Αυγενάκης «Ο κ. Κοτζιάς ήξερε για τα όπλα στη Σ.Α. και δε μίλησε»

«Ο κ. Κοτζιάς ήξερε όσα είχαν διαμειφθεί, οπότε γιατί συναίνεσε στην πώληση με μεσάζοντα, ενώ γνώριζε, βάσει των εγγράφων, ότι η Σαουδική Αραβία δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο»,
δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη, αναφερόμενος στην υπόθεση πώλησης βλημάτων.

Ο κ Αυγενάκης μάλιστα τόνισε πως «η Νέα Δημοκρατία καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για το θέμα» και ότι «προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα κοινοβουλευτικά εργαλεία που έχει στην διάθεσή της για να έρθουν όλα στο φως».

Όπως τόνισε «η άλλη παράμετρος του ζητήματος που χρήζει διερεύνησης, έγκειται στην Δικαιοσύνη να ερευνήσει κατά πόσο είναι αξιόπιστα και γνήσια όσα έγγραφα έχει καταθέσει ο κ. Καμμένος και αν έχουν τηρηθεί οι νόμοι του ελληνικού κράτους. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Δεν τους βγήκε αυτό το σόου με τα συνέδρια, τα ταξίδια στην Αμερική και τα μερίσματα. Η δημοσκοπική διαφορά παραμένει και τους μένει μόνο η λάσπη, «πες πες πες κάτι μπορεί να μείνει»».

Τέλος, επεσήμανε ότι οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Ντόρα Μπακογιάννη είναι άψογες. «Σας διαβεβαιώ ξέροντας πολύ καλά τις δυνατότητες και την αξία της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι η συνεργασία τους είναι παραγωγική και χρήσιμη. Η κυρία Μπακογιάννη είναι ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο, ο πρόεδρος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις κινήσεις του», επεσήμανε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Αυτό που αξίζει όμως να αναφερθεί είναι ότι εχθές ήταν μια πολύ συγκινητική ημέρα, διότι το ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρουσίασε το project για την δενδροφύτευση των Λευκών Ορέων που ήταν και επιθυμία του επίτιμου Προέδρου. Ακόμη και μετά θάνατον προσφέρει στην πατρίδα και την Κρήτη».

Γραφείο Τύπου

loading...