Συγκλονιστικός Φασούλας: «Έτσι νίκησε ο γιος μου τον καρκίνο»


Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, ότι η οικογένεια του Π. Φασούλα έδινε μια μεγάλη μάχη. Ο παλαίμαχος αθλητής, για πρώτη φορά μιλάει ανοικτά για την περιπέτεια του γιου του με τον καρκίνο και συγκλονίζει.


Νικητής από την μάχη με τον καρκίνο, βγήκε ο γιος του Παναγιώτη Φασούλα που έκλεισε τα 18 του χρόνια, με τον πρώην μπασκετμπολίστα και πρώην δήμαρχο Πειραιά, να μιλάει για πρώτη φορά ανοικτά για την περιπέτεια που είχε η οικογένεια του.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, μίλησε στην Κατερίνα Λάσπα και το Novalife και αποσπάσματα από τη συνέντευξη του, δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Espresso».

«Εμείς δεν το λέγαμε για να μη φέρουμε τον Γιάννη σε δύσκολη θέση. Όμως μου το ζήτησε εκείνος, γιατί θέλει να γίνει γνωστό τώρα που έγινε 18 ετών.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2004, με το τσουνάμι της νοτιανατολικής Ασίας, διαγνώστηκε ο Γιάννης… Είναι πολύ πιο ισχυρό να θυμάσαι πότε ξεκίνησε χημειοθεραπεία το παιδί σου από το πότε έχεις επέτειο γάμου ή πότε εκλέχτηκες βουλευτής. Δεν είναι τόσα σημαντικά αυτά… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σκεφτείς -για οποιονδήποτε άνθρωπο- ότι θα χάσεις το παιδί σου.

Διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Μπήκαμε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού”, το οποίο είναι εξαιρετικό νοσοκομείο, με εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, και ξεκίνησε τις θεραπείες. Μείναμε τέσσερις μήνες. Έγινε μια επιπλοκή που δεν υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί. Η Μάσα αποφάσισε οτι πρέπει να πάμε στο παιδικό νοσοκομείο “Saint Jude” στο Μαϊάμι. Κινήσαμε γη και ουρανό για να μας δεχθεί, καθώς είναι πολιτική τους να μη δέχονται παιδιά που έχουν ήδη αρχίσει θεραπεία κάπου αλλού. Τετάρτη βράδυ μας δεχτήκανε και Παρασκευή πρωί φύγαμε με πτήση για Άμστερνταμμ κι από εκεί για Μέμφις, για να μείνουμε κανένα τρίμηνο, αλλά μείναμε πέντε χρόνια».
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :