ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ Η ΙΣΚΡΑ

ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΛΗΚΤΑ...H iskra.gr με ανάρτηση στις 4/1 κατάφερε να πάρει την πιο δουλοπρεπή (ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός!) στάση που θα μπορούσε να..,
πάρει στο θέμα της έκδοσης των Τούρκων πραξικοπηματιών, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να την συγκαλύψει με μια απάτη που τα στελέχη της θα είχαν μάθει όταν φοιτούσαν στη Μεγάλη του Γένους Σχολή της Απάτης: του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, συγκρίνει την, πράγματι, δουλοπρεπή παράδοση του Οτσαλάν από τους Πάγκαλους της εποχής με την πιθανή (στην πραγματικότητα απίθανη) παράδοση των Τούρκων πραξικοπηματιών αξιωματικών στο «αυταρχικό καθεστώς του Ερντογάν».

Η σύγκριση όμως αυτή είναι βάσιμη μόνο για όσους είναι ανίδεοι για το τι σήμαινε η παράδοση Οτσαλάν (και σε ποιους!) και τι σημαίνει η, από μέρους της πιο δουλικής κυβέρνησης στην Υπερεθνική Ελίτ, άρνησης του δικαιώματος ασύλου στους πραξικοπηματίες αξιωματικούς.

Φυσικά δεν συζητάμε τον γελοίο ισχυρισμό της iskra.gr ότι «αναπόδεικτα φωτογραφίζονται ως πραξικοπηματίες οι Τούρκοι αξιωματικοί» σαν να μη φτάνει ότι οι αξιωματικοί αυτοί μόλις είδαν την αποτυχία του πραξικοπήματος, αντί να επιστρέψουν στις μονάδες του, όπως θα έκανε κάθε νομιμόφρων αξιωματικός, αυτοί κατέφυγαν με τα ελικόπτερά τους στην Ελλάδα!

Και φυσικά η iskra.gr με τη στάση της αυτή, έστω έμμεσα ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ CIA, όπως φαίνεται και στη συνέχεια της εν λόγω ανάρτησης.

Όμως, όταν οι Πάγκαλοι παρέδιδαν τον Οτσαλάν, όχι στους Τούρκους, αλλά απευθείας στη CIA αρχικά, αφού προηγούμενα τον είχαν παγιδεύσει, ο Οτσαλάν και οι Κούρδοι ήταν σύμβολο του αντι-ιμπεριαλιστικού αγώνα, που όλοι υποστηρίζαμε – γι’ αυτό βέβαια και το άγριο κυνηγητό τότε εναντίον τους.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΓράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]