Ο Ιουδαϊκός Θεός Γιαχβέ Προέρχεται από τον Θεό Διόνυσο

Ο Γιαχβέ ήταν μία Θεότητα ανάμεσα στις πολλές τις οποίες είχαν αρχικά οι Εβραίοι/Ιουδαίοι. Μάλιστα είχε διάφορα ονόματα. Η ονομασία Γιαχβέ ή Ιαχέ ή Ιακχέ προέρχεται από το ελληνικό όνομα Ίακχος, ή Βάκχος που δεν είναι άλλος από τον ελληνικό Θεό Διόνυσο.
(Βλέπε αντίστοιχο αιγυπτιακό μύθο περί Ίσιδος και Οσίριδος). Στην ελληνική θεολογία ο Διόνυσος είναι έκτος στη σειρά δημιουργός θεός μετά τις 5 βασιλείες/δημιουργίες του Ηρικεπαίου (Φάνης), της Αδράστειας, του Ουρανού, του Κρόνου και του Δία σύμφωνα με την ορφικοπυθαγόρεια-πλατωνική παράδοση. Η δημιουργία του Διόνυσου είναι ο αισθητός ορατός κόσμος.

Παλαιότερα τώρα, η κύρια Θεότητά τους ήταν θηλυκή και ονομαζόταν Asherath (η γνωστή Ελληνική Άρτεμη). Δηλαδή η θρησκεία των αρχαίων Εβραίων ήταν Μητριαρχική όπως και η παλαιότερη θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων πριν την λατρεία του Δία.

Η Asherath ήταν η λεγόμενη Μητέρα των Θεών και του Ουρανού και της Γης, το αντίστοιχο της θεότητας Ιννάνα των Σουμερίων και της Αστάρτης των Βαβυλωνίων κτλ. Ήταν η Μητέρα Θεά Γη, μάνα των Θεών που γέννησε από τον ίδιο της τον εαυτό τον υποδεέστερο Γιαχβέ.

Από τον ιερό γάμο (συνεχίζει η κατά τα άλλα Εβραϊκή αρχαία Θεολογία) της Asherath με τον Yawheh (Γιαχβέ) προήλθε ο φωτεινός Υιός Εωσφόρος, όπου τον συμβόλιζαν αστρολογικά με τον πλανήτη Αφροδίτη δηλαδή την Πούλια και τον Αυγερινό. Ο Πλάτωνας ονόμαζε των φωτεινό Υιό την Πούλια και τον Αυγερινό, δηλαδή και πάλι τον πλανήτη Αφροδίτη. Ο Πλάτων συνεχίζοντας έλεγε πως ο φορέας αυτής της γνώσης είναι ο Ήφαιστος (ως άλλη ονομασία που απέδιδε στον φωτεινό Υιό που μάλιστα δεν ήθελε να αποκαλύψει γιατί ήταν μυστικό των Ελευσίνιων).

Ο Γιαχβέ λοιπόν ήταν εβραϊκός Θεός με Ελληνικές ρίζες (τουλάχιστον κατά την ονομασία του) και η μεγαλύτερη Θεότητα ήταν η Asherath -΄Άρτεμη. Μάλιστα ο Σολομώντας είχε ιερό της Θεάς μέσα στον γνωστό ναό του.

Ας μην ξεχνάμε και άλλη μία ελληνική εισαγωγή στην ιουδαϊκή θεολογία ενός άλλου ονόματος του Θεού Διόνυσου, του φρυγικού θεού Σαβάζιου που στην Ιουδαϊκή / χριστιανική θεολογία συναντάται με το όνομα του «Κυρίου Σαβαώθ».

