Στο "σφυρί" πρώτες κατοικίες - Δείτε τα έγγραφα - ντοκουμέντα

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται δύο περιπτώσεις προγραμματισμένωνπλειστηριασμώνπρώτης κατοικίας μέσα στο 2018, αλλά και μία κατάσχεση ακινήτου για χρέη προς το Δημόσιο ύψους μόλις 9.323 ευρώ.
Από τους δύο πλειστηριασμούς, ο πιο άμεσα προγραμματισμένος (14.2.2018) αφορά σε ακίνητο, 82,62 τ.μ., στην περιοχή της Πτολεμαΐδας και θα διεξαχθεί για οφειλές προς την τράπεζα ύψους 124.570,55 ευρώ. Ετερος πολίτης στη Θεσσαλονίκη χάνει το σπίτι του (68,46 τ.μ.), στις 2.5.2018, οπότε και έχει οριστεί η ημερομηνία ρευστοποίησης, καθώς προ ετών έλαβε δάνειο σε ελβετικό φράγκο και λόγω της αλλαγής στην ισοτιμία (ευρώ-ελβετικό φράγκο) δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις δόσεις του, με αποτέλεσμα να χρωστάει σήμερα στο συνεργαζόμενο πιστωτικό ίδρυμα 134.039,2754 ευρώ.Δημότης Θεσσαλονίκης χάνει το σπίτι για χρέη στην τράπεζα ύψους 134.039,2754 ευρώ.
Πρόσθετα, η κατάσχεση αφορά σε σπίτι, 52 τ.μ., αξίας, 70.000 ευρώ, στην περιοχή του Αλίμου και πραγματοποιήθηκε (22/11) για χρέος ύψους 9.322,90 ευρώ στη ΔΟΥ της περιοχής λόγω αδυναμίας πληρωμής του ΕΝΦΙΑ. Το συγκεκριμένο ποσό προέκυψε από συσσωρεμένες δόσεις περασμένων ετών στις οποίες δεν μπόρεσε, λόγω οικονομικής δυσχέρειας, να ανταποκριθεί η κοπέλα που διέμενε στο σπίτι. Ακριβώς επειδή δεν είχε τη δυνατότητα να το συντηρήσει μετακόμισε στη μητέρα της, γι’ αυτόν το λόγο και το ακίνητο δεν είναι δηλωμένο ως πρώτη κατοικία.


Δήμευση περιουσίας… Το κατασχετήριο ακινήτου λόγω απλήρωτων δόσεων ΕΝΦΙΑ, ύψους 9.322,90 ευρώ.Τα γεγονότα

Η κοινωνική… μολότοφ που άναψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. στις 29 Νοεμβρίου επιτρέποντας τη διεξαγωγή φυσικών και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τις συλλογικότητες που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στα Ειρηνοδικεία της χώρας.Στο… σφυρί ακίνητο, 82,62 τ.μ., στην Πτολεμαΐδα για οφειλές προς την τράπεζα, ύψους 124.570,55 ευρώ.
Παρά την ανακωχή της περασμένης Τετάρτης, όταν δεν πραγματοποιήθηκαν πλειστηριασμοί, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν επί ποδός λόγω της επετείου του Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, Ρ. Τ. Ερντογάν, ο πόλεμος που ξέσπασε θα μαίνεται για πολύ καιρό ακόμα.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως βάσει νόμου προβλέπεται η διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τρεις ημέρες την εβδομάδα: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14:00 ή από τις 14:00 έως τις 18:00. Προς το παρόν, οι πλειστηριασμοί (φυσικοί και ηλεκτρονικοί) θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι την άνοιξη του 2018 η πλειονότητά τους να γίνεται με την καινούργια, αυτοματοποιημένη, διαδικασία.Νόμος Κατσέλη

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως ασπίδα στις βολές περί πλειστηριασμών το νόμο Κατσέλη (3869/2010). Ωστόσο, ακόμη και το τελευταίο οχυρό για την προστασία της πρώτης κατοικίας, όπως αποκαλείται, αναμένεται να πέσει στις 31.12.2018, οπότε και λήγει ο νόμος, με τους θεσμούς να δείχνουν τα… δόντια τους στις προθέσεις της κυβέρνησης για παράτασή του.

