Και στην θέση της πρώην Γιουγκουσλαυίας – που την διαμελίσανε χειρουργικά με πρώτους τους Γερμανούς το 1991- ποία χώρα βάζουν.???

H Γερμανία μέσω του διαδρόμου των προτεκτοράτων της Σλοβενία- Κροατία θα υποστηρίξει τον αντιπερισπασμό που θα πραγματοποπιήσουν οι Τούρκοι με βραχίονα την Αλβανία και τα Σκόπια. Το Νάτο – η ΗΠΑ δηλαδή- συμψήφισε τις πληρωμές που δεν έκανε χρόνια η Γερμανία ,
με τον ενίσχυση του αντιπερισπασμού , στις μερθοδεύσεις των ΗΠΑ στο Αιγαίο με δόρυ την Τουρκία. Οι ΗΠΑ θέλουν Κουρδικό κράτος-από εποχή Μπούς προσδιορίστηκε- και ταυτόχρονα επέκταση της Τουρκίας στα Δυτικά και μεγέθυνση της Αλβανίας στα Νότια και στο Κόσσοβο- και ταυτόχρονα στο διαίρει ( αλλά πρώην Γιουγκουσλαυία) μεγέθυνση των Σκοπίων πρός τα Νότια, για μα πάψουν οι Αλβανικές διεκδικήσεις στα Σκόπια. Και στην θέση της πρώην Γιουγκουσλαυίας – που την διαμελίσανε χειρουργικά με πρώτους τους Γερμανούς το 1991- ποία χώρα βάζουν.??? Ακόμα δεν φαίνεται καθαρά το θέμα της Ανατολικής Μακεδονίας και Ελληνικής Θράκης που είναι τα σύνορα με την Βουλγαρία. Υπάρχουν όμως λόγοι ίσως ασυνενοησίας ΗΠΑ- Γερμανίας κυρίως ,που εκεί το πράγμα είναι μπερδεμένο παρά την πρωτοκαθεδρία διεκδίκησης της Τουρκίας στην Δυτική Θράκη.

αναγνωστης

loading...