Αργότερα οι Ιουδαίοι εξαφάνισαν τη θεά Asherath και επικράτησε η πατριαρχική θεότητα του Γιαχβέ. Ακριβώς το ανάλογο δηλαδή του περάσματος στην Αρχαία Ελλάδα από την Μητέρα χθόνια Θεά στον Θεό Δία. Η συνέχεια όμως εκπλήσσει στην Ιουδαϊκή θεολογία. Οι Ιουδαίοι πέρα από αυτήν την αλλαγή καταργούν όλες τις υπόλοιπες θεότητες και καθιστούν τη θρησκεία τους μονοθεϊστική και τον Γιαχβέ θεό μονάρχη και τύραννο. Στην ουσία οι Ιουδαίοι προσάρμοσαν τη θρησκεία τους στην κολεκτιβιστική τους πολιτική οργάνωση, η οποία προωθεί τον ανελεύθερο άνθρωπο, τον δούλο του θεού, ο οποίος λειτουργεί με το φόβο της αιώνιας τιμωρίας, έναν άνθρωπο που δεν έχει δικαιώματα και ούτε καν είναι άτομο υπεύθυνο για τον καθορισμό της μοίρας του. Για να μπορεί ο Γιαχβέ να κυριαρχεί και να δεσπόζει στην κοινωνική και θρησκευτική ζωή των ανθρώπων κάτω από την απειλή του φόβου της τιμωρίας εισάγεται από τους Ιουδαίους το κατασκεύασμα του Σατανά, που είναι ζωροαστρικής προέλευσης. Η δημοκρατία ως ελληνική επινόηση, για την ιουδαϊκή θεολογία, είναι πολίτευμα του Σατανά που αντιτίθεται στο θέλημα του Θεού τους (όπως και αργότερα στο Βυζάντιο με την επικράτηση της ελέω θεού μοναρχίας και των αυτοκρατόρων).

Σήμερα οι Έλληνες λατρεύουν χωρίς να το συνειδητοποιούν μία αρχαία Εβραϊκή θεότητα, τον Γιαχβέ με όλες τις αυθαίρετες κοπτοραπτικού χαρακτήρα αλλαγές και θεολογικές παρεμβάσεις και έπαψαν να λατρεύουν την δική τους αρχαία θεότητα, τον Δία. Αν κάποιος Έλληνας υιοθετήσει ξανά τον πολυθεϊσμό με τον Δία αρχηγό και τις υπόλοιπες θεότητες, τον κατηγορούν ως ειδωλολάτρη, ενώ τώρα που πιστεύει στον θεό Γιαχβέ, τον πατέρα του Ιησού, με τις κατώτερες υπόλοιπες αγγελικές εβραϊκές οντότητες που τον συνοδεύουν, τον αποκαλούν Πιστό και ορθώς θεολογούντα.

Δηλαδή απεμπολήσαμε τις δικές μας αρχαίες παραδοσιακές ελληνικές λατρείες ή τουλάχιστον την ελληνική αντίληψη και φιλοσοφία (οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από την νεοελληνική χριστιανική εκκλησία ως Σατανικές – Παγανιστικές), για να οδηγηθούμε στη λατρεία αρχαίων ιουδαϊκών θρησκευτικών δοξασιών που μάλιστα είναι κακέκτυπη και αναληθής αντιγραφή των αρχαίων Ελληνικών.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

20 σχόλια :


 1. Το όνομα του Θεού, Εβραίων, χριστιανών και μουσουλμάνων, είναι Γιαχβέ (Ιεχωβάς).

  Ειδικά οι ορθό-δοξοι Ιουδαιοχριστιανοί, έχουν σοβαρό πρόβλημα ως προς την αποδοχή του.

  Παρατηρείται το φαινόμενο, να κατηγορούνται οι μάρτυρες του Ιεχωβά ( ιεχωβάδες), ως κάτι μιαρό και διαφορετικό από τούς υπόλοιπους χριστιανούς, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν ακόμα ένα δόγμα του εβραιογενούς Χριστιανισμού.

  Αν ανατρέξει κάποιος σήμερα σε ελληνική μετάφραση της Αγίας Γραφής, θα διαπιστώσει ότι το όνομα του Θεού δεν αναφέρεται πουθενά, παρ' ότι στα πρωτότυπα εβραϊκά κείμενα, υπάρχουν σαφείς αναφορές.

  Στις ελληνικές μεταφράσεις, το όνομα "Γιαχβέ" έχει αντικατασταθεί με τον όρο "Κύριος".

  Διαβάζουμε στην μετάφραση τής Αποστολικής Διακονίας τής Ελλάδος:
  «᾿Ελάλησε δὲ ὁ Θεὸς πρὸς Μωυσῆν καὶ εἶπε πρὸς αὐτόν· ἐγὼ Κύριος· καὶ ὤφθην πρὸς ῾Αβραὰμ καὶ ᾿Ισαὰκ καὶ ᾿Ιακώβ, Θεὸς ὢν αὐτῶν, καὶ τὸ ὄνομά μου Κύριος οὐκ ἐδήλωσα αὐτοῖς» (Έξοδος, 6: 2-3).