Αλλωστε, οι εκπρόσωποι των δανειστών εξακολουθούν να πιέζουν για τη διεξαγωγή όλο και περισσότερων ρευστοποιήσεων, ως μία από τις πλέον ενδεδειγμένες επιλογές για τη μείωση των «κόκκινων» δανείων προς αποφυγήν της τέταρτης ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ), που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα στην εβδομάδα, τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας στοχεύουν σε μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Ανοιγμάτων (ΜΕΑ) κατά 37% τη χρονική περίοδο Ιουνίου 2017 – Δεκεμβρίου 2019, διαμορφώνοντας το αναμενόμενο υπόλοιπο στα 64,6 δισ. ευρώ στο τέλος του 2019.

Στο μεταξύ, ο ν. 3869/2010 αναμένεται να υποστεί ακόμη ένα «λίφτινγκ» κατά τους πρώτους μήνες του 2018, αφού οι θεσμοί δεν είναι ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις του. Για να υπάρξουν αποτελέσματα για όσο διάστημα βρίσκεται ακόμη σε ισχύ ενδεικτικά αναφέρεται πως στις τομές που συμφωνήθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου μεταξύ κυβέρνησης-θεσμών συμπεριλαμβάνεται η άρση του τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να αποδεικνύεται εξαρχής και όχι στα δικαστήρια αν ο αιτών πληροί τα κριτήρια ένταξης στο νόμο, δηλαδή αν όντως βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί δόλος από πλευράς οφειλέτη (π.χ. πώληση ακινήτου σε συγγενή), η αίτηση υπαγωγής στο ν. 3869/2010 θα απορρίπτεται. Επίσης, έπειτα από δύο αναβολές δικασίμου της αίτησης του οφειλέτη θα πραγματοποιείται έλεγχος, αφού βασική επιδίωξη αποτελεί η παραπομπή από το νόμο όσων τον χρησιμοποιούν για να αποφύγουν την αποπληρωμή των χρεών τους.Τα funds σε θέση ετοιμότητας

Από 1.1.2018 που αναμένεται να απελευθερωθούν πλήρως οι πωλήσεις δανείων στο… χορό των πλειστηριασμών θα μπουν δυναμικά και οι εξειδικευμένες εταιρίες στην αναζήτηση και την αγορά περιουσιακών στοιχείων και δανείων από ιδιώτες και επιχειρήσεις, πρόκειται πολύ απλά για τα λεγόμενα funds. Η κυβέρνηση θα εξακολουθήσει να αποτελεί αποδέκτη επικριτικών σχολίων επειδή άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και τα funds θα κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά… Θα αγοράζουν δάνεια πολύ φτηνά (ακόμη στο 5% της αξίας τους) και θα μπορούν -στο πλαίσιο της διαχείρισής τους- όπως και οι τράπεζες να κινήσουν διαδικασίες πλειστηριασμού.

Σημειώνεται πως τα funds υποχρεούνται να τηρούν την ελληνική νομοθεσία (π.χ. νόμο Κατσέλη), όχι όμως και τις όποιες συμφωνίες κυρίων (εξαιρούνται των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, προς το παρόν, ακίνητα αξίας έως 300.000 ευρώ). Κυρίως, μάλιστα, όταν αυτές δεν επιβεβαιώνονται, επισήμως τουλάχιστον, και από τις δύο πλευρές (κυβέρνηση-τράπεζες).

Με άλλα λόγια, μέχρι το τέλος του 2017 προστατεύονται από τις πωλήσεις σε funds δάνεια που συνδέονται με πρώτη κατοικία αντικειμενικής αξίας έως 140.000 ευρώ. Ωστόσο, η προστασία από πώληση σε fund δεν σημαίνει και προστασία από τον πλειστηριασμό. Με στόχο να γλιτώσει το… σφυρί ο δανειολήπτης στο… κόκκινο θα πρέπει προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες (π.χ. δεν έχει υποβάλει αίτηση ένταξης στο νόμο Κατσέλη) για τη ρύθμιση του δανείου του.

Πηγή Πληροφοριών: Ελεύθερος Τύπος
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ.....

  Γαμάω τη γυναίκα μου 4 ώρες - Εγγυημένη
  καυτή νύχτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....

  1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ....

  2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...

  3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ...

  ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ.......

  ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

  Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ…!!!!

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

  ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

  ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΟΜΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ...!!!

  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ....

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΞΩΦΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ,ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ...

   ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ...

   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...

   http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

   Διαγραφή
  2. Αρτεμης Σωρρας
   Θεραπευουμε πασαν νοσον που κυκλοφορει στον ελλανιο χωρο με θαυματουργο νερο που φερνω απο το Σειριο κατα αποκλειστικοτητα!!!Οσοι πιστοι προσελθετε!

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]