SIEMENS -- NOVARTIS

Well - Well - Well What have we here ?
Τα ιδια Παντελή μου τα ιδια Παντλάκη μου.


Σύμπτωση Α. η μια καλοστημένη - σκευωρία ? Να βγουν ολοι πολιτικοί και Μ Μ Ε και να αχσολούνται με δωροδικίες. Δεν θέλω να υποτιμήσω την σημασία τις διαφθοράς και των δωροδοκιών. Αλλά το ερώτημα ειναι γιατί μια μέρα απο την μεγαλειώδη διαμαρτυρία - συλλαλητήριο ?
Και τα κατάφεραν να παραπλανούν την κοινή γνώμη. Κανένας δεν μιλάει για το Μακεδονικό τι και αν δίνη την ψυχή του ο Μικης Θεοδωράκης στο Συνταγμα τι και αν δακρύζει ο Τριανταφυλλος στο Τοροντο τι και αν κάνει πορείες ο Δημητρούλιας στην Μελβούρνη.


Οι ποι πολλοί πολιτικοί εχουν αποφασήση να δωρίσουν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.--------Διότι περί αυτού πρόκειται . Δωρίζουν την Μακεδονία δωρίζουν ενα κομμάτι της Ελλάδας.


Δεν θέλω να υποστηρίξω την Novartis. Η Novartis ειναι ένοχη οπως ηταν και η Siemens - Mercedes - Volkswagen για διάφορες παραβάσεις του Αμερικανικού νόμου. Η Novartis θα τιμωρηθεί οπως και οι άλλες αλλά οχι στην Ελλάδα. Θα τιμωρηθεί και θα πληρώση πρόστιμο στην Αμερική απο τα κέρδη που εκανε στην Ελλάδα οπως εκανε και η Siemens..
Στην Ελλάδα ολα θα ξεχαστούν μετά απο το ψήφισμα για το ονομα. Εχουμε το παράδειγμα της Siemens φωνές καυγάδες επιτροπές και στο τέλος ολοι αθώοι.. Το ιδιο και με την Novartis διοτι ολη η υπόθεση ειναι τόσο καλοστημένη μόνο και μόνο να ψηφίσουν να δωρίσουν το ονομα να δωρίσουν την Μακεδονία να δωρίσουν ενα κομμάτι της Ελλαδας στους Σκοπιανούς.


Και ολη αυτή η καλοστημένη σκευωρία ειναι διότι φοβούνται τον Στρατηγό Φράγκο η Μακεδονία και τα συνφέροντα της Ελλάδας δεν τους ενδιαφλερει. Οπως αποκάλυψε ο Αλέξης με την ( αν δεν κάνω λάθος ) συνάντηση που ειχε με τον Μητσοτάκη το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι το δικό τους συμφέρον.
Το μόνο που ειχε στο μυαλό του ο Κυριάκος ηταν μήπως κάτι πάει στραβά και του χαλάσουν το μαγαζάκι που λέγετε Νεα Δημοκρατία.
Το ξέρουν οτι ο Ελληνικός λαός δεν θα συγχωρέση ποτέ μια τέτοια προδοσία.
Τρέμουν και μόνο με την ιδέα οτι υπάρχει πιθανότητα να κάνει κόμμα ο Στρατηγός Φράγκος. Το ξέρουν οτι θα σαρώσει την Μακεδονία ( και υπολοιπη Ελλάδα ) και Θράκη . Το ξέρουν οτι οι δικοί τους υποψήφιοι δεν θα βρούν ειτε τα δικά τους ψηφοδέλτια στις κάλπες.


So φιλοι μου οπως ελεγε ο Χοτζας . Ο καβγάς γυναίκα ηταν για το πάπλωμα το δικό μας.
Οπως με τη Siemens ετσι και με τη Novartis δεν θα τιμωρηθεί κανείς !! Αλλωστε πως να τιμωρηθεί κάποιος οταν υπάρχει νόμος που τον αθωώνη πριν κάνει την παράβαση ( σχεδόν ) Δεν αναφέρομαι στον νόμο Βενιζέλου για υπουργούς αλλά στον νόμο που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι το Σ τ Ε .
Και λογικά θα αναρωτηθείτε για πιο νόμο μιλάς? Δεν ακούσαμε - διαβάσαμε τίποτα. Και εγώ δεν άκουσα ειτε διάβασα τίποτα στα μεγάλα Ελληνικά Μ Μ Ε . Αλλά διάβασα ενα στιχάκι του Λεωνίδα Ανδριανού στους Αρκαδικούς Ορίζοντες.
Σας το μεταφέρω οπως ειναι δημοσιευμένο.....


Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας απαγορεύονται οι αναδρομικοί φορολογικοί ελεγχοι πέραν της 5 ετιας για διάφορες υποπτες λίστες και υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής. Που συμαίνει πολύ απλά ξεχάστε τις λίστες Λαγκάρντ υποθέσεις μεγάλων εργων ( Ολυμπιακοι Αγωνες ) που υπήρχε μεγάλη διαφθορά και φοροδιαφυγή. Κανονικά θα γίνονται οι ελεγχοι για περίπτερα - Λαϊκές Αγορές και στους πωλητές πασαντέμπου.


Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ πάντος νοιώθο μια αηδία και αγανάκτηση βλέποντας αυτο το τσίρκο στην Ελληνική Βουλή για ολους εκει μέσα που ήταν και ειναι οι κύριοι υπαίτιοι για την σημερινή κατάντια παριστάνουν τους αθώους και πολεμάνε - θέλουν να μας πείσουν οτι θα γίνουν και θεραπευτές.
Χαρείτε τους στο video Xipna Agathokli
Peter Triantafyllos Toronto Feb 11 2018
XIPNA AGATHOKLH


https://www.facebook.com/basilis.kallis/videos/10205859690483351/


Το ξέρω οτι ενοχλώ και οποιος ενοχλείται πολύ να μου πει να τον βγάλω απο τη λίστα.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]