Κατρούγκαλος: Αν προσπαθήσει ο Ερντογάν να κάνει πιόνια τους Έλληνες στρατιωτικούς θα το πληρώσει

"Αν προσπαθήσει ο Ερντογάν να κάνει πιόνια τους Έλληνες στρατιωτικούς θα το πληρώσει" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Είναι μια περίοδος που όχι απλώς η Τουρκία είναι εκτεθειμένη σε πολλά μέτωπα, αλλά και απομονώνεται από διεθνή παραδοσιακά της στηρίγματα. Εμείς δεν πρέπει να συμβάλλουμε στην κλιμάκωση της έντασης, στέλνοντας όμως ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ψυχραιμίας. Με ζητούμενο στο τέλος αυτού του ψυχολογικού μπραντεφέρ να είναι η διεθνής θέση της δικής μας χώρας ενισχυμένη" ανέφερε ο υπουργός.

"Κανείς κάνοντας τον νταή στα διπλωματικά πράγματα δεν κέρδισε ποτέ" και συμπλήρωσε "Προφανώς δεν βοηθάει όταν ένα στέλεχος της ΝΔ λέει ότι πιστεύει τον Ερντογάν αντί του Τσίπρα, ένα άλλο στέλεχος να λέει ότι η δική μας προκλητικότητα συμβάλλει στην ένταση στο Αιγαίο".

"Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να επέμβει και να δώσει άλλη τροπή στα πράγματα. Τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά. Αν επιχειρήσει ο Ερντογάν να κάνει πιόνια τους Έλληνες στρατιωτικούς θα το πληρώσει η Τουρκία σε μεγάλη αιμορραγία διπλωματικού κύρους. Και τότε θα δούμε πως θα αντιδράσουμε" είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Ναι, στείλτε τον καρανίκα που έχει μεγάλη πολεμική πείρα, που την απέκτησε όταν υπηρετούσε στα ΛΟΚ στον στρατό, να καθαρίσει....! Και μην ξεχάσει να πάρει και λίγη φουντίτσα για ώρα ανάγκης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΛΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ..
  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΒΙΛΛΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΚΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ''ΙΑΣΙΣ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΝΕ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΛΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΛΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΔΛΔ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]