Εμφανίστηκαν οι Τσάμηδες και απειλούν με εισβολή!

Άντε επιτέλους, δώστε μας την αφορμή να σας στείλουμε στην Παλαιολιθική εποχή (όπου ανήκετε) εντός 6ώρου ...
Μόλις συμφώνησαν Ελλάδα-Αλβανία για την οριοθέτηση της ΑΟΖ εμφανίστηκαν οι Τσάμηδες και απειλούν με εισβολή!

Επεκτείνονται οι απειλές ενάντια στην Ελλάδα και έτσι μετά τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς τώρα έχουμε τους τσάμηδες της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς», με αρχηγό τον Φεστίμ Λατό (Festim Lato) να προβάινουν σε πολεμική απειλή εναντίον των Ελλήνων και να δημοσιοποιούν ότι έχουν έτοιμο «στρατό εισβολής»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φεστίμ Λατό (Festim Lato) δεν αναγνωρίζεται από το κόμμα των τσάμηδων το PDIU στην Αλβανία καθώς αποκαλούν τον ίδιο και τους οπαδούς του «μαϊμού-τσάμηδες» όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Διαχειριστής της εν λόγω σελίδας έγραψε ένα σχόλιο για στο οποίο αναφέρεται στον «φόβο της Ελλάδας» από «επιθέσεις των τσάμηδων από τον Βορρά».

Στο ίδιο σχόλιο παραθέτει δήλωση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που δεν τον κατονομάζει, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «αυτό που έγινε στο Κουμάνοβο των Σκοπίων, θα μπορούσε να γίνει και στη βόρεια Ελλάδα από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται ««Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς» – (Ushtria Çlirimtare e Çamërisë ή με τα αρχικά «UÇÇ»).

Ο διαχειριστής της ίδιας «αλβανοτσάμικης» σελίδας στο Facebook έγραψε ακόμα ότι «ως υπουργός Άμυνας της Κυβέρνησης της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» σας ενημερώνω ότι αυτός ο στρατιωτικός σχηματισμός δεν είναι είδηση αλλά μια υπάρχουσα δομή του υπουργείου της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και δημιουργήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης της Τσαμουριάς και με έγκριση από το κοινοβούλιο…».

Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που αυτοί οι τύποι «ξεφύτρωσαν» τώρα που η Αλβανία είναι έτοιμη να υπογράψει μέχρι τον Απρίλιο την συμφωνία οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Ελλάδα και την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

Πάντως δεν είναι προς υποτίμηση καθώς πρόκειται για παραστρατιωτικό σώμα το οποίο θα μπορούσε να προξενήσει πολύ σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα αφού δεν ελέγχεται από τον επίσημο κομματικό φορέα των Αλβανοτσάμηδων στην ΑΛβανία, που σημαίνει ότι εξυπηρετούν άλλες επιδιώξειςΣτην κεντρική φωτογραφία ένα «άγημα» από Αλβανοτσάμηδες του UÇÇ παρατάσσεται κάπου στην Ολλανδία.Ο Φεστίμ Λατό, ποζάρει ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα. Όταν δεν συστήνεται ως «πρόεδρος» της… Θεσπρωτίας κυκλοφορεί και ως «Κομαντάντ Τσάμι» (Komandant Cami). Δεν είναι ανέκδοτο, έτσι συστήνεται.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. μάθανε ότι γαμιόμ@@@@ πλάκωσαν και οι γύφτοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΨΙΜΟ ΣΕ ΦΟΥΡΝΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΖΩΑ....ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. o Ραμπο της Αλβανιας ο κοντος πολυ μαγκια να ουμμμμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα σύνορα μη τα φοβάστε, την ... "πλάτη" μας να φοβάστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ψοφίμι σίγουρα έχετε δει στο δρόμο, τα κοράκια τα έχετε δει πως μαζεύονται από γύρω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. το πρωτο σχολιο ειναι ολα τα λεφτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ…ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ( ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ) ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ! (ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΝΕΟΣ ΣΩΡΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ)
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
  fetim-lato3

  Επεκτείνονται οι απειλές εναντίον της Ελλάδας.
  Μετά τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς τώρα έχουμε τους τσάμηδες της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς», με τον φερόμενο ως «αρχηγό» Φεστίμ Λατό (Festim Lato) να προβαίνει σε πολεμικές απειλές εναντίον των Ελλήνων πως έχουν έτοιμο «στρατό εισβολής»!

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φεστίμ Λατό (Festim Lato) δεν αναγνωρίζεται από το κόμμα των τσάμηδων, το PDIU στην Αλβανία, καθώς αποκαλούν τον ίδιο και τους οπαδούς του «μαϊμού-τσάμηδες» όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.  Διαχειριστής «αλβανοτσάμικης» σελίδας έγραψε ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στον «φόβο της Ελλάδας» από «επιθέσεις των τσάμηδων από τον Βορρά».

  Στο ίδιο σχόλιο παραθέτει δήλωση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που δεν τον κατονομάζει, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «αυτό που έγινε στο Κουμάνοβο των Σκοπίων, θα μπορούσε να γίνει και στη βόρεια Ελλάδα από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται ««Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς» – (Ushtria Çlirimtare e Çamërisë ή με τα αρχικά «UÇÇ»).

  Ο διαχειριστής της ίδιας «αλβανοτσάμικης» σελίδας στο Facebook έγραψε πως «ως υπουργός Άμυνας της Κυβέρνησης της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» σας ενημερώνω ότι αυτός ο στρατιωτικός σχηματισμός δεν είναι είδηση αλλά μια υπάρχουσα δομή του υπουργείου της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και δημιουργήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης της Τσαμουριάς και με έγκριση από το κοινοβούλιο…».

  Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που αυτοί οι τύποι «ξεφύτρωσαν» τώρα που η Αλβανία είναι έτοιμη να υπογράψει μέχρι τον Απρίλιο την συμφωνία οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Ελλάδα και την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.  Πάντως δεν είναι προς υποτίμηση καθώς πρόκειται για παραστρατιωτικό σώμα το οποίο θα μπορούσε να προξενήσει πολύ σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα αφού δεν ελέγχεται από τον επίσημο κομματικό φορέα των Αλβανοτσάμηδων στην ΑΛβανία, που σημαίνει ότι εξυπηρετούν άλλες επιδιώξεις

  alvanotsamides1

  Στην κεντρική φωτογραφία ένα «άγημα» από Αλβανοτσάμηδες του UÇÇ παρατάσσεται κάπου στην Ολλανδία.  festim_lato

  Ο Φεστίμ Λατό, ποζάρει ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα. Όταν δεν συστήνεται ως «πρόεδρος» της… Θεσπρωτίας κυκλοφορεί και ως «Κομαντάντ Τσάμι» (Komandant Cami). Δεν είναι ανέκδοτο, έτσι συστήνεται.

  http://www.unpolitical.gr/2018/02/blog-post_93.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. vre karagkiozidesedo ta valame me perses ,germanou .italous ka esas tha fovithoume?ena matso skoupidia.?

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]