Πάει με… σφυγμό στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Στην καλύτερη εμφάνισή του εδώ και καιρό, ο Ολυμπιακός επικράτησε με το γκολ του Οφόε… μόνο 1-0 του Πανιωνίου, που γλίτωσε από συντριβή λόγω Κότνικ και Γκιοατά. «Τσουβάλια» γκολ έχασαν οι Πειραιώτες.«Ζωντανός» πριν τον ΠΑΟΚ!

Στην επιστροφή του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του, μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Ολυμπιακός έβγαλε όρεξη και προσπάθεια στο παιχνίδι του, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στο άδειο -λόγω της τιμωρίας- «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν «τσουβάλια» γκολ, προκειμένου να… ξεμπουκώσουν για τα καλά!

Ακόμη και έτσι, με το τέρμα του κεφάτου (μετά από καιρό) και κορυφαίου της αναμέτρησης, Οτζίτζα Οφόε, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις νίκες, έπειτα από τρεις σερί αγωνιστικές και θα πάνε στην Τούμπα με αναπτερωμένη ψυχολογία, ώστε να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν -εν αναμονή, φυσικά, και της εκδίκασης της έφεσης για το -3.

Από τους καλύτερους της αναμέτρησης και οι Ταχτσίδης, Μάριν, απίστευτες ευκαιρίες έχασε ο Ανσαριφάρντ, με τον Κότνικ, αλλά και τον Γκιοατά, να σώζουν τους -ελλιπέστατους, η αλήθεια είναι- Νεοσμυρνιώτες από πολύ «βαρύ» σκορ στο Φάληρο, και τον Ολυμπιακό να τελειώνει το ματς με 26 τελικές!

loading...