«Σύννεφα» στην σχέση Κ. Καραμανλή-Κ. Μητσοτάκη; (βίντεο)

Η έλευση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στο 7ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους όπου και διακόπηκαν οι εργασίες του μέχρι να
χαιρετίσει και να καθίσει δίπλα από τον νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν το πως ο πρώην πρωθυπουργός αντιμετώπισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε διάψευση των αλλεπάλληλων ρεπορτάζ Μέσων που πρόσκεινται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα οποία επιχειρούν να αμβλύνουν την οξεία κριτική που ασκείται από το καραμανλικό στρατόπεδο στον πρόεδρο της ΝΔ για τις επιλογές του, τα φωτογραφικά εσταντανέ επιβεβαίωσαν το «τείχος» που έχει ορθώσει ο Κώστας Καραμανλής.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κατά την έναρξη των εργασιών του Προσυνεδρίου ο πρώην πρωθυπουργός όντας στην «έδρα» του, έγινε δεκτός με έντονα χειροκροτήματα, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Καραμανλής ούτε λίγο ούτε πολύ αγνόησε επιδεικτικά τον κ. Μητσοτάκη και ξεκίνησε να χαιρετά με θερμούς εναγκαλισμούς έναν έναν τους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης να μαζέψει γρήγορα το χέρι του.Επιστρέφοντας στη θέση του, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος περίμενε να χαιρετήσει, κάποιος φώναξε «κ. Πρόεδρε» και ο Κώστας Καραμανλής άφησε εκ νέου τον κ. Μητσοτάκη να περιμένει, γυρνώντας πίσω για να έχει ένα σύντομο τετ α τετ με το στέλεχος της ΝΔ όπως αναφέρει και το voria.gr.

Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός επέστρεψε στη θέση του, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο δεν έδωσε καν το χέρι του.

Αντιθέτως, το μόνο που του έδωσε μάλλον να καταλάβει, είναι μία ενόχληση όταν ο δεύτερος πέρασε το χέρι του πίσω από την καρέκλα του Κώστα Καραμανλή, επιδιώκοντας να δείξει άνεση και ενότητα με τον πρώην πρωθυπουργό.Δείτε και μόνοι σας:
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]