  Μετάφραση:
  «Μίλησε ο Θεός στον Μωυσή και του είπε: “Εγώ είμαι ο Κύριος· και εμφανίστηκα στον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, Θεός αυτών, αλλά το όνομά μου Κύριος δεν τους το είπα”».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΒΙΝΟ Κ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

   Διαγραφή
  3. *************************************
   8.29
   Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ακολουθούν τον Χριστό και την διδασκαλία του. Δεν ακολουθούν τα ήθη και έθιμα των Εβραίων εκείνης της εποχής.

   Σύμφωνα με τα ήθη και έθιμά τους οι Εβραίοι λιθοβόλησαν τον Άγιο Στέφανο, γιατί πίστεψε στον Χριστό.

   Αν εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ακολουθούσαμε τα ήθη και έθιμα των Εβραίων εκείνης της εποχής,
   θα έπρεπε σήμερα να λ ι θ ο β ο λ ο ύ μ ε κάθε άνθρωπο που πιστεύει στον Χριστό ! ! !
   *************************************

   Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  5. ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΥΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...

   ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ...

   ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΛΗΝΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

   Διαγραφή
  6. μαρκος σταγακης.........κολλητος του καλοπουλου που πληρωνονται απο τους μασονους να βριζουν την ορθοδοξια και τα ιερα των ελληνων! Εβραιομασονοπουλημενα πτωματα

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΩΥΣΗΣ…

  ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.....😀😀😀

  https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24068027_10155051100851074_7579229718030695230_n.jpg?oh=8ae53bdf9c0fa7afb4935009aa968db9&oe=5AC7719F

  ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ…!!!!

  ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ??


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

   Διαγραφή
  2. ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΟ ΣΤΑΓΑΚΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...........ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!
   ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ 97% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
   Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Τ Ε ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

   Διαγραφή
  3. μαρκος σταγακης.........κολλητος του καλοπουλου που πληρωνονται απο τους μασονους να βριζουν την ορθοδοξια και τα ιερα των ελληνων! Εβραιομασονοπουλημενα πτωματα

   Διαγραφή
  4. σε τσουζει εβραιομασονε πουστογερε σταγακη???????
   δεν εχεις δει τιποτα ακομα μασονικο ζομπι!

   Διαγραφή
  5. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΒΙΝΟ Κ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!!!

   Διαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΖΕΙ,ΑΝ ΕΛΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ...

   ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑΛΜΟΥΔ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΡΕΤΗ..!!!

   BABHA BATHRA ( 113 A ) : Εβραίος δύναται να ψευσθή και να ψευδορκήση , ίνα, καταδικασθή Χριστιανός .

   -IORE DEA (157,2H ) : Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες .

   - CHOSCHEN HAM ( 226 , 1) : Ο Εβραίος δύναται να κρατήση απωλεσθέν υπό 'Ελληνος και ανευρεθέν υπό Εβραίου

   - CHOSCHEN HAM (183 , 7) : Κράτησε εκείνο , το οποίον, ο Έλλην εκ λάθους σου πλήρωσε επιπλέον.

   -SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην , δεν διαπράττει έγκλημα.

   - ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

   ΕΦΕΡΑ ΜΕΡΙΚΑ...
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ...

   ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ??
   ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   Διαγραφή
  7. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΒΙΝΟ Κ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!!!

   Διαγραφή
  8. Ρε ετοιμοθανατο ψωρογιδο παλι παραμιλας???Ρε ετοιμοροπο κ ανισσοροπο κατασκευασμα παλι μουτζωνεσαι???Παλι καλα να λες που υπαρχει κ αυτο το μπλογκ κ βγαζεις τα προς το ζην!!!Αλλωστε οι Εβραιοι παντοτε σας προσεχαν!Τη μια σας εφοδιαζαν με πληρεξουσια,την αλλη σας εκαναν πλατες,μετα δωστου οι δωρεαν διανομη τσαπελων κ παει λεγοντας!Μη δαγκωνεις,κ καλα,το χερι που σε ταιζει αχρηστο υποκειμενο!

   Διαγραφή
 4. ΕΣΥ 11.15 ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙΣ.ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 97 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΟΡΘ. ΧΡΙΣΤ. ΤΟ 80 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΠΛΟΙ0ΨΗΦΙΑ,ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΗ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΒΙΝΟ Κ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΩΡΑ Κ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ!ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ Κ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!!!!!Κ ΚΛΑΑΑΑΑΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥΛΙΝΑ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΚΟΝΤΟΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΕ(ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑ Κ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ) Κ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ!!!!Ο ΡΑΒΙΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ,ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΩΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΡΙΑΛ!!!ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ,Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΤΕ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΠΕΛΕΣ Κ ΤΣΑΠΕΛΕΝΙΟ ΥΔΩΡ!!!!!

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]