Σπ. Δανέλλης: «Βέβαια θα ψήφιζα ονομασία "Δημοκρατία της Μακεδονίας"» ....ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ !

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης απάντησε πως «βέβαια» θα ψήφιζε πρόταση με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Οπως υποστήριξε είναι μία ευκαιρία να λυθεί η διαμάχη, καθώς «επαναπαρουσιάζεται το πακέτο Πινέιρο, που με τόσο άφρονα τρόπο απορρίψαμε το 1992».

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο με την πρόταση «Δημοκρατία της Μακεδονίας», η κυβέρνηση μπορεί να χάσει τη δεδηλωμένη, λόγω της δήλωσης Καμμένου ο Σπ. Δανέλλης είπε ότι θα ψηφίσει υπέρ μιας τέτοιας ονομασίας, διότι τα εθνικά θέματα μπαίνουν πάνω από όλα.

Μάλιστα επικαλέστηκε τον Λεωνίδα Κύρκο, που είχε ιδρύσει το «μέτωπο λογικής», ο Σπ. Δανέλλης είπε πως «η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική» καθώς «υπήρχαν κατά το Βυζάντιο και σλαβικές περιοχές της Μακεδονίας».

Ο βουλευτής του Ποταμιού υπενθύμισε ότι σε λίγο κλείνουμε 30 χρόνια από τότε που προέκυψε το ζήτημα. «Ελάχιστες χώρες δεν έχουν αναγνωρίσει τη FYROM ως Δημοκρατία της Μακεδονίας. Για σχεδόν 30 χρόνια θεωρούμε ότι κινδυνεύει η Μακεδονία από κάποιους Σλαβομακεδόνες οι οποίοι έτσι ήξερα ότι λέγονται κι έτσι διεκδίκησαν αμέσως μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας». Υποστήριξε ότι «δημιουργήσαμε ένα θέμα, με μεγάλο κόστος, χωρίς κανένα όφελος εκεί που δεν υπήρχε».

Σχολιάζοντας τη νέα γενιά της FYROM, ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε ότι μεγάλωσαν μέσα σε έναν αλυτρωτισμό ο οποίος τους έλεγε ότι η χώρα τους κινδυνεύει από ένα γείτονα που αμφισβητούσε την ύπαρξη και το δικαίωμά τους να υπάρχουν ως μια ανεξάρτητη χώρα. Σύμφωνα με τον κ. Δανέλλη ο αλυτρωτισμός αυτός, της νέας γενιάς οφείλεται «στη λανθασμένη πολιτική την οποία εμείς ακολουθήσαμε, ενώ ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι της ενδοχώρας μας, οικονομικά».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. KAMIA SXESI OI SKOPIANOI ME TUS MAKEDONES.PROSOXI PULIMENOI ANTHELINES POLITIKOI TU KOLU.MIN PRODOSETE TO ONOMA MAKEDONIA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. kύριε Δανέλλη, λίγη ντροπή δεν θα Εβλαπτε ούτε εσάς ούτε και τη Χώρα, και καλά θα κάνετε πριν απολύσετε τη γλώσσα σας να λέει ηλιθιότητες, να βάζετε το μυαλό σας πρώτα, με αυτόν το τρόπο ίσως βοηθηθείτε να σώσετε έστω και λίγη από την ολιγοστή αξιοπρέπειά σας. κατά τα άλλα και πάλη Ντροπή να βρίσκεστε στα έδρανα της Βουλής αντί να φιλάτε Γίδια,

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]