Έκτακτη Ιερά Σύνοδος για το Σκοπιανό μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Την έκτακτη σύγκληση της δωδεκαμελούς Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για το Σκοπιανό αποφάσισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.

Τη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με δηλώσεις του στο ΘΕΜΑ 104,6 είχε ζητήσει να επανεξεταστεί η στάση της εκκλησίας για το θέμα μετά και το μεγαλειώδες συλλαλητηρίο της Κυριακής.
«Νομίζω ότι πρέπει να συζητηθεί στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο η συμμετοχή της Εκκλησίας ώστε τα πράγματα να συζητηθούν και να γίνει καλύτερη εκτίμηση» δήλωσε ο κ. Άνθιμος χαρακτηρίζοντας αποκαλυπτική την παρουσία των πολιτών.

Στην προηγούμενη συνεδρίασή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος είχε αποφασίσει ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η μη χρήση του όρου Μακεδονία ή παραγώγων του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ωστόσο, να εκφράζει την αντίθεσή του στη διοργάνωση των συλλαλητηρίων.

Κατά πληροφορίες η έκτακτη συνεδρίαση της 12μελους Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θα συγκληθεί την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

loading...

5 thoughts on “Έκτακτη Ιερά Σύνοδος για το Σκοπιανό μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

  1. οι μαυροι κορακες της ιερας Σιων οι προδοτες των λαων και οι υπηρετες του νεοταξιτικου σατανα μαζωχτηκαν για να χεσουν στο πτωμα της μακεδονιας

  2. OLI MAZI INE 16 MONON DIO ELLINES 14 EXOYN ETHNIKOTITA EBRAIKI KE INE STALMENI APO AMERIKI META TO 1980 ODE IERONIMOS INE O KIRIOS KIBERNON TIN ELLADA EKTELONTAS ENTOLES TIS KE TIS MASONIAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O TSIPRAS PANTA EKTELI META APO TON IERONIMO OLI I KIBERNISI INE IPO TIS ENTOLES IERONIMOY!!!

Comments are closed.