οδηγησει σε γενοκτονια τον Ελληνικο Λαο!Και αν το κανει να το ξερει κανει αδικηματα που τα περιγραφει και τα τιμωρει ο Ποινικοs Κωδικαs!
    Αλλα δεν θα ανεχτουμε να μαs παρουν ουτε σπιθαμη γηs να το ξερουν αυτο ο Ελληνικοs Λαοs δεν ΗΤΤΑΤΑΙ να το παρουν χαμπαρι και να το χωνεψουμε και οι ΒΟΥΤΣΗΔΕΣ και οι ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ!!!
    Και ολοι αυτοι που νομιζουνε οτι θα τουs επιτρεψουμε ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!

  10. Προτιμώ χρυσή αυγή πάρα εσάς τα ανθελληνικά αριστερά σκουλικια που μας φέρατε και τα λαθροπηθικια στην χώρα μας

  11. Δεν το ξερετε συριζοκουρουδα και εσεις κουραδονεοδημοκρατες και ολο το κακο συνεπαντεμα των αλλων κομματων,οτι η επομενη επιλογη του λαου στις επομενες εκλογες θα ειναι η χρυση αυγη?Δεν εχει αλλη επολογη,οσο και αν σας ξυνιζει.Περαστικα σας.Οτι σπειρατε,αυτο θα παρετε.

  12. ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙΑΠΑΤΕΡΩΝΕΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΩΛΟΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Comments are closed.