Δεν πολεμάς με λιανοτούφεκα όταν ο άλλος σου φέρνει κανόνια

Ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, λευκό ποινικό μητρώο, διαπλοκή, κάθαρση, όλα στο φως και άλλες τέτοιες γνωστές κορώνες Τσιπραίϊκες.

Δεν μας ανησυχεί το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είναι μονότονος, ότι παντού και πάντα λέει τα ίδια. Δεν μας κάνει εντύπωση που είναι καλός «πωλητής» της «καθαρότητας της Αριστεράς». Στη λογική όποιος δεν είναι αριστερός είναι λαμόγιο, θα κινηθεί το επόμενο διάστημα, κι όποιος θέλει να τον ακούσει και να τον ψηφίσει μια χαρά για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό που μας ανησυχεί είναι το γεγονός ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να ρίξουν την κυβέρνηση, με νόμιμο εννοείται τρόπο. Δεν ασχολείται κανείς με το τι έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση στο παρασκήνιο.

Και μην μας πει κανείς ότι δεν υπάρχει παρασκήνιο. Ότι δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα σκάνδαλα που πρέπει να βγουν στο φως.

Δεν μπορεί ολόκληρη Νέα Δημοκρατία να μην έχει τους μηχανισμούς που θα μπορούν να αποκαλύπτουν το σαθρό σύστημα που έχει στήσει ο Τσίπρας και η παρέα του από το 2012 και μετά.

Κανείς δεν μπορεί να αποκαλύψει τι ήταν εκείνα τα περίεργα ταξίδια του Παππά με το ιδιωτικό αεροσκάφος ενός «περίεργου» τύπου;

Κανείς δεν μπορεί να μάθει ποιος κρύβεται επιτέλους πίσω από την off shore της Αυγής;

Κανείς δεν θα μας πει για μέγα σκάνδαλο με εμπλεκόμενο υπουργό;

Δεν μπορεί αυτή η ρημάδα η αντιπολίτευση να μάθει αν υπάρχει σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή δικαστική έρευνα για μεγάλο επιχειρηματία που συνδέεται με τον ΣΥΡΙΖΑ; Πώς τα ξέρουμε εμείς και στην Πειραιώς κοιμούνται με τα τσαρούχια;
Για να μη μιλήσουμε για το μέγα σκάνδαλο με τον Βαρουφάκη και την καταστροφή που υπέστη η χώρα. Κανείς δεν μπορεί να μάθει ποιοι ευνοήθηκαν από εκείνα τα παιχνίδια στις αγορές και τα νομίσματα; Κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ πριν και μετά το δημοψήφισμα, η ΝΔ δεν πήρε ποτέ χαμπάρι;

Αυτό που λέμε είναι ότι δεν πολεμάς με λιανοτούφεκα όταν ο άλλος σου φέρνει κανόνια. Δεν κοιμάσαι και ξαφνικά βλέπεις ότι σου πήραν το σπίτι, τη γυναίκα, τα παιδιά και ό,τι άλλο μπορούν.

Δεν είναι αποδεκτό να τσακίζει ο Τσίπρας τους πάντες με το δήθεν ηθικό του πλεονέκτημα και να τον αφήνουν ανεξέλεγκτο να κουνάει σημαίες διαφάνειας.

Επιτέλους ας αντιπαρατεθούν πριν τους πάρει φαλάγγι η Αριστερά και δεν ξέρουν από πού να φυλαχτούν.

πηγη

loading...