Ο Μητσοτάκης στον ΕΒΕΑ: Τελικός μας στόχος επενδύσεις, ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη – ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάγκη αλλαγής πολιτικής με μείωση της φορολογίας και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ΔΣ του ΕΒΕΑ.

«Ο τελικός μας στόχος είναι οι επενδύσεις και η ανάπτυξη σε συνδυασμό με κοινωνική αλληλεγγύη και το μέσο είναι οι μεταρρυθμίσεις, οι μειωμένοι φόροι και η αλλαγή μίγματος πολιτικής. Έχουμε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουν κάποιοι που απέτρεψαν την καταστροφή την οποία παραλίγο να προκαλέσουν οι ίδιοι.
Η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε με τους χαμηλότερους ρυθμούς της ευρωζώνης και δεν κατάφερε προχωρήσει σε μια θετική συγκυρία» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγορώντας την κυβέρνηση πως εφαρμόζει με το ζόρι τις μνημονιακές δεσμεύσεις υπερφορολογώντας τους πολίτες χωρίς να υλοποιεί ένα ευρύτερο θεσμικό πλαίσιο μεταρρυθμίσεων».

Όπως είπε υπάρχουν ακόμα σημαντικά προβλήματα στην αγορά ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων χρόνων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για πανηγυρισμούς προσθέτοντας πως δεν είναι συνταγή να υπερφορολογούμε και να ακολουθούμε πολιτική επιδομάτων, κάτι που όπως είπε, προκαλεί στρεβλώσεις.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δείτε το βίντεο:

loading...

8 thoughts on “Ο Μητσοτάκης στον ΕΒΕΑ: Τελικός μας στόχος επενδύσεις, ανάπτυξη και κοινωνική αλληλεγγύη – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΟΥΛΗ :

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ Α Ν Α Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ω Σ Η ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ :

    1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ = 28.000.000.000

    2) Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = 110.000.000.000

    3) Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ = 48.000.000.000

    4) Α. ΣΑΜΑΡΑΣ = 39.000.000.000

    5) ΑΛΕΞ.ΤΣΙΠΡΑΣ = 8.000.000.000

    ΟΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ….

    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΤΙ :

    ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡ- ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ " ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ", ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ !!!!!!!!!!!
    Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΩ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ
    ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΣΥ

  3. Δικός μας στόχος είναι να ξεφορτωθούμε εσένα και κάθε όμοιό σου.

    Οι αρχαίοι πρόγονοί μας ήξεραν καλά ότι οι ηγέτες τους ΕΠΡΕΠΕ να φοβούνται και γι αυτό σκότωναν ή εξόριζαν τους περισσότερους, ακόμα και για ψύλλου πήδημα.

    Στις μέρες μας, οι "πολιτικοί" θεωρούν ευλογία την εξορία (ξένοι είναι έτσι κι αλλιώς) και βγάζουν σπυράκια όταν ακούν υπόνοιες για ευθύνη υπουργών που τιμωρείται νομικά.

  4. Θα επενδύσουν στην Ελλάδα γιατί θα γίνουμε "ανταγωνιστικοί".
    Που σημαίνει ότι: οι μισθοί και οι κοινωνικές βοήθειες/ασφάλειες που έχουμε θα εξισωθούν με αυτά στην Κίνα και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες. Ωστόσο, εμείς είμαστε μέσα στην Ευρώπη και χρωστάμε στους ευρω-ναζί, οπότε, και τα ελάχιστα που θα βγάζουμε θα γυρνάνε πίσω στις κυρίαρχες ευρωπαϊκές χώρες σαν εξοφλήσεις δανείων (εμείς είμαστε η ευρωπαϊκή χώρα-δούλος).

    Οπότε, οι ευρωπαίοι θα έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αν πήγαιναν στην Κίνα θα έχαναν συνάλλαγμα. Τώρα απλά θα πρέπει να περιμένουν να εξαθλιωθούμε για να μας έρθουν ως σωτήρες-επενδυτές.

    Επομένως, δεν λέει ψέματα, απλά αυτό που λέει είναι ότι θα ψοφήσουμε της πείνας και μετά θα γίνουμε σκλάβοι που θα παλεύουν ολημερίς για επιβίωση. Εδώ που τα λέμε, με τέτοια μυαλά που έχουμε, δεν αξίζουμε και τίποτα καλύτερο…

  5. ΓΥΦΤΕ 9.37,
    Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.
    ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΑΓΓΕΛΙΚΗ" Η' ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ? Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΛΑΚΑ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΠΟΛΥ…ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ…ΣΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ …ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ… "ΑΦΕΝΤΙΚΟ".
    ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ "ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΝΤΙΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΜΕ" ΜΕ ΤΑ…ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΕ… "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ".
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ, ΘΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΑΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ …ΣΕΝΑΡΙΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΝ "ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ", ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ" ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Η…."ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΒΕΛΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟ "ΚΟΜΜΑ" "ΔΙΚΟ" ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ…ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ…ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ "ΑΦΕΝΤΙΚΑ".
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΛΑΝΙ ΧΑΛΑΜΕ.
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αρθρο 1ο
    "ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ".
    ΑΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΛΛΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ (ΥΠΑΚΟΥΟΙ), ΕΝΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΘΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ "ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΜΕΙΣ" ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ "ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ …"ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ" ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ", ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ…ΛΙΠΟΤΑΚΤΙΣΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΝΤΟΥΦΕΚΑΝΕ.
    ΠΟΙΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ Η' ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ?
    ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ…Μ Α Χ Η.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. Γυφτε παρε δρομο και τρεξε στη παραγκα σου γιατι σας πηρε ο αερας της εισαγγελιας

  8. ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΠΟΥ ΣΟΥ "ΧΑΡΙΣΕ" Η ΖΩΗ ΡΑΒΙΝΕ 5.58, ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ…ΛΑΘΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΑΤΑΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.